מצטערת לאכזב, אבל......

thunderstorm

New member
מצטערת לאכזב, אבל......../images/Emo7.gif

לא נהיה טוב יותר.. שומדבר לא השתנה.. עברתי מכשול אחד... משהו שהפחיד אותי שבועיים בערך.. אבל..... למה אני עדיין מרגישה רע? ההיגיון אומר לי שאין שום סיבה.. אבל הלב לא מקשיב.. בשביל מה להילחם? בשביל מה לכתוב את כל המילים היפות האלה, של רצון לחיות, והבטחה שיהיה יותר טוב, אם זה בעצם לא משנה כלום? הרי הכל נשאר כמו שהוא. שומדבר לא משנה את זה... נראה לי שאתמול כשכתבתי את ההודעה הייתי בהיי.. (יותר מידי עוגה שבתוכה היה יין
). אבל היום התפכחתי קצת.. ושוב חזרתי לאותו המצב.. חחח.. עלוב. לא רוצה להיות פה.. רוצה לעוף רחוק רחוק... אבל אי אפשר...
התהום קוראת לי.. אופס, אני מחליקה...

kiticat

New member
עברת מכשול אחד

זה כבר משהו. בשביל מה? בשביל להמשיך, בשביל להחזיק עם שבב קטן של תקווה לעתיד קצת יותר ורוד. גם אם רובו יהיה לבן. וריק. הכל עדיף על פני התהום. בואי, אני מושיטה לך יד, בואי אני אעזור לך לצאת מהתהום..

your engel

New member
ת´אנדר מתוקה...

את לא מאכזבת אותנו... להיפך אני ממש גאה בך יש לך את האומץ להגיד את הדברים כמו שהם בלי שקרים בלי שינויים להגיד הכל בצורה כל כך נכונה... עברת מכשול אחד ואני מאמינה שאת עוד יכולה לעבור את כולם אבל... זה לא לוקח זמן, מתוקה, המון זמן... כי זה תהליך... הדברים אולי עכשיו באמת לא משתנים והכל נראה אותו דבר אבל...אני רוצה לספר לך משהו משהו שקשור אליי... אני צריכה לשכוח את רועי והדברים איתו ממש ממש לא השתנו אבל אני מאושרת מחייכת כל היום כי התחושה שלי השתנתה... מה שבפנים זה מה שמשתנה... התחושה שאת מציבה לעצמך מטרה ומשיגה אותה היא תחושה כל כך כיפית... נותנת לך להרגיש בשמיים... אני יודעת שזה סתם זיבולי שכל... אבל רציתי לתת לך דוגמא.... התהום אולי קוראת לך אבל את לא חייבת ללכת את גם לא חייבת ללכת לעבור את המכשול הבא את יכולה פשוט להשאר בנקודה שאת נמצאת ולא לזוז...גם זה טוב לפעמים העיקר שלא ליפול לתהום...כי משם...כבר אי אפשר לחזור... אוהבת מאוד

(((((((((עינת)))))))))

את לא מאכזבת אף אחד, התקדמת קצת וזה טוב, אני יודעת שזה קשה אז אולי תנסי לעצור איפה שאת לאגור כוחות חדשים ואז להמשיך להתקדם. מכירה את ההרגשה שאין סיבה להיות עצובה אבל בכל זאת העצב לא עוזב...פתרון לזה אין לי (אה, בעצם את יכולה להגיד לעצב מה שאמרתי לך אתמול באיי סי). מתוקה, אני לא אתן לך ליפול לשום תהום, אני מחזיקה אותך חזק חזק ושומרת עלייך (כפי שהבטחתי לך), מתוקה, אני איתך לא נותנת לך ליפול אז אל תדאגי. שולחת לך חיבוק ענקי ענקי....

FallenAngel

New member
אל תוותרי עדיין

אוקיי את לא מכירה אותי...אז זה בטח לא כל כך מנחם אבל אני מאמינה בך... אני מאמינה שאת יכולה להתגבר על עוד ועוד מכשול...אל תוותרי רק כי יותר מנחם לעוף רחוק, כולנו רוצים להיות במקום אחר בזמן אחר ולעוף אל עולם טוב יותר וזה קשה תאמיני לי שאני יודעת ואמנם אני לא יודעת מה עבר עלייך אבל אני יכולה להבין את הרצון שלך לעוף וליפול. אני מאמינה בך...רק רציתי שתדעי... ליטל.

thunderstorm

New member
תודה אנשים...

לא יודעת ממה נבעה הנפילה.. כי עכשיו כבר קצת יותר טוב... מצבי הרוח האלה.. שונאת אותם!!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ת´אנדר מתוקה

עברת מכשול אחד... מכשול משמעותי... ושרדת... יש בך את הכוחות, חמודה... לא תמיד ההקלה מגיעה באותו רגע... לפעמים לוקח קצת זמן... עד שהרע מתחיל להיעלם... את כל המילים היפות, של רצון לחיות.. וההבטחה שיהיה יותר טוב... את כל אלה כתבת, מתוך רצון אמיתי שזה יקרה... מתוך תקווה... מתוך אמונה... מושיטים לך יד... כדי לעזור לך להמשיך להתרחק מהתהום... (((ת´אנדר)))

למעלה