*מצחקקת*
07/10/03 באפי 521 לראשונה בביפ (ספוילרים לבאפי 521) אני: היי, יש לי ביפ, אני אוכל לנסות פעם אחת לראות באפי ולהוריד אותכם מהראש שלי *הולכת לעשות את זה* בע זה התחיל לפני רבע שעה. איזה עונה בכלל משודרת שם? צחי: לעעע עונה חמישית אני: מה לעעע? צחי: באפי צריכים לראות מהתחלה! אני: בטח למה לא, אני אוריד את כל העונה הראשונה! {{נכון.. :X}} ועוד מהגיגי (במקומכם הייתי מרביצה לי): -"היי, ההוא המחומצן, זה לא איך קוראים לו מהסדרת בת? אנג'ל?" הכי מצחיק זה, שכאן תום מתקן אותי ומסביר לי ("אנג'ל לא מחומצן, ספייק מחומצן..") -"כרגע רודפים אחריהם אנשים שלבושים כמו מימי הביניים. למה רודפים אחריהם אנשים שלבושים כמו בימי הביניים?" -"באפי לא אמורה לקטול *ערפדים*?" (תום: "כן, אבל היא קוטלת הכל") -היי! יש שם מישהי שדומה לפייפר.. אה לא.. :X" (אין לי מושג עד היום למי התכוונתי) -"היי, גם להם יש ספר שממנו כל הבעיות נפטרות?
" -"אוקי, כשהיא אמרה עכשיו באפי זה נשמע כמו נביחה" -אמאלה! וואטס וויט דה אייז? זה נראה בדיוק כמו העיניים של המקור.. וכן יש להם ספר שכל הבעיות נפטרות ממנו! כישוף קטן והכל נגמר! (נפטרות. יפה אתי. מצבי מתדרדר, הסידרה הזו דופקת לי ת'מוח)" (להזכירכם, 520, העמדת הפורס פילד ע"י ווילו) -"שרה מישל גלר מעצבנת" -"למה היא הולכת ודופקת את עצמה בדברים?" -"הסדרה הזו מוזר..
" -"מי ההוא שעומד להתפגר?" ודקה אחרי.. "*התפגר כבר". (על ג'יילס) -"היה מישהו שהתפגר שם. אמר שהוא גאה בה אור סאמט'ינג.. צחי: "אין ערפדים שהופכים לאבק?" תום: "לא." אני: "לא, בינתיים רק הרבה דם." צחי: "מכשפה חמודה שמגמגת ושנונה?" אני: "ואנשים מימי הביניים" צחי: "ועוד אחד מצחיק וזאנדרי?" -"אה לא, הוא בסוף לא התפגר. הוא עוד חי." -"המחומצן מכוער" תום: "איזה מזל שיעל לא פה.." -"אין להם דרכים מאגניבות לרפא אנשים?" צחי: "נואפ, אנשים שם יכולים למות!" "אה, מגניב." -"למה הוא אמר לו "אה כן" על זה שהוא אמר לו שהסיגריות יהרגו אותו? הוא בן אל מוות או משהו? (המחומצן) תום: כי הוא כבר מת. הוא ערפד.. צחי: ערפד אני: "אה. אבל באפי קוטלת ערפדים!8 - *" תום: "באפי קוטלת ערפדים שהיא לא מאוהבת בהם" "אבל חשבתי שהיא מאוהבת בהוא, נו. זו שקיבל סדרה. אנג'ל" צחי: "אנג'ל, כן. אבל ספייק הוא הלפטאוברז" אני: אה, אז היא התאהבה בעוד אחד? תום: כן, זה כזה כוח של הקוטלות. לגרום לערפדים להתאהב בהן. אני: באמת או שזה אמור להיות בציניות? *אתי מפגינה בורות אינפנטילית* צחי: לא, היא לא אוהבת את ספייק. {אני מזכירה לכם שבשלב הזה הוא בעונה ה*רביעית*..} תום: "זה ציניות.." סם הנביא צץ משומקום: "אל תספיילרו לאתי הכל. היא עוד תראה באפי יום אחד" ("בטח סם.. רק שומע אותי מדברת על באפי וקופץ. בינתיים לא התרשמתי. לה קרה שום דבר מענין") המשך בהודעה הבאה
07/10/03 באפי 521 לראשונה בביפ (ספוילרים לבאפי 521) אני: היי, יש לי ביפ, אני אוכל לנסות פעם אחת לראות באפי ולהוריד אותכם מהראש שלי *הולכת לעשות את זה* בע זה התחיל לפני רבע שעה. איזה עונה בכלל משודרת שם? צחי: לעעע עונה חמישית אני: מה לעעע? צחי: באפי צריכים לראות מהתחלה! אני: בטח למה לא, אני אוריד את כל העונה הראשונה! {{נכון.. :X}} ועוד מהגיגי (במקומכם הייתי מרביצה לי): -"היי, ההוא המחומצן, זה לא איך קוראים לו מהסדרת בת? אנג'ל?" הכי מצחיק זה, שכאן תום מתקן אותי ומסביר לי ("אנג'ל לא מחומצן, ספייק מחומצן..") -"כרגע רודפים אחריהם אנשים שלבושים כמו מימי הביניים. למה רודפים אחריהם אנשים שלבושים כמו בימי הביניים?" -"באפי לא אמורה לקטול *ערפדים*?" (תום: "כן, אבל היא קוטלת הכל") -היי! יש שם מישהי שדומה לפייפר.. אה לא.. :X" (אין לי מושג עד היום למי התכוונתי) -"היי, גם להם יש ספר שממנו כל הבעיות נפטרות?