*מצחקקת*

PopPy

New member
*מצחקקת*

07/10/03 באפי 521 לראשונה בביפ (ספוילרים לבאפי 521) אני: היי, יש לי ביפ, אני אוכל לנסות פעם אחת לראות באפי ולהוריד אותכם מהראש שלי *הולכת לעשות את זה* בע זה התחיל לפני רבע שעה. איזה עונה בכלל משודרת שם? צחי: לעעע עונה חמישית אני: מה לעעע? צחי: באפי צריכים לראות מהתחלה! אני: בטח למה לא, אני אוריד את כל העונה הראשונה! {{נכון.. :X}} ועוד מהגיגי (במקומכם הייתי מרביצה לי): -"היי, ההוא המחומצן, זה לא איך קוראים לו מהסדרת בת? אנג'ל?" הכי מצחיק זה, שכאן תום מתקן אותי ומסביר לי ("אנג'ל לא מחומצן, ספייק מחומצן..") -"כרגע רודפים אחריהם אנשים שלבושים כמו מימי הביניים. למה רודפים אחריהם אנשים שלבושים כמו בימי הביניים?" -"באפי לא אמורה לקטול *ערפדים*?" (תום: "כן, אבל היא קוטלת הכל") -היי! יש שם מישהי שדומה לפייפר.. אה לא.. :X" (אין לי מושג עד היום למי התכוונתי) -"היי, גם להם יש ספר שממנו כל הבעיות נפטרות?:p" -"אוקי, כשהיא אמרה עכשיו באפי זה נשמע כמו נביחה" -אמאלה! וואטס וויט דה אייז? זה נראה בדיוק כמו העיניים של המקור.. וכן יש להם ספר שכל הבעיות נפטרות ממנו! כישוף קטן והכל נגמר! (נפטרות. יפה אתי. מצבי מתדרדר, הסידרה הזו דופקת לי ת'מוח)" (להזכירכם, 520, העמדת הפורס פילד ע"י ווילו) -"שרה מישל גלר מעצבנת" -"למה היא הולכת ודופקת את עצמה בדברים?" -"הסדרה הזו מוזר.. o_O" -"מי ההוא שעומד להתפגר?" ודקה אחרי.. "*התפגר כבר". (על ג'יילס) -"היה מישהו שהתפגר שם. אמר שהוא גאה בה אור סאמט'ינג.. צחי: "אין ערפדים שהופכים לאבק?" תום: "לא." אני: "לא, בינתיים רק הרבה דם." צחי: "מכשפה חמודה שמגמגת ושנונה?" אני: "ואנשים מימי הביניים" צחי: "ועוד אחד מצחיק וזאנדרי?" -"אה לא, הוא בסוף לא התפגר. הוא עוד חי." -"המחומצן מכוער" תום: "איזה מזל שיעל לא פה.." -"אין להם דרכים מאגניבות לרפא אנשים?" צחי: "נואפ, אנשים שם יכולים למות!" "אה, מגניב." -"למה הוא אמר לו "אה כן" על זה שהוא אמר לו שהסיגריות יהרגו אותו? הוא בן אל מוות או משהו? (המחומצן) תום: כי הוא כבר מת. הוא ערפד.. צחי: ערפד אני: "אה. אבל באפי קוטלת ערפדים!8 - *" תום: "באפי קוטלת ערפדים שהיא לא מאוהבת בהם" "אבל חשבתי שהיא מאוהבת בהוא, נו. זו שקיבל סדרה. אנג'ל" צחי: "אנג'ל, כן. אבל ספייק הוא הלפטאוברז" אני: אה, אז היא התאהבה בעוד אחד? תום: כן, זה כזה כוח של הקוטלות. לגרום לערפדים להתאהב בהן. אני: באמת או שזה אמור להיות בציניות? *אתי מפגינה בורות אינפנטילית* צחי: לא, היא לא אוהבת את ספייק. {אני מזכירה לכם שבשלב הזה הוא בעונה ה*רביעית*..} תום: "זה ציניות.." סם הנביא צץ משומקום: "אל תספיילרו לאתי הכל. היא עוד תראה באפי יום אחד" ("בטח סם.. רק שומע אותי מדברת על באפי וקופץ. בינתיים לא התרשמתי. לה קרה שום דבר מענין") המשך בהודעה הבאה

PopPy

New member
המשך.. :p

"איזה מפתח?! o_O" כאן מגיע הסבר מאוד ארוך על כל העונה החמישית. מצחיק במיוחד כי הוא בא מ*תום* (!) וצחי (להזכירכם- בעונה הרביעית..) תום: לא, כולם יודעים שדון היא המפתח, אבל של מה? צחי: אני אסביר לך :) {עונה רביעית!!} אתי: היא נוצרה כדי להיות מפתח? o_O צחי: גלורי היא אלה או משהו, וכדי לחזור לעולם שלה, היא צריכה את דון תום: כן... אני: OH עכשיו הבנתי XD תום: לא, היא קודם הייתה המפתח, ואז היא הייתה בת אדם. צחי: או משהו בסיגנון, לא זוכר את זה כל כך אני: o_O סם: זה הסיפור עלילה הכי טוב שהיה בבאפי אי פעם אתי, אל תצחקי (|סוגדת|. מתנצלת על הכפשת העונה החמישית, ובאפי בכלל.. הייתי טיפשה ו.. טיפשה) תום: גלורי, או בשמה המלא - גלוריפיקוס, היא אלה שהוגלתה מהיקום שלה ("אני לא באפיפריק!!") אני: חיחי סם: העונה הזאת שמה את כל מכושפות בכיס הקטן אתי: כ"כ מתאים היה שפייפר תגיד עכשיו "דה וורלד וויל פול אין טו דרקנס, יאדה יאדה יאדה.." XDD כשעכשיו הוא תיאר את מה שיקרה" תום: ועכשיו היא רוצה לחזור וכדי לעשות את זה, היא צריכה את המפתח שפותח את השער בין היקומים. דון. אתי: הא. ודון = חברה של באפי או משהו כזה? סם: חכי שתראי את גלורי עוד כמה דקות .היא הדמות הכי מגניבה שהייתה אי פעם בסדרה הזאת. כולם במקהלה: אחותה (תום: בערך..) סם: למרות שהיא לא באמת אחות שלה. היא לא הייתה שם מתחילת הסדרה, היא נוצרה מהדם שלה.. אני: o_O תום: היא כדור גדול של אנרגיה שהפך לאדם. אני: טוווווווב.. סם: הזכרונות של בפאי וכולם שונו כדי שבאפי תהיה בטוחה שתמיד הייתה לה אחות אני: אה, מגניב. יעיל. יכלו לעשות את זה גם במכושפות, אבל לאאאאא :p הממ, כולם שם תיכוניסטים אור סאמט'ינג? כולם: קולג' אני: אה תום: אבל באפי פרשה כי היא סתם טיפשה. סם: דרך אגב, הרופא הזה ששם - הוא גלורי :p אני: טוב לדעת o_O אבל היא לא כלואה? תום: זה בן... סם: גלורי הודחה מהמימד שלה ונכלאה בגוף של אדם צחי: גלורי זו לא ההיא..? אני: אה תום: בגוף של בן. אני: ואני מניחה שהם לא יודעים את זה :p סם: בן (הרופא) הוא האדם הזה אני: כן הבנתי תום: כמובן שהם לא יודעים. אחרת מה זה שווה..? צחי: נכון זה נחמד שיש עלילה?
סם: אז כל פעם שגלורי מתחזקת, זה נהיה כמו פיצול אישיות ובן הופך לגלורי אני: חחחח, מגניב. אנשים עם פיצול אישיות זה שווה אבל מי זה הפצוע ההוא? זה שחשבתי שהתפגר והוא בסוףלא? סם: וכל מה שאנחנו מספרים לך עכשיו זה דברים שהתגלו במשך עונה שלמה ותוכננו 3 שנים מראש. זה לא כמו במכושפות שלומדים הכל בפרק אחד והכל נגמר באותו הפרק זה ג'יילס, הצופה של באפי. הסברתי לך פעם צחי: ג'יילס כמעט התפגר? :O אני: o_O תום: צחי, זה לא ספויילרים בשבילך אני: תזכיר לי קצת? תום: צופה זו מילה מעצבנת... ווצ'ר זה יותר טוב. אני: יהה פיצולישיות! צחי: לא נורא. אני אסתדר.. :p סם: הנה הפיצול מגיע! צחי: ווצ'ר, אה... כמו וואיט לייטר, רק בלי היכולת לרפא. ואין לו כוח מעבר.. :p אני: חתיכת אלה.. תום: ובלי היכולת לעשות אורבינג. ויש את מועצת הווצ'רים, שהם נורא דומים לאלדרז. גם הם מניאקים כאלה. צחי: דה קונסיל תום: כן אני: יש שם למישו כוחות או שהם מסתפקים בלהרביץ?
תום: יש לווילו כוחות.. בערך.. יש גם שדים אני: זה היה לחש די טיפשי.. מה.. מה קרה שם הרגע? צחי: שיש להם כוחות... אבל לבאפי אין, יש לה בערך כוחות כמו של סופרמן אני: אה?! צחי: רק בלי התעופה, עיני לייזר וההקפאה תום: ויש לה גם חלומות נבואיים... אבל זה סתם לא שווה... אני: איזה יופי, בשעת משבר היא מתפרקת. זה מזכיר לי מישהי.. oO מה, ככה זה נגמר? שונאת קליף האנגרים. צחי: עכשיו הנעימת פתיחה! ^-^ תום: הקליף האנגרים של באפי מעצבנים קצת. אני: קצת? סם: לפחות אין חרוזים בלחש. זה כבר טוב! וגלורי מדהימה צחי: וול, קליף האנגר אמיתי זה 221, או 321! {
ביקומייייייינג!!!}} תום: חחח.. צחי: וואו, 321 ממש מותח תום: זה מזכיר לי שחבר שלי, כל פעם שגלורי הייתה מתכופפת קצת הוא היה מקפיא את המסך.. :D {"חבר" שלך.. בטח תום.. הוא בטח גם הכריח אותך לראות באפי!} כולם בתגובה: :D תום: (היא תמיד לובשת מחשוף) סם: ובאפי התפרקה כי הרגע חטפו את אחותה שהיא הגנה עליה במשך שנה שלמה אני: אה, היא מופיעה הרבה כאילו? אה כן, זאת אחותה תום: מי מופיעה הרבה? אני: אבל למה לעזאזאל הפכו את המפתח לבנאדם? (עד היום לא הצלחתי לפתור את השאלה הזו..
) גלורי סם: גלורי היא הרשע העונתי תום: כן, היא די הרשע העונתי. סם: ובניגוד למכושפות, הרשע העונתי מופיע כל העונה! תום: כדי שבאפי תוכל להגן עליו. סם: נכון משוכלל? :p אני: OH. הממ כן, זה חידוש.. צחי: וגם, לא כל הבעיות נפתרות בלחש פשוט! סם: והפכו אותה לאנושית כדי להפוך אותה לאחות, לדבר הכי יקר לבאפי, כדי להיות בטוחים שהקוטלת תגן על המפתח עם החיים שלהצחי: ואנשים אשכרה מתים שם. צחי: ואנשים אשכרה מתים שם. סם: והעיניים השחורות של ווילו זה הדבר הכי מגניב שהיה בסדרה הזאת אני: הממ.. זה.. מעניין. למה זה קורה? סם: העיניים? כל פעם שהיא משתמשת בכשפים שחורים ממש חזקים אני: OH תום: אתי נכנעת לצד האפל... :/ אני: אני? תום: כן.. אני: וול אני מניחה שאני יכולה להוריד את 101.. תום: ;; אני: אין גרסאות WMV להכל? סם: אין מצב, פשוט אין מצב, שאת לא מתמכרת לסדרה הזאת צחי: לא {{שקרן
}} תום: אני לא נכנעתי לצד האפל! כמה שחברים שלי רצו להביא אותי לאפלה - אני לא נכנעתי!

PopPy

New member
אחרון.. :p

בלהבלהבלה דיון על אנדרומדה ועל הורדה... סם: בכל מקרה, אסתר, ברוכים הבאים למציאות :) אחרי שתראי באפי לא תזכרי בכלל מה זה העונה השניה של סמולוויל - ונאמר אמן..
אתי: סמולוויל זה בכלל לא התמכרות אצלי, סמולווויל זו סדרה חמודה. זה הכל {{ואז התחילה העונה השלישית. ואני עדיין לא ממש *מכורה* אבל סמולוויל הרבה יותר מחמודה..}} סם: באפי תהיה התמכרות :) כל עוד לא תתייאשי בעונה הראשונה {{ספר לי על זה..}} צחי: בדיוק. לא להתייאש בעונה הראשונה. למרות שהיא גם חמודה אני: האמת שאני מקווה שלא.. יש לי יותר מדי אובססיות. אני: אני אראה את העונה הראשונה ונראה כבר. נתחיל לאט לאט, אם זה יעניין אני אמשיך {{וכשאמרתי "לאט לאט" התכוונתי *ממש* לאט..}} צחי: קולהכבוד אתי! סם: (בהמשך לדיון על 522) ג'וס אמר שהוא ידע שהוא הולך להמשיך בזמן שהוא כתב את זה אני: נראה בסדר, לא מאוד התלהבתי. חמוד כזה. סם: כי את לא מחוברת לעלילה. זה שזה נראה לך חמוד זה כבר טוב צחי: חכי שתיראי את באפי בעונות הראשונות. היא כל כך חמודה, ושולתתת עם ההערות שלה. ^_^ אני: באפי עצבנה אותי {{זה סתם כי היא הייתה קצת סמרטוט בפרק הזה. באפי רולז!}} אבל אני בד"כ לא אוהבת דמויות ראשיות, אז זה בסדר כמו שאני שונאת את פיבי במכושפות או את ליז ומקס (אבל בעיקר את מקס) ברוזוול יש לי איזה ציטוט במגזין באפי שקניתי השבוע, ציטוט של ג'וס-"אני חושב שסיימתי את הסידרה מעולה, בצורה מרגשת, דרמטית, וסוגרת קצוות.רק חבל שזה קרה בסוף העונה החמישית, והעונה השביעית הייתה אתגר עצום בשבילי."-משהו כזה, לא זוכרת במדויק. אני: באפי היום כבר עצבנה אותי, והמכשפה הזו מוזרה {{ווילו!
}} סם: תלמדי מעכשיו - בסדרה מאוד אוהבים לעסוק ברגשות של דמויות, תסביכים וכאלה, אז קורים הרבה משברים רגשיים (וזה טוב ,זה נותן מראה מציאותי להכל) {{*שיעול* עונה 6 *שיעול*}} אני: מי - זה - ג'וס?
סם: המפיק של הסדרה. הוא כתב וביים את כל הפרקים הכי טובים תום: יוצר הסדרה אני: OH כאן מגיע הסבר על הדמויות למי שראתה פרק אחד של הסדרה: אניה - שדת נקמה.. ווילו - המכשפה.. "רגע רגע! ספייק = המחומצן ווילו =?, אניה = ? טארה =? ולמה לעזאזאל כל השדים והערפדים האלה מסתובבים עם באפי? היא הפאקינג קוטלת! "טארה היא המאהבת של ווילו" -"הו. מגניב" אני: הוז קורדיליה? {{הו הבורות!}} :צחי: אווו את תאהבי אותה! {{מה שצודק..
}} תום: מישהי מהתיכון של באפי. {{מישהי?! סתם מישהי?!} סם: ספייק הוא ערפד.. בסדר {{איזה התחמקות אלגנטית
}} יעל: רגע, הולד איט. אתי, עד איפה ראית? אני: אני? מ521 עד 521 XD יעל: ככה באמצע הסידרה בלי לדעת כלו?! *מתעלפת* סם: טוב עזבו - תנו לה לראות! {{כן! למה נתתי לכם להרוס לי את כל העונה החמישית? ;;} צחי: קורדילה היא הביטץ' האולטמטיבית עם היציאות הכי קרועות. תום: קורדי היא כזו מעודדת מטומטמת... אז היא סנובית וביצ'ית. {גררררר!} צחי: היא לא מטומטמת. {גו צחי!} ו.. שימו לב לזה - סם: מי המעצבן שהוסיף את האות ט' למילה ביץ'?! איזה צירוף מקרים ענק
ההסבר של צחי: אבל... אני תמיד כתבתי ביץ', ואז מישהו כתב ביטץ' וחשבתי שמעכשיו ככה כותבים! באמת! זה לא שקר! אתם יכולים לעשות חיפוש מתקדם בפורומים B| סם: דיי, אל תספרו לאתי כלום.. תנו לה לראות. באפי זה כמו הארי פוטר (טוב, כמעט) - להפתעות יש חשיבות ענקית {{ספר לי על זה.. ;;} -עוד הסבר על הדמויות, ואז- סם: נו, דיי אתם מספרים לה את כל הסדרה {כן! תקשיבו לסם! ;;} אני: אני לא מבינה כלום, אז זה לא משנה הרבה :p סם: לא משנה, לראות לבד זה הכי כיף {ושוב, למה לא הקשבתי? :(} אני: אבלאבלאבל אתם לא באמת חושבים שאני אתחיל לראות 7 עונות של סדרה שכבר נגמרה במלואן, נכון? {{כבר אמרתי שהייתי צעירה וטיפשה, נכון? ^^;} סם: את כן, כי יש גם את אנג'ל שעדיין נשמכת {{;;}} צחי: אנחנו חושבים וככה גם את תחשבי בקרוב {אכן..} אני: אבל אנג'ל זה לא שונה לגמרי? סם: והבטיחו לנו עד השנה הבאה עוד ספין אוף {כן בטח.. ;;} אני: ספין אוף? סם: זה אותו עיקרון ואותו עולם עוד סדרת בת תום: עוד ספין אוף? למי? אני: *עוד* אחת? סם: לא יודעים צחי: חבל שאין לפיית' ;;;;;;;;;;;;;; יעל: לג'יילס כבר יש ,לא? {-_-} תום: בטח על דון... {WTF?!} אני: פיית'? סם: אל תגידו מי זאת. תזהרו אני: מי זאת פיית'? סם: זה באמת ספויילר {{ודון לא!}} אני: לא נורא, אני אשרוד {{אני לא!}} צחי: המוכרת שוקולד בבית ספר של באפי, טוב? סם: אתי, ברגע שאת יודעת מי זאת, את הורסת לך שתי עונות שלמות תום: אני זוכר שמישהו אמר לי שבשביעית רצו להפוך את דון לקוטלת ולהרוג את באפי. {{
}} אני: אוף טוב.. אגב, בסוף העונה השביעית באפי מתה? {{איזה שאלה מפגרת, אלוהים!}} סם: תביני - ההפתעות בבאפי זה כמו הארי פוטר, חיייבים להיות מופתעים או לא נהנים לא מגלים לך :p אני: *מקווה כי כבר בפרק הראשון היא מעצבנת אותי* {{לא!! לא!!} תום: כן! היא מתה! :p כל כך רציתי להגיד את זה... *חיוז* אני: אתה באמת חושב שעד שאני אגיע (אם אני גיע) לשביעית אני אזכור מה אמרת לי? :p מסקנה: כן.. אגב, תום אמר אחר כך שג'וס צריך לכתוב באנדרו. B|

Woogyman

New member
תארי לעצמך, אתי, ../images/Emo110.gif

מה היה קורא אם מישהו היה עונה לך על השאלה "האם באפי מתה ב722?". היית הורסת לעצמך בערך את כל הסדרה. כמה ילדה קטנה וטיפשה היית! (עכשיו גדלת, אבל טיפשה את עדיין, כמובן). אסתר
.

SaberTooth

New member
יופי אתי...

ספיילרי למי שעוד לא ראה את העונה החמישית.. לא כולם רואים בקצב מטורף כמו שלך, את יודעת.

SaberTooth

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif|../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

I hate you…I hate you…I hate you…I hate you…I hate you…I hate you… אני מככב בכל ההודעות האלה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מידי
I hate you… מה עשית, הלכת לחיפשת בלוגים שיחות של באפי פריקים שגם אני בהן
I hate you… ועכשיו להערות שלך:
אני לא פאקינג באפי פריק
ומי שמגיב להודעה ב"אתה כן" או משהו בסיגנון, נכנס לאיגנור בכל המקומות האפשריים שאפשר לשים בהם מישהו באיגנור (ג'י... איזה איום...), ושאלו את גל כמה אני רציני...
כן, חבר שלי הקפיא את התמונה עם גלורי, ואני לא אוהב את הרמיזות האלה.
כן, קורדיליה היא מעודדת ביצ'ית ומטומטמת, ותמיד שנאתי אותה.
כן, ג'וס צריך לכתוב באנדרו. אנדרו גאונית מעל לכל סידרה שראיתי מעודי, אבל תמיד אפשר להיות יותר גאוני. ואכן, אמרתי פה שג'וס גאון. ג'וס גאון, גאון מרושע ושטני שרוצה להשתלט על העולם, אבל גאון. רק גאון היה יכול לחשוב על להשתלט על העולם דרך סידרת טלוויזיה כושלת (כן... כושלת... תנו לי לחיות בעולם הפנטזיות שלי). ואתי - I hate you…, ואני לא באפי פריק.

HuGo Hell

New member
מיוזיקלפריק. ../images/Emo1.gif

איזה באפיפריק אתה. גאד... הכחשה. צא מהארון

SaberTooth

New member
אין ארון לצאת ממנו...

כי אני לא באפי פריק
אבל מה שאני כן זה מיוזיקלוהוליק (יותר מגניב ממיוזיקל פריק), וזהו.

Charmed Gal

New member
*שותק*../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אתה בנאדם תיפש. "אתה בעצמך." או "סתום ת'פה".

Charmed Gal

New member
תודה. ../images/Emo9.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

תום, היזהר ממני, אני איש הסודות שלך. לא כדאי לעצבן אותי.

PopPy

New member
וואטבר.

הלכתי לחפש את הלוג של השיחה הראשונה שלי על באפי, יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים מאשר לעקוב אחרי שיחות שלך על באפי. קורדיליה היא לא מעודדת ביצ'ית מטומטמת אלא ביצ'ית שנונה ומתוקה, וביום שג'וס יהיה קשר לאנדרומדה בדרך כלשהי אני אירה בעצמי לפני שאני אמשיך לראות באפי.

I Love Paige

New member
אמרת את זה גם כש...../images/Emo188.gif

607 (עד לשם, אני מניח) אמרת "אם באפי וספייק יהיו ביחד, אני מפסיקה לראות באפי!" זה *בדיוק* מה שאמרת... ועובדה שלא.

PopPy

New member
הם לא! הם לא!../images/Emo58.gifבאפי 6

הם פשוט לא! היא לא אוהבת אותו, ו610 זו בכלל טעות גדולה! היא לא! הם לא ביחד, היא סתם מזדיינת איתו!

I Love Paige

New member
אכן, תום. סופסוף אתה מודה בזה.../images/Emo188.gif

כל הכבוד, הגיע הזמן.

למעלה