מצחיק

Mrs.Dvash

New member
מצחיק

אני יושבת ומדברת איתה. היא מכירה אותי כבר שנים. עברתי איתה כמה וכמה שינויים. מצחיק, היא לא מכירה אותי בכלל. למה את אף פעם לא בוכה? היא שואלת במבט עצוב. אני בוכה לבד, אני עונה לה. לבד, בחדר שאף אחד לא יראה. אבל את לא עצובה כל הזמן נכון? גם כשאת אומרת שאת עצובה את לא מתנהגת ככה! כי אני משתדלת לחייך, אני לא יכולה להיות עצובה כל הזמן. אני לא יכולה לקום בבוקר לעבודה, להכנס למשרד ולשבת עם פרצוף תשעה באב כל היום. אני לא יכולה... טוב זה בסדר את גם ככה לא בוכה הרבה. מצחיק. חברה מאוד טובה שלי. לא מכירה אותי בכלל. נכון, אני לא בוכה ליד אנשים ונכון, קל לי יותר לשפוך את הכל על הדף להעזר במילים מאשר בכתף תומכת או ביד מחבקת. מפחיד. לא מכירה אותי בכלל ואם חברים שלי לא יכירו אותי אז מי כן? מצחיק... אירוני. אתם מכירים אותי יותר טוב מהאנשים שאני נמצאת במחיצתם יום יום. מכירים את תוך תוכי. חבל. זה חבל אני יודעת. לא שאתם מכירים אותי שהם חושבים שכן אבל בעצם לא. עצוב לי מאוד עצוב לי בזמן האחרון תמיד הייתה לי תקווה ופתאום מן מצב כזה שאין כבר מה לעשות. מוזר... הרבה זמן לא הייתי בתוך עצבות כזו. מציק לי. עצוב לי. כואב לי. יבש לי. בלב. בנשמה. והכי בעולם נמאס לי. לא רוצה להיות מאושרת. לא רוצה להיות ברקיע התשיעי. רוצה רק להיות שמחה. רוצה רק לקום בבוקר עם חיוך. רוצה להפסיק לכתוב הודעות מהסוג הזה כבר! רוצה, שזה לא יהייה כל -כך טבוע בתוכי. אבל... יום עובר ועוד יום ולהפתעתי גיליתי שאני מסתובבת בחברת אנשים יקרים לי מאוד, חברים טובים אך אין להם מושג מי אני ומה מתרחש בתוכי. רק אחד ידע. והוא הלך... טוב דיי. שיהייה לכולם באשר הם בוקר נפלא. השמש קצת מתחילה לזרוח תחייכו הרבה ותשמעו למה שאמא שלי אומרת :] ``עד החתונה זה יעבור...``

tairon

New member

לא מצחיק ... הם לא יודעים כי אולי לא אפשרת והם חברים שלך לא יודעים כי את נותנת להם לדעת עד גבול מסויים אנחנו אמנם לא מכירים פיזית אבל איתנו את חופשיה יותר לדברים שלחברים את לא אני מכיר את התחושה הזו של לרצות לקום רק עם שמחה והיא תגיע גם אליך רק תאמיני בזה...ואל תאבדי תקווה

PoshKale

New member
או דובשה....

אנחנו מכירים אחד את השניה כל כך טוב. ויש לי הרבה להגיד. אבל אני מחכה... מחכה לך שתפני אלי. מחכה לך שתהיי מוכנה לשתף אותי ברגשותייך ומחשבותייך. את יודעת...אני תמיד אהיה בשבילך.

Mrs.Dvash

New member
צ`וצ`ו...

אין לי מה להגיד. מודה שאתה שם - כמו תמיד [ותפסיק עם השטויות של הסמרטוט!] כמו שאמרתי לך לפני כמה ימים- אני חושבת שיש אנשים שאי אפשר להציל, מקווה שאני לא אחת מהם. אם יש לך מה להגיד - תגיד. אני פה לשמוע, מאוד מעניין אותי.

אוסי

New member
דובשנית .....

כבר דיברנו על זה.... אולי זה קצת נשמע נדוש .. אבל את צריכה למצוא את הסיבות לקום בבוקר עם חיוך... את צריכה למצוא את הסיבות להיות מאושרת ... אני הייתי ככה יותר מחצי שנה ... כבר חשבתי שאיבדתי את עצמי .. והחלטתי לקום מהמצב ששקעתי בו.... היום..תפו תפו תפו ...אני מאושרת ... אמנם תמיד יש מקום לשיפור ... אני לא מתלוננת ...וזה כבר טוב. אוהבת אוסי. דרך אגב אני מנסה להשיג אותך ואת אף פעם לא עונה לטלפון...

למעלה