מצחיק

מיקאלה1

New member
מצחיק

זוג זקנים יושבים בפאב ושותים יין,
לפתע אומרת האשה,
אהוב שלי אתה האור של חיי
אומר לה הבעל
זה היין מדבר או את?
זה אני מדברת
אל היין

בהמשך היא עונה אספתה אותי טרמפ לפני 50 שנה

נולדו לנו 10 ילדים משה יענקל רוזינה מלכה אפרים צבי אריה שולה נולדו לנו 40 נכדים
תומר יששכר נימרוד גאיה אלינור .............................................................................. שאמשיך היא אומרת לו הוא אומר לה מה את אומרת את בטוחה שזה אני????????????

סיקרנת אותי איש יכול להיות שקוראים לו עזרא המ

היה פעם אחד שנהגי המוניות בתל אביב החליפו ביננו היה לו מסעדת דגים בסוף פגשתי אותו ולא נראה לי דומה אולי הגובה והמשקל

שרונהה

New member
ועוד משו מצחיק

בעיה מאמי.
ורק אחרי שהיא הולכת אתה קולט שלא היית מרוכז ואין לך מושג מה היא ביקשה ממך.
אז אתה עושה כביסה ותולה כביסה ומקפל כביסה ומוציא את הכלבה לטיול ומאכיל את הדגים ומשקה את העציצים ומחליף את הנורה שהבטחת להחליף כבר לפני שבועיים ותולה את התמונה שקיבלנו לפני שלוש שנים ומכין ארוחת צהריים ורוחץ כלים ושוטף את כל הבית וליתר בטחון גם מסייד את החדר שאמרת פעם שתסייד,
ואז היא מתקשרת ואומרת: אל תגיד לי ששכחת לאסוף אותי מהרכבת! דבר אחד ביקשתי ממך לעשות וגם את זה אתה לא מסוגל.
אי אפשר לסמוך עליך! ו

שרונהה

New member
אופס... הנה זה כאן

הקטע הזה שלפני שהיא יוצאת מהבית היא מבקשת ממך לעשות משהו ואתה אומר: אין בעיה מאמי.
ורק אחרי שהיא הולכת אתה קולט שלא היית מרוכז ואין לך מושג מה היא ביקשה ממך.
אז אתה עושה כביסה ותולה כביסה ומקפל כביסה ומוציא את הכלבה לטיול ומאכיל את הדגים ומשקה את העציצים ומחליף את הנורה שהבטחת להחליף כבר לפני שבועיים ותולה את התמונה שקיבלנו לפני שלוש שנים ומכין ארוחת צהריים ורוחץ כלים ושוטף את כל הבית וליתר בטחון גם מסייד את החדר שאמרת פעם שתסייד,
ואז היא מתקשרת ואומרת: אל תגיד לי ששכחת לאסוף אותי מהרכבת! דבר אחד ביקשתי ממך לעשות וגם את זה אתה לא מסוגל.
אי אפשר לסמוך עליך

המצאתי בדיחה על חמורים

שני טפשים עולים עם חמור לירושלים שהגיעו לעליות של הקסטל
אומר אחד לשני וואלה קשה בעליה, אולי נוריד את החמור ונתחלף

סיפרתי לעצמי את הבדיחה התגלגלנו

בדיחה ,לא זוכר אם היא שלי או.....

שני זוגות של פולנים יושבים בבית קפה. לפתע פונה אחת הפולניות לחברתה ואומרת:"לא נעים לי להגיד לך, אבל החנות של בעלך פתוחה ורואים לו קצת מאיבר המין". החברה מסתכלת לעבר חנות בעלה ואומרת בצער לחברתה: "מה אני יכולה להגיד לך… זה לא קצת… זה הכל..

פידליטי

New member
זה כמו

אחד אומר לאשתו:
"אם היה לי עוד סנטימטר הייתי מלך"
עונה לו האישה:
"אם היה לך פחות סנטימטר, היית מלכה"

ילד בן 11 מעשן חשיש

השוטר אומר לאבא של הילד איך אתה מרשה לילש שלך לעשן חשיש
האבע אומר לשוטר זה בסדר הוא לא לוקח לראות.

שרונהה

New member
איך יודעים שלא היה דיאורדורנט בתנ"ך?

"וירם משה את ידו...... וימותו הפלישתים"

למעלה