מצחיק: "נוער הגבהות"

מצחיק: "נוער הגבהות"

מי שראה אתמול פוליטיקה עם דן מרגלית יודע למה אני מתכוונת ולמי שלא: אתמול התארח בתכנית נציג של "נוער הגבהות" הפועל ברצועה שניסה לשכנע את כולם למה "כהנא צדק". "נוער הגבהות" הוא נוער מהמגזר הדתי בעיקר שבגוש קטיף הנחקר מידי יום ע"י השב"כ בנוגע למעשים קיצוניים של הכהניסטים הצעירים. הנערים הללו מקיימים ישיבות מיוחדות בכדי להתאמן על חקירות השב"כ שעוברות עליהם ומנסים לא להיכנס למקומות שהשב"כ יכול לחקור אותם לשווא ולנסות להאשימם ב"משהו שלא עשו" לדבריהם. ראיונות שנעשו עם חלק מהם אומרים הנערים: " שרון הוא בוגד,אבי דיכטר הוא בוגד ובוגדים צריך להעניש כמו שבוגדים צריך להעניש " נזהרים בדבריהם אך הכוונה ברורה-הם מייחלים למותם. עוד מוסיף ה"כךניק" לשעבר נציג הנוער: " נוער הגבהות הם חלוצי ארץ ישראל,הם העליתה והלוואי שכל הנוער היום היה כמוהם!" חחח מדינה של כהניסטים דווקא נחמד...נהיה הג'יהד הישראלי... קריאתי לכולכם -בדעות אפשר להחזיק ולהאבק אך לא להפעיל...!

גדלה במובן הפיזי או בגילה?../images/Emo6.gif

במובן הפיזי היא כבר הגיע לגודל של חדר מגורים ממוצע. במובן הגיל קשה לדעת מכיוון שלפעמים לפי רמת ההודעות שלה אפשר להסיק שהיא בת 8, לפי שגיאות הכתיב - בת 12 ולפי מה שהיא מספרת על עצמה אי שם באזור ה17-18.

שגיעת הכתיב היא בכוונה אבל למה

שתבין אותה?? אתה לא מסוגל ואני לא קטנה תאמין לי וגם לא שמנה...תשאל את ישראלידע הוא יגיד לך.... איכסא אתה מצחיק אותי לא יותר ולא פחות טוב שיש דברים לצחוק עליהם במצב הקיים.

למעלה