מצחיק אותי שהמתנגדים טיפשים מספיק לחשוב שאני בן-אדם ברמה נמוכה בגלל שסדרת הספרים האהובה עליי היא "יומנו של חנון", סדרת הטלוויזיה האהובה עליי היא

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
"בובספוג מכנסיים מרובעים", המסעדה האהובה עליי היא מקדונלד'ס, המוזיקה האהובה עליי היא מוזיקת פופ של ג'סטין וטיילור, ויש לי גם בגדים זולים כמו חולצות ב-120 שקל ונעליים ב-500 שקל.

מה שהמתנגדים לא חכמים מספיק בשביל להבין זה שלי, בניגוד אליהם, אין מה להוכיח מרוב ערכי הגבוה והמובן מאליו, ומרוב רמתי שכה גבוהה שממילא אין שום דבר שיכול לפגוע במוניטין שלי או להוריד אותי מהבמה שאני מצוי עליה.

האמת היא, שאלו למעשה המתנגדים שצריכים לשמר חזות חיצונית מסוג מסוים, ולהכריח את עצמם לאהוב את הספרים של יובל נוח הררי, לאהוב את סדרת הטלוויזיה "בית הקלפים", להעדיף מסעדות יוקרה ושהמוזיקה האהובה עליהם תהיה מוזיקה קלאסית, כדי להוכיח לעולם בכוח את רמתם הגבוהה לכאורה ואת ערכם הגבוה כביכול, דווקא בגלל שהאמת היא שרמתם אינה גבוהה, וערכם אינו גבוה.

האמת היא שאלו המתנגדים שהם אלו שרמתם נמוכה. המתנגדים הם הלוזרים האמיתיים.

ואם זה לא מספיק, אז בשביל להבהיר, ובשביל קשי הקליטה מבינכם, אז נרחיב קצת:

אני, שאמא שלי אשת החברה הגבוהה המתרועעת עם אנשי עסקים וחברי כנסת, שאבא שלי ספורטאי בינלאומי זוכה פרסים שכתבו עליו בעיתונים בכל העולם, שדוד שלי עובד בשביל בנקים ביותר מ-200 שקל לשעה, בעלים של שלוש בתים ומתגורר בוילה של שלוש קומות עם חצר פרטית ובריכה, שדודה שלי ביוכימאית שמרוויחה יותר מ-30,000 שקל בחודש, שסבתא שלי הייתה רופאה, שסבא שלי מיליונר, שעוד סבא שלי היה עוד יותר מיליונר, שסבא שלישי שלי היה גיבור מלחמה וסבתא רבתא שלי הייתה אשת החברה הגבוהה, חברה קרובה של הקיסר, שכשעלתה לארץ גולדה מאיר חיכתה לה בשדה התעופה בשביל לקבל את פניה, שסבא רבא-רבא שלי היה רבי גדול וחשוב, ושאני עצמי ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף שנמצאת כבר דורות באקדמיה; בלונדיני בהיר עיניים בגובה 1.88 מטר ועוד כמה נתונים פיזיים מרשימים שלא נדבר עליהם כי זה לא יפה, נצר לשושלת ארוכה של אנשי החברה הגבוהה, גיבורי מלחמה, רופאים, אנשי עסקים מולטי-מיליונרים וספורטאים בינלאומיים זוכי פרסים שכתבו עליהם בעיתונים בכל העולם, אני, לא צריך לספר לכם או להראות לכם את העותקים שלי של "מרד הנפילים", "הקומדיה האלוהית", "יוליסס", "ביקורת התבונה הטהורה" ו-"DSM-5-TR", לספר לכם על תובנותיי מסדרת הטלוויזיה "שורשים", להעלות תמונות שלי אוכל לובסטרים ב-500 שקל לאחד במסעדות יוקרה בתל-אביב, להראות לכם את הפלייליסט שלי עם הסימפוניה ה-41 של מוצרט או הסימפוניה השלישית של בטהובן, או להראות לכם חולצות שלי של פיליפ פלין ב-2,000 שקל או נעליים של דולצ'ה וגבאנה ב-6,000, כדי להרשים אתכם.

וזאת מכיוון שבן-אדם ברמתי, רמתו מובנת מאליו וברורה פחות או יותר כמו השמש הקופחת בצהריים ביום בלי עננים במדבר הסהרה.

המתנגדים מצד שני, שהם אקדמאים חדשים, שעבודותיהם האקדמיות נכתבו על-ידי אחרים ונקנו בכסף, שהם מגיעים מרקעים משפחתיים מפוקפקים, מתרבות נמוכה, שחושבים שאנגלית זה הידע המיוחס, שסובלים מנרקיסיזם פגיע כי עמוק בפנים הם יודעים שלא משנה כמה הרבה הם יתאמצו, יעבדו וילמדו, הם לעולם לא יהיו חלק מאיתנו, ושיא השיאים, לא יודעים לאיית באופן בסיסי בשפת האם שלה, הם יכולים לאסוף שקל-שקל, לקחת הלוואות מהבנק עד מחר ולשבור תוכניות חיסכון, ולהיות הכי ברמה כמו מה שאנשים כמוני חיים, ולספר על כל הדברים האלו והעלות את כל התמונות האלו לכל הרשתות החברתיות, ואפילו אז, שום דבר מכל זה עדיין לא יעבוד.

והם עדיין לא יהיו לא חלק מאיתנו וגם לא יצליחו לעבוד על אף-אחד, בטח לא על האנשים שלי, המזהים אנשים כמוהם ממרחק קילומטרים כשם שכריש העמלץ הלבן יכול להריח טיפת דם בודדת בים ממרחק של שלוש קילומטר, כי רמה אמיתית, מגיעה מהבית ומהילדות ומהמשפחה שאתה מגיע ממנה, לא מהשכלה גבוהה ברמה נמוכה במכללת תל חי האורנים למצוינות קהילתית של הזין שלי.

ואם אפילו כל זה לא מספיק, להסברים אפילו עוד יותר רחבים, ניתן למצוא פה:

נמצאה הסיבה למה האליטות המזויפות, המורכבות מאקדמאים חדשים ובלתי כשירים, שעבודותיהם האקדמיות לא מקוריות ונקנו בכסף, אוהבות אוכל צמחוני ומסעדות יוקרה, | תפוז פורומים

נמצאה הסיבה למה האליטות המזויפות, המורכבות מאקדמאים חדשים ובלתי כשירים, שעבודותיהם האקדמיות לא מקוריות ונקנו בכסף, אוהבות אוכל צמחוני ומסעדות יוקרה, | תפוז פורומים

ברוחו של השרשור וברוח מסריו, דווקא אני, הבן-אדם הכי "וואו" והכי אליטיסטי בפורומים של תפוז שיכול לדבר על הדברים הכי "וואו" ולהעלות את התמונות הכי "וואו", אסיים אותו, ואנחנו נסיים אותו, עם תמונות המייצגות את הרמה הבינונית שדווקא אנשים ברמה גבוהה כמוני יכולים ומותר להם לחטוא בה, מכיוון שלהם, ומתוקף רמתם וערכם הגבוהים, אין להם מה להראות ומה להוכיח, ורמתם וערכם ברורים לכל וידועים מאליו, ולכן גם ממילא שום דבר שיגידו או יעשו לא יוכל להוריד אותם מהבמה שהם מצויים אליה.

תמונה מתוך הסרט "יומנו של חנון 2: רודריק שולט", מימין לשמאל, הולי הילז, גרגורי "גרג" הפלי, ראולי ג'פרסון, ופטי פארל:

MV5BNTQyMzk4ODkyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTUwMzYxOA@@._V1_.jpg

בובספוג מכנסיים מרובעים:

spongebob-squarepants.jpg

ארוחה של מקדונלד'ס:

we-bought-it-even-more.jpg

ג'סטין:

1200px-Justin_Bieber_at_Easter_Egg_roll_-_crop.jpg

טיילור:

skynews-taylor-swift-eras-tour-movie_6269175-600x600.jpg

הנעליים הזולות הנוכחיות שלי ב-500 שקל (כבר קצת ישנות. בקרוב אחליף אותן. בנוסף, האמת שכבר העליתי את התמונה הזאת בעבר, בשרשור שנפתח על נייק על-ידי אחד הגולשים, אז הראיתי לו את הנייק שלי, ובתחתית של התמונה מציצות הדולצ'ה וגבאנה הישנות שלי מאותו זמן ב-3,000 שקל [לפני שעברתי מאז לנעלי דולצ'ה וגבאנה חדשות בכפול כסף-6,000 שקל] שנעלתי כשהתמונה צולמה כי מסתבר שבדיוק הייתי בדרכי לצאת, והאמת שעמדתי להעלות את אותה התמונה בדיוק אותו הדבר כמו בפעם הקודמת שהתמונה הזאת הועלתה על-ידי כי כאילו, מה אכפת לי? לכו להזדיין, אבל אז קלטתי שאם אזלזל ואעלה את התמונה ככה, עם הדולצ'ה הישנות בשלוש אלף מציצות בתחתית, זה די יסתור את כל הרעיון והמסר של כל השרשור הזה, אז לא מתאים, אז הפעם לא התעצלתי וערכתי את התמונה בהתאם. מה גם, שבפעם הקודמת שהעליתי את התמונה, בדיוק כפי שהיא, החבר העני ביותר בפורומים ראה אותה, ראה את נעלי מותג העל הישנות באלפי שקלים, והתפוצץ עד השמיים במחזה מבחיל של כאב וקנאה שכלל הרבה מאוד קללות, המצאות ובדיות נגדי, נגד משפחתי ונגד הבית שלי, ואז המשיך להתפוצץ עוד ועוד במשך חודש שלם עד שנאלצתי לפנות לאדמין כנגדו כדי שיירגע כבר עם הקנאה העזה והחולנית שלו בי על רקע פערי המעמדות בינינו, ואנחנו הרי למדנו את הלקח שלנו ולא רוצים להכאיב לעניי הפורומים, בטח שלא לגרום להם להתפוצץ עלינו עוד ועוד ולאלץ אותנו לפנות להנהלה שוב, נכון?):

20240305_201145.jpg

למעלה