מצור כלכלי

• פותח הנושא dedo
  • פורסם בתאריך

dedo

New member
מצור כלכלי

מדוע לא מפסיקים להזרים כספים לרשות? מדוע לא פוגעים במקורות האספקה שלהם חשמל מים שדה תעופה ? קצת החשכה וחוסר תנוע תגרום לעם הפלשטנאי ללחוץ על שליטיו להפסיק עם השטויות ולהתחיל לדאוג לעם שלו

זה לא יעזור!

צריך לצאת למלחמה נגד הרשות הפלסטינית ולכבוש חזרה את כל שטחי A. לשם כך יש לעשות את הצעדים המקדימים הבאים: 1. לזרוק את שמעון פרס וחבורת הבוגדים, מהממשלה. 2. להפציץ את סכר אסוואן, כדי שהמצרים יתעסקו בצרות שלהם. 3. להנחית מכת מנע על טהרן. 4. להפציץ את כל קני הטילים הסוריים. 5. לחסל את סדאם חוסיין. 6. להעמיד את הימין הקיצוני בחזית ולדאוג שלא יצליחו לברוח. אני בטוח שבשוך הקרבות אפילו ליברמן וגנדי לא ייצאו מהבית מבלי להסתכן - בסקילה!

dedo

New member
מסוכן

אתה מסוכן לציבור בשום מקום בעולם קיצוניות לא הועילה צריך לעבוד חכם יש לנו כרגע בעיה עם הפלשטנאים ולא עם אחרים צריך לפתור זאת נקודתית מולם

זה לא מוצא חן בעיניך?

כל מז שלא מוצא חן בעיניך נקרא מסוכן? עוד מעט תגיד שגם הדימוקרטיה מסוכנת, לא?

dedo

New member
מסוכן

אנשים כמותך מסכנים גם את מהות הדמוקרטיה כי הם לוקחים לידים את החלקים האילמים שיש בדמוקרטיה . לא מצא חן בעיני שלפי טון הדיבור שלך אתה חושב רק על היותך קיים ולא על על אחרים ותאמין לי שאני לא ייפה נפש הרי הצעתי מלכתחילה מצור בתשתית שלהם הרי כולנו יודעים שבקונסטלציה זו או אחרת שני העמים יגורו כאן , אזי צריך לעשות זאת ברכמה שפחות שפיחות דמים לכל הצדדים הלא כך?

אין לי בכלל מושג!

אולי תתן לי הסבר מנומקף איך יחיו כאן שני העמים, אם אתה מציע להרעיב אותם, את הפלסטינים כמובן?

dedo

New member
הכרח המציאות

הייתי מגדיר את עצמי יותר שמאל מתון ( למרות שאין הבדל ) תשמע ידידי בגדול אנחנו נתקענו לערבים ב 48 וגירשנו אותם מבתהיים העניין הוא שאנחנו כאן ואין לנו לאן ללכת זה המצב ! ולכן הייתי רוצה בהסדר איתם תשלומים פיצויים השד יודע מה לגמור עם שה האדיאלי מבחינתי לחיות בשכנות ( הפרדה ברורה ) וכאשר מתאים לשני הצדדים לפתח דבריןם יח ד וכאשר לא מתאים לסגור שערים המצב כיום ששליטי העם הפלשטנאי לא מקשיבים לעם שלהםפ ואף מחנכים דור שלם למלחמה ובדרך של פגיעה בתשתית הרשות נערער את יכולתה לשלוט ואולי אף נגזים ונתערב בייצירת בחירות ברשות למען רשות קשובה יותר לעם

מה לך כי תלין על השליטים הפלסטינים.

על שאינם מקשיבים לעם שלהם? בבעיה שלך אתה מטפל? האם שרון שומע את קולות העם שלו שדורש מלחמה עכשיו?

למעלה