אסטרל בוקר טוב
מה ענינים ? בשעה זו שאני כבר באמצע היום דליה עדין ישנה אבל אתמול ראתה את מה שז´אן כתב לה. בד"כ היא לא משוטטת בשבילים שלנו אבל מדי פעם חורגת ממנהגה. האמת, יש איזה בעיה אם ההצצה הזאת בכתבי יד, קצת מוסרית אבל נניח לזה שכן אם המטרה חיובית אז זה לא ´שחור לבן´. בענין של להציץ בכתבי יד של בחורות וכד´ שמישהו מתכוון לצאת וכד´ אני ממש נגד, ולא מהטעם המוסרי. אם זה רציני ולקראת טבעת, ויש לבטים וכד´ - זה בסדר, אולם למה צריך אדם במו ידיו להרוס את הטבעיות שלו עצמו ולהכניס נתחנות והסתכלות ? אני ´בעד´ לחוות, להתנסות וגם להתאכזב ולהיות מופתע. הצצה מעין זו, מה גם שלפעמים שטחית ולא תמיד יש לכל אחד את הכלים למקסימום דיוק, ולפעמים זה מורכב ולא חד משמעי, תגרום לאדם לחפש בבן/בת זוגו את התכונות שגילה בהצצה, במקום לראות אותו לטוב וגם לרע. כידוע לך לכל אחד יש גם חסרונות ובכל זאת אפשר לאהוב אותם עם כל החסרונות, כאשר לאחד זה מפריע, לשני זה פחות. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לי זה שאני אתחיל לסנן בהקשר החברתי לפי כתב יד. אי לכך אני לא מציץ, וכשזה מול העינים אני עושה סויץ ולא רואה כלום, וגם לא מספר לאיש שאינו מכיר אותי כדי לא להביך ולגרום אי נוחות. יאללה אסטרל, שיהיה לך יום טוב ותפסיק כבר לשאול אם אני איש/אשה. אר