מצורף כתב היד שלי

balcony

New member
המממ. הקובץ לא עולה ../images/Emo10.gif

מצטערת על ההטרדות שלי- אנסה שוב.

בלקוני, כמה הערות חשובות מאוד

א. לא משנה איך יוצא לך, את חייבת לכתוב על דף בלי שורות ובלי משבצות. ב. לשרשר
הכנסת הודעה בשמך, צרפי את כתב היד בתור הודעה משנית לאותה הודעה. ג. הקובץ מצטרף כמה דקות אחרי שהדף נפתח, אז לא להיבהל, זה פשוט לוקח זמן.

balcony

New member
אני פשוט איומה

צירפתי את הקובץ הלא נכון. אני באמת מתנצלת

astral tal

New member
הנה דליה - קחי דוגמא למה.......

אני רואה את הכתב של בלקוני, ורואה שאין בו שינוי מי יודע מה מכתיבה תמה......וזאת אומרת שהיא נורמטיבית מידי בשבילי.....אז אני מלכחתילה רואה שאנחנו לא מתאימים, לפחות מבחינתי נגיד והייתי פוגש אותה ורואה את כתב ידה, הייתי יודע מה מצפה לי - אז למה לי לבזבז זמן על משהו שאין לו עתיד ? ראית ת´כתב יד המופרע שלי דרך אגב ? אם כן, אז אין לך תרוץ לומר שאוליי כן יכולנו להתאים.....ולא, תאמיני לי, לא היינו משלימים אחד ת´שניה

astral tal

New member
ודרך אגב בלקוני -

אל תקחי את זה כהעלבה או משהו את יודעת... רק רציתי לתת לדליה דוגמא להתאמה בין אנשים דרך כתב היד זה שאת נורמטיבית סה"כ אין בזה משהו רע בכלל ואפילו להפך, אני רואה בזה הרבה מעלות פשוט איתי אישית אין לזה התאמה אליי

balcony

New member
פגישה ראשונה עם הגרפולוגיה

וכבר התאכזבתי... נורמטיבית? אני?! אוקי, נכון- יש לי דחף שכזה לנסות להתאים את עצמי לחברה בה אני חיה, רק חבל שזה לא ממש מצליח
. כשהייתי צעירה יותר, עקב כתב לא ברור, נזקקתי לשיעורים פרטיים לכתיבה תמה (גיל 10). לכן הכתב....

אריק!

New member
בלקוני שימי לב

אל תקשיבי לו, הוא פשוט חריג ולא נורמטיבי, ממש על גבול האשפוז. בלי להסתכל על כתב ידך אני כבר אומר לך נחרצות שאת לא נורמטיבית. אריק.

אריק!

New member
שקטה שקטה אבל..

לפעמים ממש מתפוצצת בפנים, רוצה לענות ולשחרר את מה שהצטבר - אבל הבקורת העצמית, החינוך והכללים - בולמים. שפת הגוף אומרת יותר. רגישה לכבודה והשפלתה, בפרט בפומבי. מיגננה כנגד מגמה של חושבים/מחליטים/ במקומה, כמו השיר של עוזי חיטמן: אלה שלוקחים מונופול על החוכמה ויודעים יותר טוב ממני מה טוב בשבילי. חיפוש פשרה בין עקשנות לבין זהירות לא למתוח את החבל. לפעמים עד כאן! למגינת לבה היא נתקלת אצלה בתכונות שלא אהבה אצל קרובים. אני דוקא מחבב אותך ואף הייתי יוצא אתך. אריק.

אריק!

New member
אסטרל בוקר טוב

מה ענינים ? בשעה זו שאני כבר באמצע היום דליה עדין ישנה אבל אתמול ראתה את מה שז´אן כתב לה. בד"כ היא לא משוטטת בשבילים שלנו אבל מדי פעם חורגת ממנהגה. האמת, יש איזה בעיה אם ההצצה הזאת בכתבי יד, קצת מוסרית אבל נניח לזה שכן אם המטרה חיובית אז זה לא ´שחור לבן´. בענין של להציץ בכתבי יד של בחורות וכד´ שמישהו מתכוון לצאת וכד´ אני ממש נגד, ולא מהטעם המוסרי. אם זה רציני ולקראת טבעת, ויש לבטים וכד´ - זה בסדר, אולם למה צריך אדם במו ידיו להרוס את הטבעיות שלו עצמו ולהכניס נתחנות והסתכלות ? אני ´בעד´ לחוות, להתנסות וגם להתאכזב ולהיות מופתע. הצצה מעין זו, מה גם שלפעמים שטחית ולא תמיד יש לכל אחד את הכלים למקסימום דיוק, ולפעמים זה מורכב ולא חד משמעי, תגרום לאדם לחפש בבן/בת זוגו את התכונות שגילה בהצצה, במקום לראות אותו לטוב וגם לרע. כידוע לך לכל אחד יש גם חסרונות ובכל זאת אפשר לאהוב אותם עם כל החסרונות, כאשר לאחד זה מפריע, לשני זה פחות. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לי זה שאני אתחיל לסנן בהקשר החברתי לפי כתב יד. אי לכך אני לא מציץ, וכשזה מול העינים אני עושה סויץ ולא רואה כלום, וגם לא מספר לאיש שאינו מכיר אותי כדי לא להביך ולגרום אי נוחות. יאללה אסטרל, שיהיה לך יום טוב ותפסיק כבר לשאול אם אני איש/אשה. אר

astral tal

New member
שמע

אני כמעט באותה דעה איתך. אבל ככה.... אני גם בעד להתנסות, להתאכזב ולחוות.....אבל שמע, עזוב את כל השטויות שמסביב אם אני יתחבר למישהי, זה יהיה בגלל איך שהיא במציאות כפי שהיא משתקפת מולי ואיך שהאינטרקצייה ביננו זורמת.... אני אישית גם יש לי תפיסה טבעית לגבי האופי של אנשים גם בלי שהם יצטרכו לספר לי עליו, מין תפיסה אינטואטיבית כזו, וממש לרמה עמוקה... אז בכל מקרה אם אני יאהב מישהי זה בגלל שאני יקלוט אותה על ההתחלה רק מהדיבור איתה, ואני לא יצטרך בשביל זה את הכתב,,,,ואם אני בכלל אני ייצא איתה בהמשך זה רק אם היא מוצאת חן בעיניי (וקליל ראשוני ממש חזק לא חייב להיות, מספיק שנרגיש טוב אחד עם השניה וזה מספיק לי) אז בכל מקרה אם נגיד אני יראה כתב יד של מישהי שמוצאת חן בעיניי, זה לא יזיק לי מהבחינה שלתת לי עוד אינסייט (insight) נוסף עלייה וכלל הרושם שלי וההרגשה שלי לגבייה יקבע מהמציאות ולא מהכתב זה פשוט נחמד לראות כתב של מישהו\י סתם ככה...

astral tal

New member
שמע (בלי שגיאות כתיב)

אני כמעט באותה דעה איתך. אבל ככה.... אני גם בעד להתנסות, להתאכזב ולחוות.....אבל שמע, עזוב את כל השטויות שמסביב אם אני יתחבר למישהי, זה יהיה בגלל איך שהיא במציאות כפי שהיא משתקפת מולי ואיך שהאינטרקצייה ביננו זורמת.... אני אישית גם יש לי תפיסה טבעית לגבי האופי של אנשים גם בלי שהם יצטרכו לספר לי עליו, מין תפיסה אינטואטיבית כזו, וממש לרמה עמוקה... אז בכל מקרה אם אני יאהב מישהי זה בגלל שאני יקלוט אותה על ההתחלה רק מהדיבור איתה, ואני לא יצטרך בשביל זה את הכתב,,,,ואם אני בכלל ייצא איתה בהמשך זה רק אם היא מוצאת חן בעיניי (וקליק ראשוני ממש חזק לא חייב להיות, מספיק שנרגיש טוב אחד עם השניה וזה מספיק לי) אז בכל מקרה אם נגיד אני יראה כתב יד של מישהי שמוצאת חן בעיניי, זה לא יזיק לי מהבחינה שלתת לי עוד אינסייט (insight) נוסף עלייה וכלל הרושם שלי וההרגשה שלי לגבייה יקבע מהמציאות ולא מהכתב זה פשוט נחמד לראות כתב של מישהו\י סתם ככה...

אריק!

New member
אסטרל, קבל תקון

יש המון כתבים שמזכירים בעיצוב שלהם כתיבה תמה אך האנשים שמאחוריהם ממש לא עונים על ההגדרה הנורמטיבית. בטח נתקלת בכאלה שקטות ותמימות, יעני תקניות, שהפתיעו אותך ´בגדול, וגם להיפך. לפעמים מים שקטים ( תקניים ) חודרים עמוק. עכשיו, רק מהמחשבה כמה בחורות ו... פספסת נעשה לי רע. אריק.

jean

New member
הי בלקוני, הנה דעתי

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
טוב שציינת שאת שמאלית, כי כתב היד שלך, בורח שמאלה בסוף הכתב, תכונה זאת היתה "מתנגשת" עם ההגיון שבכתב שלך אם היית ימנית. אצל שמאליים, אפשר לאמר שאין בזה יותר מהטייה רגילה של היד. השורות שלך מתפרצות כמו "שמש", כלפי שמאל, ה"ש" שלך מאוד בולטת. אז את טיפוס קצת חולמני, והרבה פעמים לא כל כך ריאלית. אנשים אומרים לך.. קצת יותר להיות עם הרגליים על הקרקע. אבל את בשלך (וטוב שכך, לא?). את אדם צנוע בד"כ, חברותי, ואת אוהבת פשטות, דברים פשוטים ולא מורכבים ומתוסבכים (ראי את החתימה שלך...) יש לך קושי מסוים להציג לאחרים דברים שאת לא אוהבת מעברך, או מעצמך, משום שאת מרגישה שזה יציג אותך "פגומה". ואת רוצה שזה יהיה פשוט בסדר... מה-8 שלך, אני מבין שמתמטיקה לא היתה הצד החזק שלך, ואני מניח שאת ממש לא אוהבת להתעסק בדברים טכניים. אולי אפילו מעצבן אותך ואת לא יודעת איך להתעסק עם הוידאו ובכיוב´. עד כמה דייקתי ?

למעלה