מצוקת קייטרינג

ליילה

New member
מצוקת קייטרינג

שלום לכולן אני קצת במצוקה, אנחנו בעיקרון חיים בניו יורק, והגענו לארץ כדי לסגור עניינים לחתונה, בנתיים בן זוגי נסע לחו"ל וכל מה שיש לנו זה מקום, החלטנו ללכת על גן הפקאן, ועכשיו בשאלות, ואני אשמח מאוד לשמוע תגובות ועצות - 1. אנחנו מתלבטים בין תחילת אפריל ליוני - העניין הוא שהחתונה רובה בחוץ - האם בתחילת אפריל יש סכנה לגשם? 2. הקייטרינג חייב להיות חלבי, וזול - אמרו לי כבר פה על NEO אבל הוא מאוד יקר בשבילנו, אם מישהי מכירה קייטרינג חלבי אחר, אשמח לשמוע 3. אני כאן רק לעוד חודש, ואז שוב חודש לפני החתונה, אני יודעת בדיוק איזה שמלה אני רוצה, כדאי להתחיל להתעסק עם זה עכשיו, או כשאחזור לכאן, ולמי כדאי ללכת אם אני יודעת בדיוק מה אני רוצה, ושלא יהיה יקר? אני מבינה שהרבה מחברות הפורום הוותיקות מתחתנות עכשיו, וקצת נהיה פה שקט, אז מתחתנות חדשות כמוני, קדימה, תצטרפו לשיחה, בואו נתחיל דור חדש של מתחתנות טריות ונוכל ללמוד אחת מהשניה ולהעזר, וכמובן ללמוד גם מנסיונן של הוותיקות תודה מרב

ron100

New member
קודם כל מזל טוב

לגבי קיטרינג חלבי אני לא יכולה לעזור, למרות ששמעתי על מישהי שהייתה בחתונה ביקבי קיסריה ונהנתה מאד מארוחה חלבית. אולי שווה סתם לבדוק אצליהם מי הקייטרינג שלהם לארוחות חלביות. לגבי שמלה, אם את גרה בניו-יורק לפי דעתי, עדיף לך לקנות בחו"ל זה יצא בטוח יותר זול וגם את יכולה לקנות. ואם בכ"ז את מעונינת בארץ, אז נראה לי שחודש זה קצת צפוף ואולי כדי לך להתחיל החודש כדי לקבל רעיונות. בהצלחה!

danonit

New member
קייטרינג חלבי ../images/Emo173.gif ושמלות...

היי
קודם כל מזל-טוב!!!
אני יכולה להמליץ לך על הקייטרינג שהיה בחתונה שלנו - שמיל - שעושה אוכל חלבי שפשוט חבל על הזמן. קיבלנו המון המון מחמאות מהאורחים (וגם מה שאנחנו טעמנו היה מעולה
) וגם היינו מאוד מרוצים מכל הארגון מסביב - שהם עשו מצורה מאוד מקצועית. יש לו מגוון של תפריטים בטווח מחירים די סביר אז כדאי לכם לבדוק. לגבי שמלה - בתור אחת שהתעסקה קצת יותר מדי עם שמלות אני יכולה לתת לך כמה עצות:
תמצאי מעצבת/תופרת שאת סומכת עליה. בדרך כלל אצל מעצב/ת בחנות יותר יקר מאשר אצל תופרת. הרבה "מעצבים", אפילו כאלה עם חנות בדיזנגוף לא יתלהבו לעשות לך שמלה שחורגת מהדגמים שהם מריצים באופן סטנדרטי.
אפילו אם את יודעת מה את רוצה תמיד יכולות להיות הפתעות - בעיות עם הבדים, גזרה וכו´
יש 2 סיבות לקחת שמלה יותר זמן מראש - כדי שתוכלי לטפל בכל מיני בלתמים/הפתעות או אם את רוצה לעשות אצל מעצב ידוע את חייבת לקחת זמן מראש כי הם עסוקים. אבל אחרת את ממש ממש לא חייבת לסחוב את זה 3 או 4 חודשים. את השמלה שבסוף לבשתי לקח למעצבת 3 שבועות להכין... (אגב - איזה שמלה את רוצה?) והיא היתה פשוט חלומית!!! אז שיהיה בהצלחה!

ליילה

New member
קודם כל המון תודה

התקשרתי לשמיל, ואני אמורה לקבל את התפריט שלהם, אני מקווה שיהיה בסדר לגבי השמלה, חשבתי לעשות אותה בניו יורק, אבל אין לי שם חברות או משפחה שיוכלו לראות ולהגיב וזה קצת מלחיץ אותי. אני רוצה שמלה בגזרה סינית, כי בגלל משפחת החתן, אני צריכה שמלה סגורה יחסית וזה הדבר היחיד שנראה לי שגם יהיה סגור מספיק בשבילם, וגם מודרני ויפה מספיק בשבילי אבל אני רוצה גם אופציה להוריד את החלק העליון למשהו יותר פתוח ונעים בהמשך הערב, בקיצור, לא משהו פשוט אבל הרעיון של תופרת נראה לי נכון, אולי אני אתחיל לברר כבר עכשיו, ונראה איך יתקדם. אולי מישהי יכולה להמליץ על תופר/ת שאפשר לעשות אצלו דבר כזה? המון תודה מרב

אמיקה

New member
לא תופרת אבל מעצבת נפלאה ..

ממליצה בחום על איילה מ"אהבה" בדיזנגוף - היא גם "ראש פתוח" ותעשה לך כל שינוי בגזרה או בבד או כל דבר שתרצי, היא מאוד אמינה ומקצועית (לי הכל היה פיקס - מהמדידה הראשונה, וגם אחרות פה יעידו), יש לה (הסתכלתי בשביל "בשורות") עליוניות לשמלות כלה, ואפילו היא עצמה - אם אני לא טועה, דתיה במידה זו או אחרת. ממליצה בחום! לטעמי בין אפריל ליוני - עדיף יוני, מה גם שישי את הבעיה הידועה של ספירת העומר, חשבתם על ל"ג בעומר?

selac

New member
גם אני, גם אני , גם אני ...

ממליצה על איילה מ"אהבה"
יחסית למעצבים אחרים יש לה המון נסיון עם שמלות קצת יותר סגורות, או עם עליוניות. שמעתי שגם ב"שמלה לבנה" בקצה של דיזנגוף יש הרבה שמלות שיכולות להתאים.

ליילה

New member
חשבנו חשבנו

קודם כל תודה על המעצבת, אני אברר איתה דבר שני בוודאי שחשבנו על ל"ג בעומר, אל תשכחי שאני מתחתנת עם דוס :) וזו הבעיה, בגלל שהשנה היא שנה מעוברת מה 17 באפריל ועד סוף מאי, אי אפשר להתחתן - ואנחנו כל כך רצינו מאי.. ): אז עכשיו נשאר לבחור בין אפריל ליוני. נצטרך להחליט מתי שהוא. תודה מרב

wolkoon

New member
קייטרינג

יש לי רעיון מעשי,תתקשרי לאנשי המקום בו את מתכוונת לעשות את האירוע והם ינסו לעזור. בנוגע לשמלה מתחתנות ותיקות יכולות לתרום מנסיונן כהמובן.

ליילה

New member
לא עזר

דיברנו עם המקום, אבל להם אין קייטרינג חלבי שהם עובדים איתו, והם מרשים לנו להביא כל קייטרינג אחר, בגלל הבעייתיות שלנו. עכשיו צריך למצוא אחד תודה על הרעיון... אבל לא עוזר מרב

כמה רעיונות לשמלות

לדעתי יש הפתרון לצורך בשמלה שמרנית הוא עליונית. העליונית יכולה להיות שקופה, על שמלה רגילה לחלוטין, כמו בתמונה פה. אפשר לעשות גם משהו יותר ארוך ויותר סגור- כמו מה שסוקי "מבנות גילמור" לבשה על השמלה שלה בחתונה. עליונית שנרכסת בכפתור אחד על החזה, עם שרוולים ארוכים. גם לאבישוגית יש משהו כזה (אני מקווה שהיא תשים פה תמונות בקרוב). אני חושבת שעליונית עדיפה על שמלה סגורה, כי בזמן הריקודים יהיה לך מאד חם- ואז לא תרצי להיות חנוטה בשמלה כבדה וסגורה (במידה ואין בעיה של צניעות).

ליילה

New member
מאוד יפה אבל..

התמונה ששלחת מדהימה, אבל השמלה הזו הרבה מדי פתוחה, והעליונית לא מספקת את משפחתו של בן זוגי, בטח לא כשהיא שקופה. לגבי עניין הריקודים, בגלל זה אני רוצה משהו מודולרי שאפשר יהיה להוריד את החלק העליון הסגור יותר מאוחר, כי הריקודים אצלנו לא יהיו במקום של האוכל, כך שהם כבר לא יוכלו לראות אותי בשלב הזה ואני אוכל לעבור למשהו יותר מאוורר וסקסי :) תודה על הרעיון מרב

אני לא יודעת אם את מכירה כבר את

האתר The Knot, אבל אם לא, זה הזמן! יש שם המון דגמים של שמלות והרבה מאוד רעיונות

harelevy

New member
שמלה רק בניו-יורק

מהחברות שלי, כל מי שהיתה לה אפשרות לקנות שמלה בניו-יורק עשתה את שה, אז למה שאת לא תעשי את זה? לפי מה שהבנתי זה הרבה יותר זול, והמבחר הרבה יותר גדול. זהו, שיהיה בהצלחה ומזל טוב נועה

uti

New member
אז ככה..

1. קייטרינג חלבי אני המלצתי לך על NEO הוא יקר אם לא עושים את זה במקומות שיש לו דיל איתם, אם אתם סגורים על גן הפקאן אז לא, אבל אם אתם לא סגרתם עם גן הפקאן שווה לבדוק את : ירוק כחול, אופל, ואם אני לא טועה יש לו מבצע באתר של מתחתנים עם כמה מקומות. חוץ מזה יש את "מלח הארץ" תבררי איתם לגבי עלויות לקייטרינג חלבי. ו...מלון דניאל, גם עושה חתונות מהממות עם קייטרינג חלבי עשיר לאללה!!! אנחנו כמעט סגרנו איתם רק בגלל הקייטרינג החלבי שלהם, אבל ההורים שמו וטו על חלבי!!! - בכל מקרה ממליצה לך לבדוק! 2. שמלה אני ממליצה לך שאם את כבר כאן אז תעשי כאן! מניסיון בניו יורק יותר יקר!! והזולים זה באותו מחיר כמו בארץ, אם תהיה לך שימלה כבר סגורה תרגישי הרבה יותר בטוחה, מניסיון!
בכל מקרה, תנסי את טגורי בדיזינגוך 214 אם אני לא טועה יש לו כמה שמלות לכלה בסגנון סיני ואם תגשי אליו בבוקר הוא גם יכנס לראש שלך ויעצב לך מה שאת רוצה , גם ללוט יש דגמים סיניים/יפניים כאלה נורא מיוחד!! טוב אני אסיי ם כאן כי יוצאת לי מגילה - מקווה שאני עוזרת!
UTI

ליילה

New member
המון תודה

רציתי להגיד המון תודה לכולם כאן. זה אולי ישמע קלישאי ולא אמין, אבל אני באמת נפעמת מהרצון הטוב והעזרה שכולם פה נותנים. רשמתי את כל ההערות וההצעות, אני הולכת לבדוק חלק מהן, ושוב המון תודה ושנה טובה לכולם מרב

keren1877

New member
הי מרב!

את צודקת במליון אחוז לגבי הפורום- כולן כמעט מתחתנות עכשיו, אז אנחנו באמת "הדור הצעיר" והלא מנוסה... אני מתחתנת בסוף מאי (29/5), ועצה לגבי מזג האוויר: בתחילת אפריל עלול לרדת גשם (35% סיכוי לגשם!) עפ"י השירות המטאורולוגי. זו גם הסיבה שאנחנו סגרנו לסוף מאי ולא אפריל. גם אנחנו עושים את כל החתונה בגן בחוץ, שאינו מקורה כלל, ולכן- אני ממליצה בחום להינשא ביוני ולא באפריל.. שיהיה המון בהצלחה! קרן.

ליילה

New member
מה עם ספירת העומר?

קודם כל קרן - מזל טוב אני שמחה שאנחנו מתחילות פה גל חדש של חתונות, וכיף להעזר בוותיקות, וגם להתרגש עם החדשות. אני מקבלת את העיצה שלך, ונראה לי שנלך על יוני, או סוף מאי, השאלה היא מתי שבועות, כי אי אפשר להתחתן בספירת העומר, ואם עוד יש איזה יום יומיים במאי שאפשר להדחק אליהם מישהו יודע מתי בדיוק נגמרת ספירת העומר? מרב

למעלה