מצוקת חנייה

Morticia

New member
מצוקת חנייה

נמאס לי, אין חנייה בכל הרחובות בת"א וגוש דן בכלל. כשאני מזהה נווה מדבר (חנייה) מרחוק, ומסתערת עליה רק בשביל לגלות שמישהו התרווח לו ותפס חנייה של ארבעה רכבים. אז הכנתי את השלט הבא. גזור ושמור - או באינטרנטית, שמור והדפס. שימו לב לכך שהפתק פונה לנהגים ולנהגות...

Morticia

New member
../images/Emo5.gif פתק זה אינו לעניין ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

מה אתה קורץ...? נבהלתי כשקראתי את ההודעה שלך בפורום מכוניות עם כל סימני הקריאה (צעקות) והמקפים (לאט, שיהיה לי ברור). הייתי בטוחה שאתה תיכף מוחק אותי ומגלה אותי מהפורומים לצמיתות. אז רציתי להבהיר זאת לא הצעת חוק כולה פתק. נכון שהשתמשתי בלשון ציווי "גזור ושמור/שמור והדפס" אבל הקוראים ל-א ח-י-י-ב-י-ם לעשות מה שכתבתי... אח"כ נרגעתי קצת והבנתי שכנראה שוב איבדת את חוש ההומור שלך. זה קורה במשפחות הכי טובות. האמת היא שזה שהזדרזת לקחת על עצמך את תפקיד פרקליטו של השטן גורמת לי לחשוב שאתה דרור זי נמנה על קהילת החניינים המתרווחים... בברכה מורטישיה.

© DrorZi

New member
אמרתי את מה שהיה לי

ואת השאלה נעשה במסרים כי אינני מתנצח מעל במת הפורום.
דרור זי.

Mizti 1

New member
במקומך....

אני במקומך "מזיז" אותו קצת עם החיפושית......פגוש מחוזק זה ברכה בתל-אביב..

zxram

New member
אני אישית לא מבין את הטעם של

להסתובב עם פתקים כאלה באוטו שבאותה מידה אפשר פשוט לשלוף את המפתח מהסוייץ ולכתוב לו את זה באותיות גדולות על המכסה מנוע......

roni marino

New member
כן בטח

תנסה לחשוב קדימה , הנהג הישראלי ימשיל לחנות ככה ורק כדי לעשות דווקא .

zxram

New member
הלו צחקתי תרגעו.........

תפסיקו להתעצבן משטויות בחייכם תקחו את זה בקלות(איזה מזל שאני לא תל אביבי ואני לא צריך להתמודד עם חניות)......

למעלה