מצוקת הדירות בת"א

שלייבלה

New member
מצוקת הדירות בת"א

מה דעתכם על הכתבה בעניין, ששודרה בסופ"ש בערוץ 2 (קישור מצורף). האם אכן המצב כל כך גרוע? [והאם הייתם מוכנים לבזבז 4 חודשים בחיפוש דירה? אני רק מלראות את הכתבה השכנעתי להתייאש ולחפש דירה באזור (הרצליה, רמה"ש, גבעתיים וכו'). נראה לי עדיף לנסוע עוד 20 דקות מאשר לבזבז כל כך הרבה זמן וכסף בחיפוש דירה...

תראה..

אין ספק שיש מצוקה, שהדירות הטובות נחטפות במהירות ושהמחירים בשמיים. ברוב המקרים יהיה זול יותר ופשוט יותר לשכור דירה באחת מעיירות הלויין של ת"א, אבל אנשים מעדיפים לשכור דירה בת"א עצמה מסיבות אחרות כמו קירבה לעבודה ולמקומות הבילוי (במיוחד למי שאין רכב). אם אין לך בעיה של ניידות, ואין לך בעיה לגור בסביבת ת"א ולא בת"א עצמה - אולי עדיף לך לחפש דירה באיזור.

Toastie

New member
איזו שכונה בתל-אביב?

אם היעד שלך הוא מרכז העיר, אז גבעתיים קרובה בדיוק כמו רמת-אביב, שלא נדבר על הדר יוסף.

Bell23

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif

אלוהים ישמור!!! הרגע ראיתי את הכתבה (תודה על הקישור!) וכולי פאניקה! מה אני אעשה בדיוק? אני אמורה לעזוב את הדירה שלי תוך חודש חודשים ואין לי שום אפשרות להישאר בה! ואני גם לא יכולה לעזוב את העבודה באמצע היום בשביל ללכת לחפש! כולי מבוהלת! HELP!!!!!!!!

שלייבלה

New member
הפתרון שלי:

לנסות לשדל אנשים באינטרנט לחפש דירות מחוץ לת"א, לספר כמה נחמד ויפה בר"ג או בגבעתיים, בתקווה שיתחיל טירוף של חיפוש דירות בערי הלוויין, תוך נטישה המונית של ת"א, ואז תוכלי למצוא לך דירה בת"א בקלות

NightElf

New member
באמת נראה זוועה

מזכיר לי את החודשים בהם אני חיפשתי דירה בת"א, לא משהו שהייתי רוצה לחזור עליו

mps123

New member
אפשר לעקוב באינטרנט למשל ב- מדס

יש שירות שאתה מקבל SMS ישר שדירה רלוונטית מתפרסמת,ככה שאפשר מיד להתקשר ,כבר הסיכויים עולים.מה גם שאפשר לחפש שם דירות בערים קרובות לת"א כמו בגבעתיים\רמת גן וכו כו ..

למעלה