מצוקת גנים

מצוקת גנים../images/Emo7.gif

שלום לכולם, אנחנו חדשים!! הגענו לפני מס' ימים ומחפשים דחוף גן/פעוטון/משפחתון ללולי בן ה-2.5 (בספט'). קיבלנו מס' המלצות אך בכל מקום טוענים שההרשמה סגורה. (שמעתי שהורים רושמים ל-2-3 גנים ע"מ לשריין מקום). על כל פנים, מי יסביר פניו לתושב החדש וימליץ על גנים פרטיים בשמשוני? מי מכיר פעוטון של שירה ברח' מוטה גור ומה יש לו לספר לנו? תודה!!!

סיגל 31

New member
לא מכירה את המשפחתון של שירה וויט

אבל שמעתי מכמה חברות שלי שהן מאוד התלהבו מגנים שרשמו אליהם את ילדיהם: 1. גן בגוון אחר (באזור השמשוני) 2. גן בונבון ברח' חיננית (ליד העיריה) תנסי לברר, אני חושבת שיש שם עוד מקומות. לגבי הגיל, אני לא יודעת אם יש להם קבוצת גיל של 2.5, אבל שווה לבדוק. בכל מקרה, הכי טוב להתרשם לבד מהגן ומהצוות. מניסיוני אני רק יכולה לתת לך טיפ חשוב: תבדקי אם הצוות קבוע וכמה זמן הם עובדים ביחד (הבעיה הגדולה ביותר שנתקלתי איתה היא התחלופה האיומה של המטפלות וחוסר השיתוף של בעלי הגן את ההורים במה שקורה בגן).

chili3

New member
לא מכירה באופן אישי את שירה וויט

אבל שמעתי עליה דברים טובים. חוץ ממנה יש לי בבית רשימה של גנים ממולצים. תשלחי לי מסר, אני אשלח לך בערב.

רחלילי

New member
אני מכירה את שירה ווייט קצת קצת

ומהקצת שראיתי התרשמתי ממנה לטובה נראית לי בחורה מקסימה שאוהבת ילדים, אבל לא היינו במשפחתון שלה. פשוט עשתה לי רושם טוב.

רוורס

New member
אני משער שיפתחו גנים חדשים

אני יודע על כוונה לפתוח גן פרטי נוסף...

blue43

New member
תנסי את הגן של אנה, ברח חטיבת גולני

25. אני יודע שאצלה יש מקום לשנה הבאה והיא מקצועית, חמה ובעלת ותק במקצוע.

רחלילי

New member
תקראי לזה אדישות שלנו

יש לנו ילד בגיל דומה שנמצא במשפחתון שאנו מרוצים ממנו כבר שנה שניה. לפני חודש חודשיים השקענו הרבה משאבים לחפש מקום לשנה הבאה ולא מצאנו כלום שאפילו מתקרב למה שאנו מגדירים כמקום סביר. הוצאנו המון זמן יקר על לפגוש מטפלות שונות ומגוונות שאף אחת לא נראית לנו (בלשון המעטה) או גנים עם גננות נחמדות אך 25-30 ילדים בגן שזה לא בא בחשבון מבחינתנו לגיל שנתיים וקצת. מה החלטנו? להרגע, לקוות שהמטפלת/גננת של השנה תמצא בית עם חצר ותקח לשנה הבאה קצת יותר ילדים (ואז כל הילדים מהשנה ממשיכים אך יהיו עוד מקומות). היא כבר מחפשת ברצינות אך בינתיים אין בית עם גינה באזורים שהיא מחפשת, אמרו לה לחכות לאפריל מאי מתווכים) אז יש תקווה. מנגד אנו מאמינים שיותר גרוע ממה שראינו בגנים אחרים לא יהיה כך שגם אם היא לא תמצא מקום עם גינה נחליט אז מה עושים. קחי בחשבון שלכל הורה חשוב משהו אחר כשהוא מחפש מסגרת, תעשי לך רשימה מה חשוב לך לשנה הבאה, ותבדקי בכל מקום אליו מפנים אותך אם הדברים הללו מתקיימים. לא פעם גנים מאד מומלצים (ואיני מדברת על מקום ספציפי אלא בכללי) לא נראים בכלל לחלק מההורים בעיר. חשוב לא לקחת כל המלצה באופן עיוור אלא לבדוק אם המקום מתאים למה שאת היית רוצה לילד #שלך#. מאחלת לך המון הצלחה.

למעלה