מצוקה זועקת

קרועה....

אולי אחטא למסגרת כאן....

למעשה את מחפשת "תנור ללילות קרים", שאגב "רכיבה" אל השקיעה יאכיל אותך פרות נמוכות או כבש לבן מחרחר או כל שם אחר, ותוכלי לסמן √ על מנת אדרנלין

אז למה לא אמרת קודם?

אני בטוח שיש פורומים שימצאו לך רוכב מנוסה

שאפו על התגובה הרגישה

הזלזול והציניות לדעתי לא היו במקום. גם אם הדרך שלה שגויה, ניכר שהיא במצוקה וזקוקה לעזרה ולהכוונה.

dosit5

New member
הרוע שולט

לא ייאמן שאני מקבלת תגובות כאלה מאנשים שאמורים להיות קשובים...
מצטערת אבל אתם נשמעים בדיוק כמו ה"חברים" החילוניים שלי שמלגלגים עליי..
נראה לי שבחרתם צד.

אנחנו חילונים. וחברות צריך לרכוש.

אולי היינו צריכים להתבטא יותר בעדינות,
אבל אולי גם את צריכה להבין מהתגובות שלא כולם מסכימים עם מה שאת חושבת, כמו שלא כולם מסכימים עם מה שאני חושבת ועושה.
אני בטוחה שיש פורומים שההודעה שלך יותר מתאימה לשם.
את מיצבת את עצמך על ידי הודעתך, כמישהי שלא בדיוק מתאימה לפרופיל השוהים בפורום, וזה לא חטא. זה פשוט תמונת מצב.

אולי תשאלי את עצמך מה את רוצה, ולמה את עושה מה שאת עושה לפני שזה קורה, ותתכנני את חייך כפי שאת רוצה שהם ייראו.

שוב, אני חוזרת, אין שום חטא בלעשות מה שאת עושה, אבל אלו דברים שיש להם מחירים, נפשיים או\ו נראים לעין.
ולכן אני חושבת שכדאי שתעשי חושבים או תתייעצי עם איש מקצוע.

dosit5

New member
לא שונה מכן

אולי אני קצת פורצת גבולות, מהלכת בין הטיפות...אבל , גם אתה, הלא כן?
זו בדיוק הנקודה. המינון הוא לא הנקודה פה, אלא הרעיון של להיות שתי נשים בגוף אחד (לא התכוונתי בפאן המיני , כן? שלא
יתקפו אותי פה חרדלשי"ם סוטים)

אלו גבולות את פורצת?

נסי לחשוב למה את מקבלת את אותן התגובות גם כאן וגם מהחברים החילונים שלך, יש מצב שאת מפספסת משהו שאנשים מנסים לומר לך...

אני אגיד לך את האמת

לו היית יודעת כמה חרדים וחרדיות חיות כך על הקצה, פורצות את הגבולות שאת מדברת עליהם, רוקדות בין הטיפות עם כל מיני מאוויים וחטאים, היית נדהמת.
ואם כך את יכולה להבין שלאו דוקא חרדלשים סוטים יתקפו אותך אלא דוקא חרדים סוטים יפנו אלייך.

אני לא רוצה להיות פורצת גבולות. אני רוצה להיות אני.
אני סך הכול חיפשתי את דרכי בעולם, את אמונתי, את תשוקותיי האינטלקטואלים והיצירתיים.
והאמונה החרדית לא עולה בקנה אחד עם אף פרמטר שהזכרתי.
לא אמונה
לא אינטלקט (לא שאני כזו אינטלקטואלית, כן? אבל הכונה לחשיבה)
ולא יצירה.

ורק לכן אני נאלצת ללכת בין הטיפות
ואולי יום אחד לפרוץ את גבולות הגטו
אבל לא את גבולות המוסר שלי.

תראי,
את נשמעת בן אדם באמת נחמד וחיובי.
יכול להיות שיש לך גם בעיה עם האמונה, ואת חושבת שהדת היא בולשיט ואלוהים הוא המצאה של גברים שהצליחו כך לשלוט על העולם
אבל אין קשר בין זה שאת כבר לא חרדית לבין מה שאת יוזמת.
ולכן הצעתי לך לחשוב לפני שאת עושה זאת
למה את עושה את זה?
לא בגלל שאת רוצה להיות חילונית, נכון?
כי אין קשר בין מעשייך לבין רצונך להיות חילונית.

טוב, מקוה שהבהרתי את הנקודה ולא הסתבכת בדרך.

מה שבטוח, שאת מוזמנת להיות חלק מהפורום ולהביע את דעתך ולהעלות את תהיותייך על המסך.

Big like

יפה כתבת
מקווה בשבילך שאף אחד לא יצליח לכבות את הלהט שבך.
פרשי כנף ועופי...

הטקסט שלך נשמע בעיקר מיני

אולי רק לי, אולי גם לארחים, הפירוט של לחפש גברים בים, הרצון לעוד גברים נשים
וגם דרך אגב דברים נוספים

אני משוכנע שהתיבה שלך מלאה בהצעות מכל הגוונים....

בהצלחה.
עם מחיקת המסרים, עם בחירת המתאימים ועם הדרך שאת סוללת

אכן גם את וגם היא אולי מהלכות בין הטיפות

באותה מידה - גם את וגם היא בנות אדם וגם את וגם היא דוברות עברית, זה עדיין לא אומר שהיא צריכה להסכים עם הגישה שלך.

המאפיין החשוב של הפורום הזה אינו העובדה שאנשים בו חיים בשונה מאיך שהיו רוצים אלא בשונה מאיך שהם מאמינים שאמורים לחיות, ולכן אין להם שפה משותפת עם אנשים שמוותרים לעצמם בגלל תאוות.

מיקלוש2

New member
היייי בחור ישיבה....

היי שלום לכולם!! אני חדש כאן.....לומד בישיבה. טובה ומרגיש לא אני שמעתי על הפורום הזה מכמה אנשים...מקווה שיהיה מעניין.....

מיקלוש2

New member
היי

אני בחור ישיבה ליטאי הייתי אחד הטובים בישיבה....וככה במשך המון זמן שרדתי בלי שיגלו.....בתקופה האחרונה ירדתי מאוד....קשה לי אם עצמי .......אני מחפש נשים....חרדיות....לא ממש מוצא זה קשה נורא.....

למעלה