מצוקה אמיתית

בועז44

New member
מצוקה אמיתית

שלום לכולם, אנחנו בעליה של חתולה חמודה, העונה לשם מי. מכיון שאנחנו גרים בקומת קרקע, חתולתנו נוהגת לעשות את צרכיה מחוץ לבית - ובכלל, לצאת ולהיכנס דרך החלון כאוות נפשה. לאחרונה, נכנסו לביתנו מספר חתולים זכרים, שאינם שייכים לנו. החתולים האלה משתינים על הרהיטים ובאופן כללי, מסמנים טריטוריה באמצעות ריסוס שתן בביתנו. התוצאה היא שהבית שלנו מסריח. האם למישהו מכם ישנו רעיון, כיצד נוכל לאפשר לחתולה שלנו לצאת ולהיכנס מהחלון, אבל למנוע מחתולים אחרים להיכנס אלינו? האם אנחנו צריכים לסגור את החלונות כאשר אנחנו לא בבית? נשמח אם תוכלו לספק לנו תשובה בועז ומיכל

וזה עוד כלום, היא כנראה כבר בהריון

כך שאתה יכול לצפות לעוד כחמישה גורים שיחרבנו וישתינו לך בבית. ראבק אנשים, תעקרו ! אח"כ אני מוצא מלא גורים אומללים ברחובות. וזה כשהם ברי מזל, תתארו לעצמכם כמה גורים מיצרת כל חתולה במשך חייה ותבינו איזו כמות בלתי נתפסת של מוות יש ברחובות, לכל זה תוסיפו מחלות ודריסת מכוניות. חתולים לא צריכים להיות ברחוב !

GrimBoy

New member
אולי תקפוץ בראש עוד קצת...

לא משתמע משום דבר שהבחור פה אמר שהחתולה לא מעוקרת... לא מחייב שזכרים נכנסים לו לבית ומשתינים בגללה .... אני גם שם בספק שהוא הרים לכל אחד מהם את הזנב כדי לבדוק שיש שם ביצים... מכל מה שאתה יודע יש אלפי סיבות שבגללן הזכרים האלה נכנסים אליו הביתה... הוא לא אמר שהיא לא מעוקרת וגם אם היא לא, רצוי להסביר לו את זה בצורה יותר נומרלית. אני לא יודע אם אתה מסוגל אבל תנסה להבין שיש אנשים שפשוט לא יודעים מה החשיבות מאחורי זה... הם לא עושים דווקא.. הם לא פה כדי לעצבן אותך... ואם הם מעצבנים אותך.. אולי אתה צריך למצוא תחביב אחר.

תרגע פוצי, זה לא משנה בכלל אם היא

מעוקרת, התגובה לא נכתבה בנימה אישית. נימה אישית, משהו שאתה לא תופס כי רואים שבישבילך הפורום הוא מקום למריבות אישיות. זה ממש לא רלוונטי אם אני אבין את האנשים או שלא, חתולים נפגעים מהיותם לא מעוקרים ומסורסים, וזה מה שחשוב. זה שהם לא מבינים זה לא מעניין, כל צורה שבה זה יוסבר להם תגרום להם להבין, וזה בדיוק מה שעשיתי. לפי הטענות שלך, הסברתי בצורה לא נורמאלית, אם כך אז מה מניע אותך להסביר באגרסיביות? הנורמאליות שבך? מה זה פיפי יחסית למאות ואלפים שמתים? אז מה אם הפעם מדובר במישהו שעיקר? היה שווה לך להשתולל בגלל פיפי?

GrimBoy

New member
אני לא יודע אם בבית אתם קוראים..

אחד לשני פוצי ואיזה אקטים מתלווים לזה אבל אני לא מכיר אותך אז תירגע.... "כך שאתה יכול לצפות לעוד כחמישה גורים שיחרבנו וישתינו לך בבית." נשמע לי מאוד בנימה אישית וגם אחת מסריחה אם יורשה לי! הטעות החמורה שלך היא בזה שאתה חושב שיש לך זכות להביע את דעתך בדרכים כמו אלה שאתה מביע. כי אם כמה שאתה מאמין בה, תקבל את זה או לא, זאת עדיין דעה. וכשמישהו חדש בא לפורום ואתה מדבר אליו בצורה לא יפה הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא יפתח עוד שירשורים ואם בכלל ישאר פה ואז כל ההבעת דעה שלך לא שווה כלום! מה שמניע אותי להסביר באגרסיביות היא העובדה שאתה כן נמצא בפורום הזה ושאיתך אפשר לדבר ככה כי נראה שאין לך שום בעיה לדבר ככה לאחרים. וכמו שאתה רואה לא היה מדובר במישהו שלא עיקר כי החתולה שלו כן מעוקרת בדיוק כמו שתיארתי לעצמי שיסתבר בסוף. ואני לא משתולל בגלל פיפי אני משתולל בגלל שאתה לא מבין שזאת לא צורה לדבר בפורום ושהדרך הכי טובה להשפיע על אנשים לעשות מה שאתה חושב שהם צריכים לעשות זה על ידי נחמדות ולא על ידי ציניות או טונים לא יפים ומתנשאים.

סופי12

New member
כך התחיל הסיפור שלנו.

השארנו חלון פתוח לחתולינו ואיתם נכנסו חברה חדשים.עיקרתי וסירסתי אותם בפרויקט עירוני. לאחרונה,(ואני מכה על חטא)בגלל קפריזה קניתי סלון עור(להירגע.אני מאוד מבינה את התרעומת אבל רק אם היא מגיעה מצמחונים) ומאז בעלי מסרב לכניסת החתולים שמחוץ למשפחה. אני יוצאת בבוקר מהבית כשאני משאירה בחוץ אוכל ומים כמובן וסוגרת את החלון. מי שבבית נשאר עד שאני חוזרת ומי שבחוץ נשאר בחוץ עד לחזרתי. בחוץ יש מלונה עם סמרטוטים וגם קרטו מנויילן שהכנתי לחתולי הרחוב בימים שאני בבית החלון פתוח ואני לא מאפשרת לאורחים לא קרואים להיכנס. אני מקווה שהחתולה שלכם אכן מעוקרת. ובהצלחה.

b love

New member
../images/Emo6.gif

איזה חמומי מוח יש פה
אין לי מה לענות לייעץ אבל מה עם לפנק בתמונות?

לבועז בוקר טוב ../images/Emo140.gif

כדי למנוע כניסת חתולים אל ביתך וכן לתת לחתולה שלכם את החופש של חתולת IN & OUT ניתן לעשות דלת מיוחדת לחתולה שרק היא יכולה להכנס דרכה.ע"י זה ששמים קולר עם מגנט המזה את הקוד שלה ונותן לה להיכנס . אין לי ניסיון בזה אך אולי יש פה מישהו שכן משתמש בשיטה הזאת . חוץ מזה ישר כוח על העיקור . אין

למעלה