מצופה לפעילה

מצופה לפעילה

אני הולכת בעירי, שעל מדרכותיה צעדתי כמו היא שייכת לי, בחזקתי ובבעלותי, כה רב היה הקשר שלי אל העיר, הייתי שייכת לה, חלק ממנה, חלק אינטגרלי ומאושר, תרתי משמע.
והיום, אני הולכת בה, בעירי, וצועקת בקול גדול 'בסדר, הצלחתם! הבסתם אותי'

אנשים נסים מפניי ברחוב, שתי עיניי כקרני לייזר ממוקדות היורות זעם מרוכז בכל העובר בדרכי. פניי מסכה אטומה של ניכור ובליבי זרות.
נראה לי שאפילו הבלנית נבהלת ממני, קולי מונע על ידי כניעה להשפלה. פני כבר רפויות בהשלמה. כל הזעם שהניע אותי נמחץ אל מול גלגליו של ההכרח.
ככה זה ביום של מקוה, אני מתפוצצת מבפנים, נאכלת נגמרת. שונאת את כל התהליך ואת האקט הסופי.
כן, אני יודעת שאין הבלניות אשמות, ועיניהן אינן מחטטות יותר מהצריך. אבל, לפעמים עולה בי מחשבה פרועה. אולי כל הבלניות הן בעצם לסביות, שכאן הן מצליחות להגיע אל סיפוקן, ואני משמשת כלי לתאוותן? לא שאני מתביישת :)

לא מזמן קראתי כאן על בחורה שהודעת הפתיחה שלה הייתה, שאתמול היא עברה ליד המקוה, ופשוט חלפה על פניו כלא היה. כוח גדול ממנה הניע אותה והניא אותה מלהיכנס.
חשבתי אז לעצמי, שאני מקוה שלעולם לא אהיה נוכחת בשעה שאחלוף על פני דלת המקוה בלי להיכנס. כי אז אדע את המוות. את מותה של האהבה, אותה האהבה שידעתי והתכרבלתי איתה 7 שנים, אותה האהבה שגרמה לי לרצות לעשות טוב לאהובי, זה יהיה יום מותה הרשמי של האהבה הבוערת שהזינה אותי כל השנים הללו מלהשתגע ולהיעלם.
ואתמול הייתי כפסע לידיעה המוחלטת הזו.
כן, בעלי אוהב אותי, אבל הוא כבר לא יודע איך, וכנראה גם כבר לא יודע את מי. מבולבל ומבועת הוא מנסה להיאחז בדפוסי חיים קודמים ונדחה שוב ושוב.
והוא במין חוסר אונים בייאוש שקט וכאוב מנסה שוב, תוהה ונבוך לאן נעלמתי, ומה יהיה?
ואני אין לי תשובה, אני רק יודעת שאני הולכת ומתה בתוכי.
האם יש לי שבע נשמות ויום אחד אקום לתחיה?
אך לאיזה עולם אתעורר?

אני מלווה את הפורום כצופה שקטה כבר למעלה מחצי שנה. ההשפעה של הפורום עליי היא בלתי ניתנת למדידה. מה שלא עשו עשר שנים של חוסר מיקוד ופחדנות עשתה החצי שנה הזו.
כן, כבר למעלה מעשור ואף יותר אני מתחבטת ונחבטת, ולא יודעת מי אני ומה אני ולאן אני הולכת.
תמיד כשניסיתי לומר את מה שאני חושבת, להעלות תהיות, ספקות, להציב קושיות ולקרוא תיגר על דברים שאנשים עשו וחשבו בלי לדעת למה, היו אומרים לי: 'את חושבת יותר מדי' אבל אני יודעת את האמת. אני לא חושבת יותר מדי. להיפך, אני חושבת מעט מדי ומאוחר מדי.
כי אם הייתי חושבת יותר מדי, לא הייתי נותנת למחשבות שחולפות בראשי, להיעלם עם הופעתן, לדחוק אותן ולנסות לשכוח מהן. הייתי מתייצבת מול כל מחשבה שמופיע, ומנסה להבין את מקורה ותכליתה ולאן היא מובילה.
ואולי הייתי במקום אחר כיום.
אבל, כמו שאמרתי, מעט מדי ומאוחר מדי.

וכיום, בשנות השלושים לחיי, כשעול משפחה על כתפיי, אין לי כל כך מה לעשות עם כל אותן מחשבות שקמות ומתייצבות ומתגרות והורסות בי כל חלקה טובה.
הבעיה העיקרית היא, שאני חושבת שאם הייתי אכן סגורה על עצמי, אולי הייתי קמה ופועלת.
אבל הסינדול העצום של חיי, והספקות שעדיין קיימים בי, והפחדים שבכלל מתפרעים בי, לא מאפשרים לי בכלל להתקדם לכיוון כלשהוא.
משתבללת בתוך עצמי ומחכה.
למה? אינני יודעת.

ו- תודה על ההקשבה לשטף שפרץ ממני.

תפIזית

New member
כתבת יפה מאד

ריגשת אותי... שולחת לך
ענקי

סייפר 1

New member
ברוכה הבאה

כתיבה יפה.

למישהו יש הסבר להצפה הברוכה של בנות בפורום.

אולי לאמנון לוי יש תרומה בכך שהוא התמקד באשה, ובכך הוא גרם לבנות להעז להיפתח לעולם שהיה נראה עד כה יותר גברי.

מאוד מאוד מרגש, עד דמעות! את עוד תגלי כשרונות חבויים בך. את צריכה לכתוב ספר! תחשבי על זה. אולי משהו יצירתי יוצא אותך מאפלה לאור גדול. מי יודע אולי יהיו לך הכוחות להשפיע לאט לאט על בעלך ולצאת איתו לאוויר העולם?

אין מילים

אני פשוט יושבת ובוכה... היה פעם משפט שראיתי בסרט ותפס אותי מאוד: "אני מקווה שיום אחד מישהו ירצה להחזיק אותך משך 20 דקות. וזה כל מה שהוא יעשה. הוא לא יפסיק להחזיק. הוא לא יביט בפניך, הוא לא ינסה לנשק אותך. כל מה שהוא יעשה זה לעטוף אותך בזרועותיו, ויחבק אותך צמוד בלי גרם של אנוכיות!!!!" הלוואי שלכל אחד מאיתנו יהיה את המישהו שיהיה שם בשבילנו רק בשבילנו בלי גרם של אנוכיות, בלי לקבל בחזרה!

חחחח, אני אשמח

איזו שירה את אוהבת ?

נ.ב.
טקסטים אחרים אני מדקלם לא רע בכלל
(כולל טקסטים שלא תאמיני),
אבל טקסטים של סרטים אני לא יכול לזכור.

שילגיה13

New member
מדהימה

העוצמה הזו של התחושות שהמקוה מעלה בנו,,
בהזדמנות צריך להקדיש לזה שירשור נפרד.
בהצלחה לך .

תודה.

התהליך שנוצר בי הוא מאוד לא פשוט. מצד אחד יודעת את מה שאני רוצה, מצד שני לא ממש בטוחה בזה.
ראש השנה עבר עליי בלי שידעתי שהוא הופיע.
ופתאום היום אני מוצאת את עצמי שרה ונתנה תוקף וגעגועים חונקים את גרוני.
אני אהבתי את הדת, אני לא עוזבת אותה בבעיטה, היא נתנה לי רגשות שקשה לחוות עומקים כאלה בחוויות אחרות. אהבתי את אלוהים כמו שאוהבים את מי שאוהב אותך וחושב עליך וחומל עליך, כך הרגשתי אליו. אני חוויתי את הדת בעיקר מהצד היפה והמרומם וגם העמוק שבה מאשר מהאימה. ולכן יש בי געגועים מאוד מאוד גדולים לכל שפעת הרגשות העזים הללו. ולכן גם קשה לי וכולי מבולבלת בתוכי.
אולי עוד שנה אדבר אחרת.
מי יודע?

מזדהה

לפני שנתיים ואפילו פחות הייתי מגדירה את עצמי "משוגעת על הדת" זה היה בשבילי הכל, עם כל הקשיים והעליות והירידות הייתי משוגעת על זה הייתי אומרת "אין לי חיים בלי הדת" אבל אולי דווקא מהמקום הגבוה הזה של לאהוב באמת את הדת הגעתי למקום שהשאלות שם נתרו בלי תשובות... ההתעסקות הגבוהה בדת ואי היכולת להעביר את זה כאילו זה כלום אלא לקחת את זה כחלק עיקרי בחיים שלי גרם לי להבין שיש דברים נסתרים...

ככה הופכים מקלדת לכינור

וככה מרגיש כינור עצוב, חלוד.

קראתי בנשימה אחת, לחה.
וקראתי פעם נוספת, עם הרבה נשימות, קטועות.

אני אומר לך את יכולה.
את יכולה להפוך את הכל לכינור,
גם את החיים.

מתפקחת

New member
איתך בצער ההתפקחות..

את כותבת יפה ומרגש..אפשר ממש להיכנס לנעלייך..
לא נותר לי אלא לשלוח חיבוק ולקוות איתך שיום אחד
תמצאי את השלווה..את הדרך..

למעלה