טוב טוב הנה קישור, י'עצלניות!! מה אתן מתנפלות..
C chen010189 New member 7/5/06 #20 ../images/Emo207.gifחח אנחנו מפורסמים בזכות שיר!! אחת בעקבות שמונה מה עשו מזה
ל לינוי92 New member 7/5/06 #24 חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אבל היי! גמאני הייתי שםם! מזה אחת בעקבות שמונה?
א אורטל לאב דון New member 7/5/06 #38 חחחחחח זה בסדר אף אחד לא מבין אותי יעני אני ואלכס בעיקבות דון ואוקסה שיר ולנוי בעיקבות יוד
F FrutillitA New member 7/5/06 #37 חחחח נכון../images/Emo6.gif והחמש בעקבות האחת(עדי ) (זה היה לגמרי בעקבות ) ועוד כמה בעקבות הטלפון של אדית
חחחח נכון../images/Emo6.gif והחמש בעקבות האחת(עדי ) (זה היה לגמרי בעקבות ) ועוד כמה בעקבות הטלפון של אדית
א אורטל לאב דון New member 7/5/06 #40 חחח כגון : אח שלה עם הטלפונים והSNS סים שהוא שלח לה איזה חמוד @@!$@!!@$!@$
C chen010189 New member 7/5/06 #32 אבל איזה שם,גם שיר נהייתה בונד? אני רואה כל הקטע שלהם שם זה בונדים מיכאל היה בונד, עדי הייתה בונד, עכשיו אבי בונד ושיר בשלבי התחלה...
אבל איזה שם,גם שיר נהייתה בונד? אני רואה כל הקטע שלהם שם זה בונדים מיכאל היה בונד, עדי הייתה בונד, עכשיו אבי בונד ושיר בשלבי התחלה...