מצוננת...מה עושים??

etilly

New member
מצוננת...מה עושים??

התקררתי. יש לי כאבי גרון ואף סתום. מה לעשות??? יש תרופה שאפשר לקחת בזמן ההנקה? להמשיך להניק כרגיל? אין לי מושג מה כדאי לי לעשות ואני מרגישה רעעעעעעעעעע

רוב התרופות מותר לקחת אבל

עדיף שתתחילי מהאופציה של הסבתא: תה, חימום הגוף עם שמיכה טובה, הרבה שתייה ושיהנ טובה. תהיי בריאה!

תרופות נגד כאבים אפשר לקחת

כמו אקמול, אופטלגין וכו´. תרופות שלא מומלץ לקחת הן התרופות נגד הניזול - דקסמול קולד, קולדקס וכו´. מכיוון שודאי יש לך איזשהו ספר של ההריון - תסתכלי שם ברשימה. באופן כללי - מה שמותר לקחת בהריון מותר גם בהנקה (מלבד מייבשי הנזלת האמורים). ותמיד אפשר לפנות להריופון או לפרופסור מרלוב (יש מספרי טלפון בקישורים), שם נותנים מידע על שימוש בתרופות בזמן הריון והנקה.

אופפפפסססס!!! עכשיו לקחתי דקסמול

מה זה אומר?????? הייתי בטוחה שזה כמו אקמול!!!!! מה ההשלכות יש לך מושג??

ובודאי שלהמשיך להניק כרגיל במצב של

שפעת, הוא מקבל דרך החלב נוגדנים ובין כה וכה את לא יכולה לשלוט על הדבקות כן או לא (טפו טפו). אגב איזה אפשרות אחרת יש? אין לי מה להוסיף על שאר העיצות. תרגישי טוב.

הרופאה שלי רשמה לי אנטיביוטיקה

וזה כמעט הוריד לי את תנובת החלב לגמרי אבל אני לא התייאשתי וממשיכה להניק (כי מותר עם התרופה הזו) רק שקצב ההנקה התגבר ועכשיו זה יוצא כמעט שעה וכל שעה וחצי היא מבקשת עוד. אז מזל גדול שיש גם מוצקים. אחרת הייתי נשברת מהר מאד. אבל תרגישי טוב ותמשיכי עם דקסמול ואני מקווה שיעבור לך בקרוב.

למעלה