מצונזר, כן או לא????????????????

YONI567

New member
מצונזר, כן או לא????????????????

אוקי אז ככה לפני איזה שבועיים הורדתי את הפרק הראשון של מכושפות, פרק שלא שודר מעולם כי נערכו שינויים לאחר צילומיו (השינוי האמיתי, אליסה מילאנו הצטרפה במקום לורי רום בתפקידי פיבי...) הפרק מוגדר בקזה כ- UNAIRED PILOT עכשיו רשמתי את זה וקיבלתי כל מיני אפשרויות מדליקות, אנאיירד פילוט של דוסון, של אנג'ל (יחד עם באפי באותו פרק) ושל באפי...... מישו יודע מה קורה בפרק ה"מצונזר" של באפי והאם שווה להוריד אותו..... אחרי הכל זה לא שהפרקים האלה יוקרנו אי פעם בטלוויזיה.... והאם זה באמת פרק שבוטל ונעשו בו שינויים???????????????? מישו יודע?????????? זה דחוף.........

B a n j o

New member
הממממ...

למה אתה לא מוריד ובודק? והשם של תוכנת הורדות... kind of on the NO side here. בכל מיקרה, הפיילוט של אנג'ל שלא שודר הוא כולה איזה 8-10 דקות עד כמה שאני זוכר. ובפיילוט של באפי, יש שחקנית אחרת לווילו (ממש אחרת!!!) ולבאפי יש שיער חום, ולסיפרייה יש שתי קומות. וגם, הערפדים לא עושים פוף
(כמו בסרט), ובונוס, גם אין אנג'ל. אבל זה לא פרק שבוטל. זה פיילוט. זה פרק הרצה מה שניקרא. זהו פרק ניסיוני שמשדרים או למנהלי הרשת או אפילו לקהל בשביל לבדוק את התגובות לסידרה ואם כדאי להמשיך איתה או איזה שינויים לעשות בה

YONI567

New member
אוקי נשמע מגניב.. אני מעדיף את שרה

עם שיער חום כמו במשחקי פיתוי או כל ילדי..... זאת בכלל שרה בפיילוט.... זה לא מדוייק כי בכל מקרה משדרים את הפיילוט אבל אלה פיילוטים שגם לא שודרו שלאחר צילומם שחקנים נשרו וכאלה..... אני יבדוק פשוט רציתי לוודא שאני לא מוריד את הפרק הראשון של באפי.....

ANGEL N

New member
הפרק המצונזר של "אנג'ל" בעונה 1

טוב את האמת שרציתי לפרסם את זה מייד אחרי הפרק הראשון של העונה הראשונה של "אנג'ל" שתשודר הערוץ 10, אבל כבר אין לי כוח לחכות להם. אז רק שתדעו שהפרק השני של הסידרה "אנג'ל" צונזר ע"י רשת WB, יומיים לפני הצילומים החליטו שהפרק יותר מידי אפל ואפילו לא צילמו אותו. שם הפרק הוא "Corrupt",יש כמה קטעים מהפרק ששולבו בפרקים הבאים. קראתי את הפרק, ומדובר בפרק נחמד ביותר, לדעתי הוא צונזר כי היה מדובר שם בזונות וכנראה שהוא היה יותר פרובקטיבי מאשר אפל, בכל מקרה עוד בעונה הראשונה ובכלל בעונה השניה והשלישית יש פרקים הרבה הרבה יותר אפלים מהפרק הזה. אני מצרף את התסריט למטה - אז מי שרוצה שיקרא. בכל מקרה הנה כמה דברים שנראה לי חשוב לציין: בפרק הזה מופיע לראשונה קייט (השוטרת למי ששכח) כשוטרת מוסוות לזונה, נראה לי דיח מצחיק לראות אותה עכשיו כזונה. עוד דבר הוא שכבר בפרק הזה מתחילים ללחוץ על דוויל כמה בחורים בקשר לכסף שהוא חייב להם. בין יתר הדברים שמופיעים בפרקים הבאים מופיע גם הקטע של כרטיס הברכה שקורדיליה עיצבה במיוחד לאנג'ל.

ANGEL N

New member
השאלה היא...

אם אף אחד לא הגיב לזה כי זה באמת לא עניין אף אחד/לא היה לאף אחד מה להגיב בנושא, או שפשוט ההודעה נעלמה מהר מידי. בכל מקרה אני מקפיץץ את ההודעה. הייתי בטוח שזה סוג של "סקופ", לאוהבי "אנג'ל" הטעיתי?

למעלה