מצוות עשה

fun maker

New member
מצוות עשה

אין עליך, אני חולה עליך חחחח תעשי לי טובה, בלי מחלות אה? הייתי עושה לך טובה אבל אני לא עושה חברים. למה? כי זה מסבך ענינים בטווח הארוך. לא, למה את חושבת שאנחנו חברים? אנחנו לא? לא שידוע לי. אז כאילו מה? מה כאילו מה, אני נשוי לא? איך אנחנו יכולים להיות חברים? אבל שאלת אם אני רוצה לבוא לסרט מקודם. אז? אז אם אתה רוצה שנצא לסרט, ואני אבוא, אז אנחו חברים! לא חושב. ורגע, נשואים את כן עושה? אתה שואל או מציע? אני לא מציע, אם אני רוצה אני עושה. לא שכחת ת`חצי השני? עזבי אותך משטויות, אנחנו ילדים גדולים, הרי מי שבאמת רוצה עושה. יכול לקחת יום או גג שבוע אבל עושה את זה, לא משנה גבר או אישה. רגע, רגע, אתה רוצה להגיד לי שאם אתה רוצה מישהי אז תוך שבוע אתה עושה אותה? וגם את, אם את רוצה מישהו, יום עד שבוע. בוא ניקח מצב היפוטטי שאתה רוצה לעשות אותי ואני לא רוצה, אתה חושב שתוך שבוע אתה בכל זאת עושה אותי? לא חושב, בטוח. `צחקת אותי. אין סיכוי שאתה עושה אותי! מתערבת איתך על מה שאתה רוצה. לא מתערב על דברים כאלה, בכלל משתדל לא להתערב. עזוב, לא להתערב, ארוחה, המפסיד מזמין לארוחה או סרט. נו, למה להכנס לשטויות האלה, עזבי. לא, אל תתחמק לי עכשיו, אני רוצה קבלות. למה לך? ואל תעשי לי פרצוף של... את יודעת מה? אוקיי, שיהיה. אז תוך שבוע, עד יום חמישי הבא, אתה אומר אתה עושה אותי? רק אל תקראי לזה עשייה חברתית. סתם מסקרנות, לחבר שלך לא יהיה אכפת? דפוק... בסדר, שמה לי תזכורת, ואלף לפרטנר לא אכפת כי הוא כבר לא. ולאשתך? ברור שהוא לא, פרטנר יש במשרד עורכי דין, כשיהיה לך חבר אולי יהיה לו אכפת. אה, ולאשתי שלום. וללבן בן בתואל? אי אפשר לצאת ממך אה? טוב נו, אז מה עכשיו? עכשיו אפשר לשתות בשקט ת`קפה שלי? שתה חמוד, האמת היא שאני ממילא צריכה לעוף... מואה.. חולה עליך אמרתי? כן, יאללה עופי. חחחח.. אתה בטוח? באמת מאמין שב`יאללה תעופי` תעשה אותי? ביי חמוד. עזבתי אותו בבית הקפה ומיהרתי הביתה. חשבתי הרבה על השיחה המוזרה שלנו, לא חשבתי שזה ילך לכיוון הזה. אנחנו מכירים בקושי שבועיים והאמת שהייתי עושה אותו בשמחה אילולא האתגור שלו. טוב נו,, ניתן לו להזיע קצת ונראה אחרי השבוע לאן זה יוביל. בנזונה! יומיים החזיק אותי מנותקת, לא טלפון לא אימייל לא SMS, כלום, נאדה, גורנישט! או שיש לו איזו תכנית או שהוא סתם השתפן. חשבתי שהגיע הזמן שאולי אני אשחק איתו קצת. יום שני חזרתי לעבודה וכתבתי לו אימייל, הצעתי לו ללכת להופעה בבאר השכונתי בערב. אמר שישמח, קבענו בתשע.

fun maker

New member
../images/Emo27.gif

בתשע אסף אותי והמשכנו לבאר, הופעה להשקת אלבום ראשון של איזו להקה חביבה, זה לפחות היה התרוץ הרשמי. לא ממש שמעתי עליהם קודם אבל כאמור זה לא באמת משנה. קצת בירות וצחוקים לא יזיקו לי, ואולי גם קצת אתעלל בו בדרך, חשבתי. התישבנו בשולחן הפינתי שהיה חשוך למדי והוא ניגש אל הבאר וחזר לאחר שתי דקות עמוס בקנקן בירה וכוסות. הבטתי עליו לאורך כל הזמן הזה, הוא באמת מוצא חן בעיני בנוסף למתיקות שלו, מין ערס אלגנט, חננה קול שכזה, בריון עדין. מאוד אוהבת לדבר איתו, בעיקר כי הוא נותן לי לדבר רוב הזמן, והוא מקשיב, גם כשהוא כביכול לא. במשך הערב המשכנו לקשקש על כל דבר בעולם כשאני מגניבה אליו לעיתים מבט מזמין. אחרי כוס או שתיים גם נתתי פטור לידיים לטייל על ידיו. הוא החזיר לי ליטוף וצחק ואפילו דיבר, אבל לא, זה לא הביא אותו לרצות לעשות אותי, לא באופן שאני ארגיש לפחות. אבל זרמתי איתו, אחרי הכל במת מסקרן אותי לראות לאן הוא לוקח אותי עם כל הסיפור הזה. חזרנו שמחים ועליזים הביתה, אני לביתי והוא לשלו. הוריד אותי ליד הדלת, חיבוק עוטף ונשקיה ממיסה ואני רק מזכירה לעצמי, לא! שלא תעזי! גם בימים הבאים לא קרה דבר, לא מבינה אותו. דיברנו כל יום, הוא כתב לי, סימסם לי, לעשות אותי? נראה לי הוא שכח, או שפשוט לא באמת בא לו עלי. אולי אני בכלל לא עושה לו לעשות אותי? יום חמישי קבענו להפגש במסעדה האיטלקית בקצה הרחוב. מקום לא מפואר אך נעים לשבת, מפות אדומות על שולחנות עץ לא גדולים ואור עששיות, או יותר נון מנורות בצורת עששיות, הפיצו צלליות על הקירות. הוא הזמין בקבוק מרלו יחד עם המתאבנים בצורת שרימפס בשום וטסמניין אויסטרס. זרמנו בנינוחות, היה לי נעים. לאחר כוס ראשונה בתקופת ההמתנה למנה העיקרית כבר נשברתי. אז מה? יום חמישי? שבוע? וואללה, שבוע. ו? מה על העשייה החברתית? אני לא עושה חברים, הוא אומר לי בעודו לוגם מהכוס והעיניים ממיסות. האמת היא שסתם התגריתי בך, כולה רציתי שנצא לאכול יחד. אז למה לא אמרת? אז אתה בכלל לא רוצה באמת לעשות אותי או מה? חחחחח..... האמת? מת לזיין אותך, כאן ועכשיו. הרגשתי איך הר הגעש בתוכי מתפרץ בלא להשאיר פיסת קרקע לא חרוכה, או אולי בעצם לא רטובה. זרמים תת עוריים החלו לחלחל בי ורק במאמץ רב הצלחתי לשלוט על גופי, על פי, על ידיי. שמישהו יחזיק אותי לפני שאני אוכל אותו פה בלי מלח!!!! ברוב חוצפתו הוא החל להקיש הודעה בנייד שלו, מה שלשימחתי נתן לי זמן להתאפס ולנסות להריע את עצמי. לגמתי מהיין ורציתי עוד. הושטתי את היד עם הכוס, הוא הביט מעל הנייד בעיני וחייך, מזג לי עוד יין והמשיך להקליד. הנחתי את הכוס לימיני כשהוא סיים ודחף לי את הנייד לפנים, או מול העיניים, שבמצב הצבירה שלי כרגע זה היינו אך. "אל תסתכלי, בשולחן מאחורייך יש מישיש שמצוטטת לנו, בואי נעשה לה הצגה קטנה של מאוהבים חרמנים :) " נעצתי את המזלג ברביולי סרטנים שבצלחת ומילאתי את פי. קינחתי בלגימה מהיין והחזרתי אוקיי בעצימת עינים רגעית מלווה בחיוך קל. מה מפריע לך? אני רטובה מתחילת הערב, מחכה להזדיין איתך, כאן תחת השולחן, בשרותים, בבית, רק תן לי כבר להרגיש אותך. פשקי את הרגליים. כן, ככה. תרגישי חופשי לגשש גם אצלי. סאמק, אתה כל כך קשה, רוצה אותך בתוכי,לטבול את הזין שלך ביין הזה ולקחת אותך לפה, משכר, מעלף, משאיר אותי חסרת נשימה. ששש....לאט, לאט. יש לנו עוד קינוח. שאמרח אותך בטירמיסו? תימרח, תרים אותי גבוה ותוריד אותי על הזין שלך. חזק ועמוק בתוכי, רוצה אותך. להרגיש את הביצים שלך בוערות תחתיי, את הידיים שלך משאירות בי סימנים של אצבעות אדומות על התחת, תפרק אותי. "נראה לי זאת מאחורייך נושרות לה האוזניים תכף" הוא כתב לי שוב והידיים שלנו הצטלבו על השולחן וירדו אל מתחת למפה. ממ.. זה נעים, תמשיכי.. עוד, על כיפת הסלע, סלע קיומי, פרקי אותי מנישקי . אל תוריד את הרגל, תעסה, תעשה יותר מהר וחזק אני כבר קרובה.... ששש... שומעים אותנו, בשקט... תרעדי עלי.... עוד... מספיק ודי! מה די? ההיא הלכה, פתאום הוא אומר לי. סססאמק, מה הלכה? אני פה כמו ספוג שטבלו באמבטיה והוא אומר לי הלכה. הוא לא מבין שזו אני באמת זו שמדברת אליו? שזה מזמן כבר לא הצגה? גרררררררררררררררררר גמרנו את הקינוח והוא, המפסיד בהתערבות, שילם. נסענו אלי, עלינו אלי, עלה הוא עלי, עליתי עליו. רבאק! איזה לילה!!! בוקר טוב... הוא לוחש לי ומסית קצווה מעיני. בוקר מדהים גם לך... ממממ.... היה נפלא. אכן נפלא, אז... חברים? היית מת! אמרתי לך לא עושה חברים. טוב נו, לפחות ניצחת בהתערבות.... חחח לא היה לך ממילא סיכוי, גם אם היית משתדל באמת הרי אתה...רגעעעעע.... סססאמק... חתיכת בן זונה, אתה לא באמת תכננת לעשות אותי! לא בשבוע הזה! ו... בכלל לא הייתה שם אף אחת מאחרי במסעדה! איך.. איך האמנתי לך!!! אתה פשוט תיכננת הכל.... חחח.. אתה... חולה, חולה עליך! עשי בי מצוות, עשי בי מעשים, עשי לי את המוות, עשי אותי עכשיו!

bugbuster

New member
נו מיצי, 'סעמקקקקקקק

מה מיצי? מה מה, אה? מה מיצי? זה פשוט. כל פעם שישנה כתיבה טובה, ממש טובה, היא חסרה.

bugbuster

New member
אה,

הוצאת סנורקל? ידוע שבבלוג, ובכל זאת, ככה מידי פעם?

למעלה