מצה לחם מצא טוב... מרגיש כמו משאית של "ישראבטון"....
מ מתולתלת30 New member 23/4/11 #2 או בגרסה של אבא שלי: טיב טעם תמיד טוב הרגע חזרתי מארוחה שכללה מרק רגל עם לחם תימני טרי טרי . . .
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 23/4/11 #3 מצא... את אבו-יוסוף. חומוס, פיתות וקובה חם... אני אשבור ת'פסח הזה לפני שהוא ישבור אותי.
א אוקסימורון3 New member 23/4/11 #4 תגובה זו נשלחה מהשירותים באמצעות השירות הסלולרי... הודעה זו תשמיד את עצמה מיד עם ההדחה. בברכת חג מצות שמח. מרגיש כמו משאית של "ישראבטון"...
תגובה זו נשלחה מהשירותים באמצעות השירות הסלולרי... הודעה זו תשמיד את עצמה מיד עם ההדחה. בברכת חג מצות שמח. מרגיש כמו משאית של "ישראבטון"...
ח חיים דנדשים New member 23/4/11 #5 יש קטע הזוי בפסח... רק מהמחשבה שאין להשיג לחם בחנויות, אני לפחות אוכלת הרבה יותר לחם מאשר בימים רגילים. וזה לא שבאזור שלי אין ים מסעדות שעובדות כרגיל, אבל למה אני צריכה לבדוק אם זה באמת נכון??? יאללה, הבטחתי לילדים ג'חנון בבוקר, הולכת תכף להכין. חג שמח וכשר
יש קטע הזוי בפסח... רק מהמחשבה שאין להשיג לחם בחנויות, אני לפחות אוכלת הרבה יותר לחם מאשר בימים רגילים. וזה לא שבאזור שלי אין ים מסעדות שעובדות כרגיל, אבל למה אני צריכה לבדוק אם זה באמת נכון??? יאללה, הבטחתי לילדים ג'חנון בבוקר, הולכת תכף להכין. חג שמח וכשר
י יערית New member 23/4/11 #7 מצה זה הכי טעים שיש עם לא ה... וכלל לא משאיר יציקות, דווקא מזרז אצלי הרבה דברים )) <נשלח מאנדרואיד צמוד אסלות>
מצה זה הכי טעים שיש עם לא ה... וכלל לא משאיר יציקות, דווקא מזרז אצלי הרבה דברים )) <נשלח מאנדרואיד צמוד אסלות>
M miss beetle New member 25/4/11 #8 הידעתם? שלשום טיילתי ביפו ובכל פינה שניה יש שם חנויות ודוכנים עם ריחות טריים - טריים של ח-מ-ץ אבל עזבו שטויות... הערב זה נגמר
הידעתם? שלשום טיילתי ביפו ובכל פינה שניה יש שם חנויות ודוכנים עם ריחות טריים - טריים של ח-מ-ץ אבל עזבו שטויות... הערב זה נגמר