מצדיע לך אבא

מצדיע לך אבא../images/Emo45.gif

יש איש אחד בכדור הארץ אותו אני מעריך,מעריץ,אוהב, ומוקיר האיש ההוא הוא .אבי. "צעיר" כבן 91 צלול,חכם,עם ראש פתוח אינו תלוי באחרים,הולך לכדורגל ולקונצרטים,אפשר לדבר איתו על כל נושא בעולם,דעותיו חדשניות מקוריות ומענינות. היקה "פוץ" הזה לא היה מוכן לקבל שילומים מהגרמנים העדיף לחיות בדוחק אך עם "מצפון נקי". ולמה אני מספר לכם כל זאת? כי נוכחתי שמעולם לא אמרתי לו כמה אני אוהב ומעריך אותו ואפילו עכשיו נכון לרגע זה קשה לי לעשות ,זאת כי חונכתי להיות הגבר "הקשוח" שלא משתפך ומגלה רגשותיו. אז אם לא יהיה לי האומץ "להתוודות" לפניו על אהבתי אותו אנא היו אתם עדי אני אוהב אותך אבא
נ.ב הבעיה הזאת היא גם שלכם בכל התחומים ,אז קדימה נעשה יחד את הצעד הראשון

Sודית

New member
איש מקסים....איך אהבתי....

והלואי והייתי יודעת אותו... הייתי עוטפת מילותיך החמות בעטיפה של אהבה קושרת בסרט זהב, כמו עֲרכַּן... ומעבירה אליו...שיידע וישמח.... ולמה איש שלא תיתן לו מילים אלה??? אין לך מושג כמה אושר יעניקו לו המילים. בבקשה...בבקשה...תן לו לקרוא.... אז אל תהיה גבר "קשוח" ולוּ פעם אחת. סודית מבקשת.

מילים ומעשים../images/Emo91.gif

זה הזמן זה הרגע אין בזה כל פגע לחבק אנשים אהובים להוקיר ולכבד הורים נעים לדעת ש"אוהבים" במילים ובמעשים אמור לו, איש מכוכב אחר מהר ... פן תאחר אני פה לעדות שיש לך גם רגעי שטות צא מגיל ההתבגרות ומכל ההתחשבנות עשה את שניכם מאושרים ותנצרו בלבכם רגעים יקרים

magy

New member
נפלא , כוכבי.........נוגע......

כשאחזור מההצגה...אתייחס ביתר פירוט.......... התסלח לי ???? ותחכה לי???

פפוש4

New member
שלא תעיז לשחק קשוח

ביום שבו אישפזתי את אימי בב"ח כרמל בחיפה בגלל דלקת פשוטה ושיגרתית עמדתי ללכת לעבודה ואצלנו במשפחה כל הזמן מנשקים ומנשקים אחד את השני אימי היתה במצב רוח טוב ושום דבר לא העיד את אשר יתרחש 12 שעות מאוחר יותר אמרתי לה שאני חוזר אחרי העבודה בעוד זמו קצר ואת הנשיקה תקבל עם ריבית אחה"צ ומה שקרה זה שהיה לי מקרה חרום בעבודה ולא יכולתי להגיע אליה למוחורת בשעה 900 בבוקר היא נפטרה מדום לב זה קרה לפני 5 חודים ויומיים ומאז אני לא סולח לעצמי שלא עליתי (אני גר בקריות) לב"ח כרמל וזה לא עוזב אותי תעשה לעצמך לך לאביך ותגיד לו שאתה אוהב אותו וגם תראה לו אנו בני האדם זקוקים לחיזוקים ללא כל קשר לגיל!!!!!!!!!! אז יאללה רוץץץץץץ

לאיש ../images/Emo140.gif

שלי "צוציק" על אבא שלך.......שבעים ו..... אבל אותו כנ"ל. באמת, כשאני קוראת מה שכתבת.....מנסה להיזכר מתי אמרתי לו שאני אוהבת אותו......אני מראה כל הזמן אבל לא ממש אומרת במילים. לא יודעת למה. כל יום מתקשרת פעמיים ביום. בבוקר לראות איך עבר הלילה ובצהריים לשמוע איך היה הבילוי בקופת חולים או בסופר .....תלוי מה היתה התוכנית באותו היום.....הולכת לבקר...אפילו מתנות סמליות מביאה... חבל שאנחנו יודעים להעריך אותם רק שחס וחלילה אין אותם. ואז זה כבר מאוחר...... צריך לעשות משהו. יאללה הקשיחות. מה יוצא מלהיות קשוח ????? במקרה זה.....? כלום , נאדה. אתה צודק במה שכתבת. מוצא חן בעיני. ישר כח ! ערב טוב

איש, ../images/Emo45.gif

מרגש. שמת נושא כאוב מתחת לפנס. יחסי הורים-בנים של דורנו. אבי נפטר לפני 9 שנים ולעולם אצטער שלא אמרתי לו בחיי הבוגרים "אני אוהבת אותך". לך יש הזדמנות, נצל אותה, בכתב, בטלפון או פנים אל פנים, אל תדחה!

תודה לאנשי החדר על הפירגון והעצות|ת

קראתי את כל שכתבתם לי-מרגש שגם בכוכבכם יש אנשים טובים ורגישים

אני ME

New member
אנחנו כנראה מאותו כוכב

ומנסיוני, ניתן ואף כדאי לעשות שימוש באותן מילים ספורות לא רק מבן לאב גם מאב לבן, איש לאישה, חבר לחברה - בקיצור, מאדם לאדם מאותו מין גם... וכהתחלה ותירגול הנה אני מודה: אהבתי את מילותיך וחשתי שאתה זכאי לחיבוק גדול של השתתפות... אז, איש מאותו כוכב, קבל נא
וגם
ובאותה הזדמנות מקפיצה את הודעתך החשובה שבת שלום - גם לאביך

בוני101

New member
התמזל מזלך

זכית בעודו בחיים להגיע למסקנה , מסקנתך. יתרונך שאתה יכול עתה לגשת אליו ,לחבקו ולאמר : אהבתיך . אתנחם ברווח שלך על ההפסד שלי . אבי איננו מזמן.הווידוי שלא נעשה אז , מועקה היום .

yaely2

New member
מנהל
הייתי נותנת....../images/Emo129.gif

שלום לכם, הייתי נותנת את כל רכושי ומוכנה להימכר לעבדות כדי שאימי תהייה שוב לידי, האדם היחיד בחלד שנתן לי ללא חשבון, האדם שדאג לטובתי אפילו יותר משאני דאגתי לזה. אם יש ערך למילה אומר לה, "אמא רק כשאני גידלתי ילדים ראיתי שאני קטנה מאוד לעומתך. ותודה" יעלי

שילה1

New member
גם לי אין למי להודות או להתחלק...[-

אבל שניהם איתי,בליבי ובמעשי,כל יום וכל שעה... יודעת מה נתנו,איך עשו,ומעבירה הלאה,לדור הבא... כן הורים חסרים..אבל החיים ממשיכים!

למעלה