מצדה בזעיר אנפין

פרארי1

New member
מצדה בזעיר אנפין

למי שאין סבלנות לחכות עד ראש השנה הבא וממש מתגעגע ללילה לבן של רכיבה שבסופו זריחה, מתארגנת רכיבה אחרי ארוחת ליל הסדר לצפייה בזריחה מהר הבנטל שברמת הגולן.
אני משער שיהיה הרבה פחות המוני ממצדה, בכל זאת מדובר בפעם ראשונה, אבל נראה לי שיכולה להיות חוויה נהדרת ואם זה יהפך למסורת, כמו מצדה, תוכלו להגיד שהייתם בין הראשונים.
מתאים לקטנועים מ-250 סמ"ק ומעלה.

סמוך יותר לארוע יהיה שרשור נעוץ עם מסלול מסודר, נקודות חבירה וכולי.

NEO83

New member
אני מתקשה להאמין שזה יתאים לקטנועי 250

אם כבר הקבוצה תתפצל לגמרי, לקבוצה מהירה וקבוצה איטית.

פרארי1

New member
המארגן מדבר על קצב 110-120

אין לקטנועי 250 שום בעיה בקצב הזה.
הוא רוצה לעבוד עם מרשלים ומאסף, מה שמחייב רכיבה בקצב שיתאים לכמה שיותר אנשים, כדי שלא יהיה ברדק כמו במצדה.
מיצו כתב שהוא מארגן קבוצה מהירה, הם מן הסתם יעברו את המוביל של הקבוצה המרכזית ויחכו בעצירות או ביעד.

NEO83

New member
רכבת פעם עם קבוצת הרגועים?

ממה שאני יודע הקצב שלהם זה 130-140 (חרגולים כן?) לשעה ואני מתקשה להאמין שפתאום הקבוצה תוך טיול אחת תתאים את הקצב שלה ל250, רוב הקבוצה תברח קדימה ובטיול הראשון המרשלים אף פעם לא מתקפדים כראוי בטח לא כשרואים שהקבוצה האהובה שלהם בורחת קדימה.

זה לא שאני בא לזלזל באנשים בקבוצה ולא אומר שהם רעים או משהו אבל זה טבע האדם.

פרארי1

New member
כל אחד יעשה לעצמו את השיקול

במצדה אין מרשלים, אין מאסף והגיעו גם אנשים עם 125 סמ"ק.
יש כאן נסיון לעשות את זה בצורה מאורגנת, אם לא יצליח, עדיין אני מאמין שכל אחד ימצא לעצמו את הקצב והאנשים שנוח לו לרכב איתם, המסלול לא מסובך מדי, אם כי ארוך יותר ממצדה.
אם תהיה כאן הענות, אפשר לארגן תת קבוצה של הפורום שתרכב בקצב שיתאים למשתתפים, עשינו את זה במצדה הראשון בו השתתפתי, ב-2008.

NEO83

New member
כמובן שכל אחד והשיקולים שלו בסופו של דבר

jekyll1

New member
כשאתם מסתכלים על הזריחה

תורידו את המבט למטה לשלט ותקראו את ההסבר על המובלעת הסורית ,שלפניכם , והמבין יבין

למעלה