מצגת

MissPop

New member
מצגת

יפה על אלביס ששלחו לי עכשיו בתיבה של הפורום (לא הצלחתי להעלות לFLIX). (אני מקווה שזכרתי את הכתובת נכון
) בכל מקרה, תהנו.

tcbelvis

New member
אולי מספיק עם הטמטום.די לזילות המנוח המלך מת

אנא תנו למלך לנוח על משכבו בשלום. מאחורי האגדה יש אדם .עם כל הרצון לעסוק בנושא הזה .רבותי לא נתנו למלך מנוחה בחייו לפחות ניתן למלך מנוחה במותו

Jen74

New member
אני מצטערת להגיד לך שאני ממש לא מבינה

מה בדיוק מפריע לך? התמונה האחרונה של איך אלביס היה יכול להראות לו היה חי היום? אני לא רואה מה כל כך פוגע בתמונה הזאת? זכותך להגיב כפי שאתה מרגיש אבל באותה מידה זכותו של כל גולש לכתוב ולפרסם דברים שקשורים לאלביס בעבר, הווה ועתיד. לא מבינה על מה קמה הצעקה...

YGep

New member
התמונה האחרונה../images/Emo4.gif

ממש מזעזעת בחיים אלויס לא היה נראה ככה....

דניבויss

New member
האמת היו כבר כמה וורסיות של תמונות איך

אלביס היה נראה נניח היום ,ודווקא תמונה זאת היא באיזה שהוא טווח של מציאות ,עם הצוואר היותר רופף ,שינויים במבנה העייניים וכל מה שמיסביב ,בהחלט מינוס פלוס יכול היה להיות כך פחות או יותר.

Jen74

New member
עדיין לא הבנתי איזה עניין מבזה אותו?

עצם הניסיון להשוות תמונות אמיתיות שלו למשהו דמיוני שאולי היה קורה? אני באמת לא מבינה ומנסה להבין, אולי אתה צודק רק אני לא ממש הבנתי לאיזה עניין אתה מכוון.

ג'ני,ברשותך אני אנסה להסביר את מה שלא הבנת,

יש אנשים,"שמציצים ונפגעים" והם חייבים להביע את דעתם השלילית, כשאני רואה למשל משהו מכוער אני לא מגיבה אלא אם שאלו לדעתי, בעיקרון אני נתפסת תמיד רק ליופי שבכל דבר ואוהבת לדבר ולהגיב על זה בכיף, .הבנת,,,,,,,,,??ואם אפילו רק קצת,,, דיינו,

MissPop

New member
אבל מה מכוער בזה?

מישהו הכין דיוקן של אלביס איך היה נראה היום, מה פסול בזה? בגלל זה לעשות כאלה סצנות דרמטיות ולנבל את הפה? אפשר לחשוב... קצת פרופורציות מה נסגר עם הפורום הזה.

b a b y c

New member
אין שום דבר גרוע בתמונות האלו......

אבל לדעתי הוא לא היה נראה ככה היום,תראו למשל איך נראים טום ג'ונס וקליף ריצ'ארד היום....

למעלה