מצגת טבע, עכשיו!

מצב
הנושא נעול.

dw2322

New member
מצגת טבע, עכשיו!

מצגת טבע, עכשיו!
טבע מציגה היום במסגרת r&d day ואפשר לראות למטה את המצגת בזמן אמת ברשת תהנו

dw2322

New member
כרגע יצאו להפסקה ויש מוסיקת מעליות

מצגת טבע, עכשיו!
הם ימשיכו עם המצגת (באנגלית) בעוד שעה לערך. המצגת של היום היא על החטיבה האינובטיבית של טבע (קרי פיתוח תרופות חדשות, ולא ההעתקות). קודם לכן היה חלק q&a בו שאלו על האזילקט, הקופקסון, הגירסה האוראלית ל ms ועוד. לטובת כל אלה שמתעניינים בביוטקיות הישראליות הזערוריות שימו לב לרמת המחקרים המוצגת. זו הרמה המצופה מכל חברה המתיימרת לפתח ולהצליח לקבל בסופו של דבר אישור fda. זה מה שטבע עשתה, זה מה שגם pars עשתה (ולמרבה הצער נכשלה), זה גם מה ש scln עשתה (וגם כן נכשלה). נבדיל זאת מכל מיני סיפורי פוגי בכתבות פופוליסטיות בעיתונות הכלכלית היומית הישראלית... לפתח תרופה ולעשות ניסויים רציניים זה מאד מאד קשה וגם מאד יקר. טבע ציינו בחלק ה q&a שכיום הם מוציאים כ 500M$ שנתי על מו"פ, שזה כ 7% לערך מהמכירות שלהם. מן הסתם חלק נכבד מגיע מאייווקס, אבל עדיין, זה ממחיש את רצינותם. מחזיק ולא ממליץ

dw2322

New member
חזרו,כרגע על תרופה לlupus שלב 2

הם ימשיכו עם המצגת (באנגלית) בעוד שעה לערך. המצגת של היום היא על החטיבה האינובטיבית של טבע (קרי פיתוח תרופות חדשות, ולא ההעתקות). קודם לכן היה חלק q&a בו שאלו על האזילקט, הקופקסון, הגירסה האוראלית ל ms ועוד. לטובת כל אלה שמתעניינים בביוטקיות הישראליות הזערוריות שימו לב לרמת המחקרים המוצגת. זו הרמה המצופה מכל חברה המתיימרת לפתח ולהצליח לקבל בסופו של דבר אישור fda. זה מה שטבע עשתה, זה מה שגם pars עשתה (ולמרבה הצער נכשלה), זה גם מה ש scln עשתה (וגם כן נכשלה). נבדיל זאת מכל מיני סיפורי פוגי בכתבות פופוליסטיות בעיתונות הכלכלית היומית הישראלית... לפתח תרופה ולעשות ניסויים רציניים זה מאד מאד קשה וגם מאד יקר. טבע ציינו בחלק ה q&a שכיום הם מוציאים כ 500M$ שנתי על מו"פ, שזה כ 7% לערך מהמכירות שלהם. מן הסתם חלק נכבד מגיע מאייווקס, אבל עדיין, זה ממחיש את רצינותם. מחזיק ולא ממליץ
חזרו,כרגע על תרופה לlupus שלב 2

dw2322

New member
ולבסוף השקעות vc

מפתחים 2 תרופות ל als
האחת מגיעה מאייווקס, השנייה היא הקופקסון המוכר (ל ms). שתיהן בשלב 2.
ולבסוף השקעות vc
טבע משקיעה בכל מיני חברות ביוטק קטנות, בסגנון קרן הון סיכון, כשהתועלת שיוצאת לה מכך היא חשיפה אינטימית לטכנולוגיות חדשניות ו screening איכותי. בהמשך הדרך, אם וכאשר אחת ההשקעות תראה לה, היא תוכל להגדיל האחזקה, לבלוע בשלמות או לעשות שת"פ עם אותה חברה. הדגמה מעניינת לדרך זו שהם הדגישו זו חברה שפיתחה טכנולוגיה להחדרת תרופות דרך העור. זו דרך שניסו שנים רבות, אך רק לאחרונה הגיעו שם לפריצת דרך (בעזרת גירוי חשמלי היוצר נקבוביות בעור לזמן קצר) וטבע בוחנת גישה זו למספר תרופות, הורמון גדילה לילדים או אינסולין למשל. הורמון הגדילה מאד מעניין אותם (שוק של למעלה ממיליארד דולר) והם ציינו בעצמם ואף נשאלו על כך ב q&a לגבי תחרות מול 2 החברות הגדולות השולטות בתחום (פייזר (או מרק, לא זוכר) ואלי-לילי) ואני חושב שהיה זה מקוב שאמר שאם וכאשר זה יקרום עור וגידים אז הם בהחלט מוכנים להכנס לכזה מאבק, מכיוון שהטכנולוגיה הרבה יותר נוחה מההזרקה המקובלת כיום ולכן הם מעריכים שיהיה להם סיכוי וכבר יש להם ניסיון במאבק נגד פייזר (או מרק) כיום, בשוק הטרשת. בסיכום הם ציינו שעד היום ראו אותם במימד אחד, כחברה גנרית לשוק האמריקאי והם מבקשים שיראו אותם במספר מימדים: גם כגנרית גלובאלית וגם כחברה אתית עם פייפליין נאה של מוצרים אתיים.

dw2322

New member
אהה,והזכירו גם סרטן

ולבסוף השקעות vc
טבע משקיעה בכל מיני חברות ביוטק קטנות, בסגנון קרן הון סיכון, כשהתועלת שיוצאת לה מכך היא חשיפה אינטימית לטכנולוגיות חדשניות ו screening איכותי. בהמשך הדרך, אם וכאשר אחת ההשקעות תראה לה, היא תוכל להגדיל האחזקה, לבלוע בשלמות או לעשות שת"פ עם אותה חברה. הדגמה מעניינת לדרך זו שהם הדגישו זו חברה שפיתחה טכנולוגיה להחדרת תרופות דרך העור. זו דרך שניסו שנים רבות, אך רק לאחרונה הגיעו שם לפריצת דרך (בעזרת גירוי חשמלי היוצר נקבוביות בעור לזמן קצר) וטבע בוחנת גישה זו למספר תרופות, הורמון גדילה לילדים או אינסולין למשל. הורמון הגדילה מאד מעניין אותם (שוק של למעלה ממיליארד דולר) והם ציינו בעצמם ואף נשאלו על כך ב q&a לגבי תחרות מול 2 החברות הגדולות השולטות בתחום (פייזר (או מרק, לא זוכר) ואלי-לילי) ואני חושב שהיה זה מקוב שאמר שאם וכאשר זה יקרום עור וגידים אז הם בהחלט מוכנים להכנס לכזה מאבק, מכיוון שהטכנולוגיה הרבה יותר נוחה מההזרקה המקובלת כיום ולכן הם מעריכים שיהיה להם סיכוי וכבר יש להם ניסיון במאבק נגד פייזר (או מרק) כיום, בשוק הטרשת. בסיכום הם ציינו שעד היום ראו אותם במימד אחד, כחברה גנרית לשוק האמריקאי והם מבקשים שיראו אותם במספר מימדים: גם כגנרית גלובאלית וגם כחברה אתית עם פייפליין נאה של מוצרים אתיים.
אהה,והזכירו גם סרטן
תרופה בשם ct011, הנמצאת בשלב 2. בהמשך הם יעלו את המצגת לצפייה חוזרת. זו מצגת ארוכה, של כמה שעות.

yair24

Member
לגבי החדרת תרופות דרך העור

ולבסוף השקעות vc
לגבי החדרת תרופות דרך העור
אתה יכול לתת עוד מידע על זה? יש מערכות שעושות את זה? מי שהחברות שמייצרות את המערכות האלה? איך קוראים למערכות האלה? מה שווי השוק של מערכות כאלה?

fly low

New member
ראיתי חלק מהמצגת, תודה על העדכון

מצגת טבע, עכשיו!
גילוי נאות : גם אני מחזיק (שוב) החל מהתיקון של אתמול.

dw2322

New member
בהמשך אפשר יהיה לצפות בשידור חוזר

גילוי נאות : גם אני מחזיק (שוב) החל מהתיקון של אתמול.
מצגות על תרופות אתיות נערכות כל הזמן ע"י חברות פארמה גדולות וגם ביוטק קטנות (אם כי בד"כ לא מצגות כאלו ארוכות ומפורטות). אצל טבע מדובר במאורע חדש ומכאן העניין. יכול להיות שבימים הקרובים גם יכתבו על תרופה כזו או אחרת מהפייפליין שלהם בעיתונות היומית.

bogii

New member
דאו מה השיטפון הזה של הודעות על

מצגות על תרופות אתיות נערכות כל הזמן ע"י חברות פארמה גדולות וגם ביוטק קטנות (אם כי בד"כ לא מצגות כאלו ארוכות ומפורטות). אצל טבע מדובר במאורע חדש ומכאן העניין. יכול להיות שבימים הקרובים גם יכתבו על תרופה כזו או אחרת מהפייפליין שלהם בעיתונות היומית.
דאו מה השיטפון הזה של הודעות על
טבע זה שהיא חברה טובה? ידוע ואפילו חברה מצויינת זה שאין בה שטיקים של הנהלת חשבונות? ידוע (ברוךהשם שאין שטויות של גנבים) זה קטע הכי חשוב זה שההנהלה חושבת הלאה ויודעת שכל פיתוח יכניס לה פפלים ידוע, זה שכל מי שיגיע לאיזה המצאה יעדיף לעשות ביזניס עם טבע זה ידוע כי המכונה השיווקית שלה משומנת חבלז יש הרי הבדל גדול כאשר נציג טבע מגיע למוסד רפואי או איזה נציג של חברה אנונימית, מה גם שמערכת השיווק שלה מגיעה לכל חור ואין מוסד רפואי אחד שהם לא מכירים זה שחשבנו על אתיות בדרך? וואלה חשבנו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=867&msgid=80989862&FlagSybase=1 אממה עם כל הסופרלטיבים על החברה הזו טכנית היא בתנועה צידית עם צפי של עליות בטווח הארוך בטווח הקצר יקח לשרלילה זמן להתארגן על מנת להעפיל לפסגות חדשות, בקיצור הזקנה הכי חביבה שיש בשוק הגם שהיא יורדת היא נותנת כל פעם הזדמנות מחדש, לכן יש צורך גם לקלף פפלים לחשבון תוך כדי התנועה שלה, כמו שאני מסתכל על הציור שלה תחום העבודה כרגע נע בתחום 31-37.50 כאשר יש לה משוכה קשה ב-35.80 כשנעבור את היעד הזה נמשיך לבדוק עד אז יש לקלף פפלים על מנת לנסות למקסם,

biz man

New member
אני לא מבין משהו

מצגת טבע, עכשיו!
אני לא מבין משהו
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=124879 למה לעזאזל השוק מגיב בירידות? הרי הטיסברי היא לא של טבע :\ או שהמשקיעים טיפשים או שאני טיפש ולא הבנתי. הטיסברי היא תרופה לקופקסון של טבע איך לעזאזל טבע מושפעת מזה לרעה? לא מבין את האמריקאים.

biz man

New member
תרופה = תרופה מתחרה

אני לא מבין משהו
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=124879 למה לעזאזל השוק מגיב בירידות? הרי הטיסברי היא לא של טבע :\ או שהמשקיעים טיפשים או שאני טיפש ולא הבנתי. הטיסברי היא תרופה לקופקסון של טבע איך לעזאזל טבע מושפעת מזה לרעה? לא מבין את האמריקאים.
תרופה = תרופה מתחרה

biz man

New member
כן אבל טבע נסחרה בפלוס 1%

נראה שעוד נסיים בפלוס
כבר כמה דקות היא זזה מסביב ל-33.77
ואחרי שפירסמו את זה פתאום החלה להסחר במינוס. יש כ"כ הרבה משקיעים טיפשים בשוק או מה? הם אפילו לקרוא לא יודעים?

sandbird4

New member
נסגרה בפלוס 0.24

ואחרי שפירסמו את זה פתאום החלה להסחר במינוס. יש כ"כ הרבה משקיעים טיפשים בשוק או מה? הם אפילו לקרוא לא יודעים?
נסגרה בפלוס 0.24
אין לירידה שהיתה היום שום משמעות חוץ מסתם פעולת איסוף. רואים את זה בימים האחרונים שיש איסוף במניה. אולי נעבור את ה-36 דולר למניה? בכל מיקרה עוד נגיע גם ל-45 דולר ושם אני מוכר. יש לי זמן ואני יכול להמתין גם שנה עד שזה יקרה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה