מצב של פירוק שריר?????!?!!!?!?!?!

ProGG

New member
Ronen222 רמי וכל מי שחושב שהוא יכול לעזור לי ובעל ידע בבקשה תכנסו לאי סי קיו שלי 123410069 אני אובד עצות אני חייב שתעזרו לי יותר עם הסופר\רב סטים ובתוכנית החדשה שלי בבקשה אני ממש יודע לכם!!!

ProGG

New member
מיתוסים???+שאלות לי אליכם.....: אני מעונין להתחיל דיאטה אני בן 15 וחצי ומתאמן כבר שנה חודש כושר כללי אח"כ סיבולת שריר חודשים 7 חודשים ניפוח 2 חודשים כוח ועכשיו אני רוצה לעשות סופר\רב סטים. אוקי אין לי ממש מושג כאילו איזה תרגיל אם איזה תרגיל כמה זמן מנוחה כמה סטים כמה חזרות וכולי ? מקווה שתוכלו לעזור לי עכשיו שאלה שניה. חבר מהפורום אמר שמיד! אחרי אימון (להביא למכון כושר) לאכול 40 גרם חלבון=טונה למשל. ולאכול 2 כפות סוכר במים!! וזהו. ארוחה הבאה תיהיה אחרי שעתיםם!! רציתי לדעת את דעתכם בנושא!!! ולא צריך לאכול בננה או תפוחי אדמה אחרי אימון ככה חשבתי אז... מה אתם אומרים??? שאלה שלישית ואחרונה! כמה קלוריות אלי לאכול ביום אם אני רוצה להוריד את השומן וכמה ארוחות וכמה גרם חלבון ביום אני שוקל 72 ק"ג 1.78 ורוצה להוריד שומן בלייייי לפגוע במסת השריר!!!-איך אני לא יפגע בה??? מצטער על המגילה תודה רבה מראש:) !!

ProGG

New member
דיאטה ועוד שאלה לי אליכם:)) לא הבנתי למה צריך 2 כפות סוכר עם מים אחרי אימון?? ומישהו יכול לתת לי תוכנית תזונה\דיאטה כמה קלוריות לפחות וכמה גרם חלבון אני צריך לאכול אם אני רוצה להוריד שומן ובלי לפגוע במסת השריר!!! מאוד חשוב לי לאאאא לפגוע במסת השריר שצברתי אני ממש יודע ואם תיתנו תפריט דוגמא אז עוד יותררר!!! בתודה מראש ProGG

ELAF

New member
אחי אני לא יודע מה הענין של כפית סופר בחיים שלי לא שמעתי על שטיות כאלה אני בן 16 ואני מתאמן במכון כושר בערך מהגיל שלך ואם אתה רוצה לפתח גוף זה דבר ראשון תלוי בכמה חלבונים אתה אוכל יותר מכמה שעות אתה עובד על הגוף אתה יכול ללכת פעמים בשבוע לאכול טוב והגוף שלך יתפתח יותר טוב ממי שלא אוכל טוב והולך כול יום

spoild

New member
על צה אתה מדבר? חבל שאתה מכריז שזה שטויות, הרי מניסיונך העשיר אתה יודע את התשובה הנכונה,, לא? 16 שנה זה הרבה הרבה. דבר ראשון, אם אני לא טועה הוא דיבר על חיטוב מאשר עלייה מסיבית במשקל, במקרה כזה אתה צריך להשים אקסטרה של דגש על התזונה שלך! ולא לאכול כל דבר. אני מחפש את התשובה לעניין כפית הסוכר, מקווה שמחר או מוצאי שבת היא תיהיה לי,

spoild

New member
קבל קישורים דבר ראשון, עזוב אותך מכפית סוכר אחרי האימון, עזוב בכלל סוכר, לא משנה באיזה תוכנית אתה, הרזייה או עלייה , הסוכר הפשוט - מזוקק שוט לא טוב לגוף מהרבה הרבה סיבות. תחליף את הסוכר בפירות בעלי ערכים גליקמלים גבוהים - תמרים,בננות,פירות יבשים. תהנה מהליקים

דורון ק

New member
תשובות לא צריך דווקא סוכרוז(שלא מומלץ) אלא פחמימות בעלות ערך גליקמי גבוה-שיעלה את רמת האינסולין שאחד מתפקידיו הוא להכניס חומרי מזון לתאים-מה שתיאורטית יכול להתבטא באגירה טובה יותר של חומצות אמינו לאחר אימון-כשנלקח עם מקור חלבון כמובן. לאחר אימון המשקולות גם מאגרי הגליקוגן מדוללים ולכן צריך למלא אותם עם פחמימות. בדיאטת הרזייה יהיה לך קשה לשמור על מסת שריר ולהוריד בשומן(גם אם תאכל נכון)!-מה שאתה יכול לעשות זה לשנות את היחס-וזה נעשה דרך אימון אנאירובי,אימון אירובי ואכילה נכונה.

ProGG

New member
מצב של פירוק שריר?????!?!!!?!?!?! שים דגש שהפחממות מורכבות ואינן מכילות סוכרים פשוטים, אשר עלולים לגרום למצב של קאטאבוליזים פירוק שריר(בתהליכי הרזה!) אם עליך להוריד 5 ק"ג שומן, זאת משימה מורכבת, מאוד חשוב לשמור על מסת השריר האיכותית שפיתחת עד כה, לכן עליך להזהר בשעת תהליך ההרזיה." זה לקוח מתוך הודעה שמישהו רשם.. שאלתי היא: האם יש מזונות שאסור לאכול בזמן דיאטה מה הם ? ולמה אסור זה ממש חשוב לי ואם מישהו יוכל לרשום תוכנית דיאטה זה עוד יותר יעזור כי אני שבוע בדיאטה וניראה לי שלא הולך ממש טוב :תודה רבה PROGG

למעלה