מצב רע.

מצב רע.

המחלה טוחנת אותי. אני מתעלל בעצמי. דברים שעברתי בחיי לא עוזבים.
יש כמה אנשים שמתנכלים לי. אני מנסה להיעלם מחייהם, אך הם יוצרים קשר עמי. ביניהם כאלה שהזמינו אצלי עבודות, לא שילמו, סיבכו אותי עם חובות ועם המשפחה ועכשיו הם רוצים ממני עוד עבודות. הם ממש משפילים בגישה שלהם. אומרים לי דברים מגעילים במישור האישי (איך שאני נראה, איך שאני חי, איך שאני כביכול לא מתמודד). הגוף שלי כבר עקום לגמרי, פיסית, מרוב הטקסים.
אני חושב שהולך לקרות משהו רע מאוד. אני חושב על התאבדות כל הזמן. אני צריך להתאשפז, אבל אז יהיה נגדי חרם משפחתי. חוץ מזה, בבתי החולים לא רוצים לעזור למטופלים. מתייחסים אליהם כמו אל זבל. היייתי מאושפז פעמיים.

דוקטור הו, המספר שלך שאצלי מנותק. אם תרצי לדבר, צרי עמי קשר.

קטקטית35

New member
שלום סוס פרא המקורי

אני לא מטפלת ולא אותוריטה מקצועית. אני גם לא מתכוונת לאמר לך מה לעשות. ההחלטה היא שלך בלבד. אני יכולה רק לאמר מהזוית של המטופלת, שרואים שאתה נורא סובל, ובסיטואציות של סבל ענק כדאי לגשת לעזרה ואפילו להתאשפז. אל תניח מראש שבבית חולים לא יעזרו לך. תן לזה סיכוי. תן לעצמך סיכוי! מה יש לך להפסיד כרגע? יותר גרוע ממה שאתה מרגיש עכשיו לא יכול להיות. להיפך. אולי יהיה יותר טוב. אני לא שופטת ולא אומרת לך מה לעשות. רק מנסה להאיר את הדברים מפרספקטיבה קצת שונה. בהצלחה

למעלה