שינוי צורה
New member
מצב רע (ט)
עדיין למעלה, עדיין נאחזת בכל הכוח, אבל המחשבות החולות הגבירו מאוד את הווליום בזמן האחרון, ואני לא יודעת איך להנמיך אותו בחזרה, ואלפי פעמים ביום אני שומעת "שמנה שמנה שמנה" ולא משנה מה אני עושה זה לא עובר. התחלתי בדרך בודהיסטית לא מזמן ואני מתמידה, אבל באמצע המדיטציה אני נכנסת ללופים של מחשבות ולא מצליחה להשתלט עליהן. התחלתי טיפול חדש אצל פסיכולוגית שנראת לי ממש טובה, אני תולה בזה תקוות רבות, אבל עוד קשה לי לחשוף בפניה את כל הדברים כי אנחנו בקושי מכירות. ואני רואה שומן בכל מקום, ומשווה את עצמי לאחרות כמו שהייתי עושה בזמנים החולים שלי, חשבתי שכבר עברתי את זה, חשבתי שזה מאחורי. והדבר היחיד שמחזיק אותי מלצום (מתכננת בראש את כמות הזמן, אפילו את מספר הקילוגרמים שהייתי רוצה לרדת
לעזאזל!) זה שאין לי ברזל וזה כבר חמור ממש ממש, ומחר אני מקבלת כדורים שוב, ומפחדת שאני לא אוכל לשלוט בעצמי יותר ואצום, כי ברזל כבר יהיה לי.
זה חולה, אני יודעת את זה, ואני לא רוצה שיקחו את זה ממני. לא נתתי לחבר שלי לגעת בי במשך יומיים רצופים, לא הסברתי לו למה, לא דיברתי על זה עם אף אחד, אני יודעת שברגע שאני אומרת את זה למישהו במציאות הוא ינסה למנוע ממני לצום ואני לא יכולה לוותר על זה הפעם. חשבתי חצי יום על לספר לו ולא הצלחתי לחשוב על דרך לוותר על התכנון הזה לצום. הייתי מספרת לו אם הוא לא היה נכנס מזה לסרטים, אם הייתי יכולה להגשים את הסרט הלא הגיוני והאשלייתי לגמרי (אני יודעת) של לצום מעט זמן, להוריד קצת במשקל, ולהפסיק. אני יודעת שזה לא הולך להפסיק, אני יודעת שאני לא אהיה מרוצה, אבל אני לא מסוגלת לוותר על זה. מה קרה לי? כבר התפקחתי, אני כבר יודעת את כל הטריקים האלה ויודעת שזה לא עוזר בכלום ובחיים לא יגרום לי להיות שמחה יותר. שמישהו ירביץ לי וירטואלית, בבקשה. ורק להבהיר- אני יודעת שזו תקופה, אני שמחה שהתכנון שלי הוא לא על תת משקל (ואני לא אתן לעצמי להגיע לתת משקל, זה משהו שהוא יסוד מוצק יותר ממה שיכול להראות לכם ולי), ואני יודעת שהטיפול יעזור ואני יודעת שהתרגול יעזור ואני יודעת שיש איתי המון אנשים, ואני יודעת המון דברים, וזה מצב ממש משופר לעומת פעם בחיים שלי, וממש משופר לעומת התקפי הדיכאון האחרונים שהיו לא מזמן. אבל אני חייבת מקום להוציא את זה, מי שבמצב מעורער יחסית היום להפסיק לקרוא עכשיו, אני מתכוונת לזה, הסקרנות לא שווה את זה, תהיו אחראים אני מתחננת. אני שמנה, אני לא יכולה להסתכל על עצמי, לא יכולה שאף אחד יגע בי או יראה אותי, חייבת בגדים גדולים ורחבים שיסתירו את זה, חייבת לצום, לא יכולה יותר עם כמויות האוכל (למרות שהן סבירות לגמרי, אני יודעת), לא יכולה יותר עם האובססיביות שחזרה לחיים שלי, חייבת לעשות ספורט, חייבת שרירי בטן, חייבת להיות X קילו פחות עד לסוף השבוע הבא, לא יכולה להיות X קילו פחות עד סוף השבוע הבא, חייבת לספר, אסור לספר, לעזאזל כוסאומו העולם!
עדיין למעלה, עדיין נאחזת בכל הכוח, אבל המחשבות החולות הגבירו מאוד את הווליום בזמן האחרון, ואני לא יודעת איך להנמיך אותו בחזרה, ואלפי פעמים ביום אני שומעת "שמנה שמנה שמנה" ולא משנה מה אני עושה זה לא עובר. התחלתי בדרך בודהיסטית לא מזמן ואני מתמידה, אבל באמצע המדיטציה אני נכנסת ללופים של מחשבות ולא מצליחה להשתלט עליהן. התחלתי טיפול חדש אצל פסיכולוגית שנראת לי ממש טובה, אני תולה בזה תקוות רבות, אבל עוד קשה לי לחשוף בפניה את כל הדברים כי אנחנו בקושי מכירות. ואני רואה שומן בכל מקום, ומשווה את עצמי לאחרות כמו שהייתי עושה בזמנים החולים שלי, חשבתי שכבר עברתי את זה, חשבתי שזה מאחורי. והדבר היחיד שמחזיק אותי מלצום (מתכננת בראש את כמות הזמן, אפילו את מספר הקילוגרמים שהייתי רוצה לרדת