מצב רוח רע

ZAHAV2006

New member
../images/Emo24.gifשבוע טוב שיהיה

בוקר טוב,ושבוע טוב לכולללללללללללללללללללם! מה שלומכם? איך היה הסוף שבוע הגשום והסוער? אני נשארתי עם בעלי בבית(יחד עם הוריו...)כל השבת,והאמת שדיי התחרפנתי! כי כמה אפשר להישאר בבית?צריך גם קצת להתאוורר!אבל לצערי,בסופו של דבר נשארנו בבית... מקווה ששבוע הבא יהיה מזג אויר יותר טוב! מחר אני הולכת עם חברתי למצוא נעליים לחתונתה...היא רוצה נעלי בובה!ומצאתי לה דווקא נעל חמודה בצבע בורדו(שמתאים לפרחים בשמלתה)-אני מצרפת את הלינק לתמונה,שתראו...http://www.mitchatnim.co.il/members/orhacala/ עוד חודש פחות יומיים לחתונה...אני מתרגשת בשבילה!ואני מאמינה שככל שזה יתקרב,אני אתרגש יותר ויותר! ולעניין הרבה פחות שמח: אמא שלי צריכה לעבור כריתת שד בזמן הקרוב(יש לה סרטן השד)והיא צריכה להחליט אם היא רוצה לכרות או להמשיך ברדיו תרפיה...?ואני כמובן אמרתי לה שלא תיקח שום צ'אנס ותלך על הכריתה,כמה שזה מפחיד!עדיף להוריד את כל החלק החולה,מאשר לקחת סיכון כזה! אני מאוד דואגת לה,ורוצה שתעבור את זה בשלום!!! בקיצור,שיהיה לכולנו יום טוב,ואני אמשיך בחיפושי העבודה שלי באינטרנט,ואם יהיה משהו מעניין ,אעדכן אתכם!!! נשיקות וחיבוקים ונשתמע...

ZAHAV2006

New member
הי לכולן!

איזה יום יפה בחוץ! ואני כאן בבית...טוב מה לעשות?ככה זה שצריך לנוח,והעין כואבת... כל הלילה לא ישנתי...נדודי שינה נוראיים,ואפילו אין לי מושג ספציפי למה?פשוט מתח ומחשבות כל הזמן! אפילו שיניתי כיוון שינה,אבל לא עזר כלום! המוח לא נכבה...וחשבתי שאני על גבול הטירוף! חשבתי להכין עוד מעט מרק ירקות טחון כזה...שיהיה בערב,כשקר,לי ולבעלי... ראיתם אתמול "משפחה חורגת"-אני ובעלי מאוד אוהבים את התוכנית הזו,ולומדים ממנה הרבה!אנחנו פשוט מזדהים שם עם חלק מהמצבים...אבל יש אנשים פשוט לא נורמלים,עם גובה החובות שהם מגיעים אליהם! היום יש "נולד לרקוד",ואני אישית מאוד אוהבת ריקודים!!! אוטוטו לחברה שלי יש מסיבת רווקות-18.1.07 -ואני צריכה לקנות לה מתנה ב-50 ש"ח(כך אחותה ביקשה)שמאפיינת את אופיה...וזה לא קל האמת,כי היא בן אדם קצת סגור,ואין לי מושג ממש מה...אבל חשבתי כבר על כמה רעיונות חמודים. כמו כן,אני מחפשת רעיונות מקוריים למסיבה שתהיה בביתה...אשמח אם יש לכם רעיונות טובים! חשבתי גם על עוד רעיון...חבר של בעלי מחבר שירים עם חרוזים בתוך שתי דקות,אז הוא אמר שאתן לו מידע עליה והוא יחבר לי שיר יפה עליה וזה יוקלט על דיסק! יש לי גם מחר חופשת מחלה,אז קיבלתי אישור מהבוס שלי לא להגיע גם מחר...ושביום ראשון אגיע רעננה(עם קרפרי...)! אז זהו בינתיים...ספרו מה קורה איתכם!מה חדש? בי בי ויום שמשי ונעים

ZAHAV2006

New member
מצב רוח רע../images/Emo191.gif

שוב פעם זה קורה לי!התקף של שיעמום בעבודה ומצב רוח רע!!! פשוט עבודה משעממת ורוטינית,וגם לא תמיד יש מה לעשות... אני לא מבינה למה שכרו עובדת לעבודה כזו סתמית ולא רצינית??? הקטע גם שאני לבד כל הזמן עם עצמי במשרד,וזה מחמיר את המצב! אני יודעת שאני חייבת להגביר את עניין החיפוש עבודה,ואני לא יודעת מה מונע ממני לעשות את זה?! העין גם שוב פעם קופצת לי,ומעצבנת אותי...איך מפסיקים את זה,אלוהים יודע?(גיסתי גם סובלת מזה ובשתי העיניים!) כשאני מנסה לדבר עם בעלי,אז הוא עסוק בעבודה שלו,כי לו יש הררי עבודה,ואז הוא לא פנוי לדבר איתי...ויוצא מצב שאין לי ממש עם מי לדבר...(יש חברות,אבל עסוקות,ואני לא רוצה להפריע...). בקיצור,אני נכנסת למן מצב רוח נוראי כזה,שממש לא טוב לי! בי בינתיים,בתקווה שזה ישתפר בזמן הקרוב...

דגנית

New member
אלו העבודות הכי נוחות ללמוד בהן...

פשוט תלמדי משהו. תשוטטי באינטנט, יש אתרים שאפשר ללמוד בהם נושאים שונים ומשונים, תקראי ספר.. תשחקי סוליטר.. או בבלס או צ'אזל וכו'

yodona

New member
הי....

אני רוצה להגיד לך שאני כ"כ מבינה אותך. עבדתי לפני כמעט 10 שנים במשרד. הייתי מזכירת מנכ"ל, כולם מסביבי היו עמוסים בעבודה ואני פשוט התפגרתי מרוב שעמום. באותו זמן לא כ"כ קראתי ולא ממש הכרתי את עצמי, כנראה שלא רציתי להכיר את עצמי והאויב הכי גדול שהיה לי - היה התמודדות עם עצמי במצב של שעמום - פשוט אין מה לעשות. השנה הזו היתה מאד קשה ומתסכלת ועזבתי את מקום העבודה לטובת לימודים בכיוון אחר. אני רק יכולה להגיד לך שאם לא טוב לך שם ואת לא מרגישה שאת תורמת ומתפתחת ולומדת, ואם יש לך את האפשרות הכלכלית לספוג תקופה של אין עבודה (עד שתמצאי) - תעשי את זה בלי לחשוב פעמיים. התקופות האלה של בין לבין מאד מאד חשובות. לפני כשנה וחודשיים שלושה עזבתי מקום עבודה מאד מאד מסודר (עבדתי כמורה בבית ספר) - מאז אני בבית (היום יש לי ראיון עבודה, אגב) - ובתקופה הזו של חוסר וודאות - כ"כ למדתי והתפתחתי ושיניתי כיוון באופן בלתי ייאמן (היום אני יועצת בקלפי טארות ומטפלת בהילינג ודמיון מודרך ) - וכנראה אחזרו למס' שעות לבית ספר עד סוף השנה - אבל העניין הוא - לנצל את התקופה הזו לעשייה...לא סתם היא באה לך, ובטח שלא סתם היא באה עכשיו.... שיהיה לך יום מקסים

ZAHAV2006

New member
מצטערת על האיחור...

איזה כיף לקרוא שיש כמה אנשים שמבינים ומזדהים איתי... נכון שזו הרגשה מגעילה? ואת לא יודעת מה לעשות עם עצמך באותה סיטואציה... אצלי זה כמו גלים בים...אני יכולה להיות במצב רוח טוב ויציב,ופתאום אני "יורדת" והכל מתכסה עננים שחורים מעליי...ואני לא רואה שום טוב בחיים האלו! הלוואי ויכולתי לקום וללכת מבלי למצוא קודם עבודה אחרת! כמה נפלא זה היה אם היינו עושים בדיוק את מה שאנחנו מרגישים בלב מבלי לדפוק חשבון לכלום! אני גם חשבתי ללמוד הילינג אבל תאמיני לי אני כל כך מבולבלת ולא יודעת מה אני צריכה לעשות עם חיי,אז בשביל מה ללכת ולזרוק עוד כסף אם אני לא בטוחה בכלום? אני גם מאמינה שכל דבר שקורה לי זה עם סיבה,והיקום לא סתם מביא לנו את המצבים האלו...זה מסר מסויים שאנחנו צריכים לקרוא ולהבין! בכל אופן,מקווה שאמצא כבר משהו אחר ושיגיע השינוי הזה...ואני רוצה שהוא ייעשה בדרך שלי! שאני אבוא ואגיד שלום ולא ההיפך! שיהיה גם לך אחלה יום!

למעלה