מצב רוח מלנכולי משהו

מצב רוח מלנכולי משהו

אני בטוחה שיצא לכם להיחשף לתכונותיי החיוביות הרבות מספור. אבל, תאמינו או לא, אף על פי היותי ריזמתית, יפהפיה ומקרינת אנרגיות חיוביות, ספונטנית אני לא. אז טרחתי לברר אצל החבר הכי טוב שלו אם יש לו חברה. והתשובה הייתה לו ועשיתי לו עיניים במשך שלושה שבועות ובאתי לראות אותו בחוג שהוא מעביר ועשיתי קיפולי נייר עם ילדים בני 10 אז מישהו מוכן להסביר לי איך וכיצד ייתכן שכששאלתי אותו אם יש לו חברה התשובה הייתה בן?! לקח לי חצי דקה רק להוריד את ההבעה ההמומה מהפנים. ורק למחרת נכנסתי לדיכאון, כי עד אז לא קלטתי בכלל... והוא כזה חמוד! ומחר אני צריכה לראות אותו... וזה קצת מלחיץ אותי... זו מסגרת נורא סחבקית כזו, כולם חברים של כולם. ועכשיו הוא יודע שאני רוצה אותו, ויהיה נורא מוזר. אני אפילו שוקלת לא ללכת מחר. השנה האזרחית שלי, כפי שאתם רואים, לא התחילה משהו...
שירה

Linkin-Parker

New member
את יודעת מה אומרים

פירות העץ האסור תמיד מתוקים יותר. מבטיח לך שאם תחכי עד שהם יפרדו תגלי שהוא לא שווה את זה, אבל לא קשור. היות ואת תוהה מה עליך לעשות, עליך לשאול את עצמך מה יותר חשוב לך, כללי המשחק או הרצון להיות עם הזיפת הנ"ל אף על פי שלאדוני יש חברה. בחרת בכללי המשחק(כללי אתיקה למיניהם, כמו "לא מתחילים עם בחור שיש לו חברה" או "לא שוחטים בנאדם כמו החזיר שהוא בגלל שהוא החליט ש03:00 לפנות בוקר היא השעה הטובה ביותר לפצוח בשירה נמרצת של מיטב להיטיה של סיסל" וכללים נוספים כגון אלו)? הרי שתאלצי להתעזר בסבלנות עד שיפרד ממנה או פשוט ללכת על הנער הבא שעושהל ך את זה. בחרת להיות עם הזיפת הנ"ל? תהיי כריזמטית, יפיפיה ומקרינת אנרגיות חיוביות כפליים, וזאת בהסתמך על העובדה שבתור גבר, ראשו נמצא בין רגליו (בסדר, אז אנחנו כן כאלה, זה חטא?), ולאחר זמן מה אני די בטוח שהוא יערוק ממחנה הפוסטמה אשר הוזכרה בפסקה הקודמת כחברתו נכון לרגע זה אל המחנה שלך. ולסיכום, פנינת חכמה: לא כל הנוצץ- זהב, ולא כל הצהוב בפה של גרוזיני- שן זהב

לא הבנתי משהו...

כתבת כן או בן? בדקתי 10 פעמים וזה נראה כמו בן... אם כן, זה משנה את הכל. אנא הבהירי את הנקודה הזו לפני שאוכל לענות לך.

mprb

New member
נראה לי שלזה היא התכוונה....

כי אחרת למה היא אמורה להיות בשוק?! שירה- את לא יודעת שכל גברים החמודים הם תפוסים או הומואים! חוץ מגורג´ אהובי
שהוא פשוט מוזר!

maayan15

New member
ואני דווקא חשבתי שזו טעות דפוס

שהכוונה היא ל"כן" יש לו חברה....או שהוא הומו?..מה???

טעות פרוידאנית...

האם את מנסה לנחם את עצמך במחשבה שהוא אולי מעדיף את בני מינו, כך שהאשמה היא לא באמת עליך? מעניין...

d@r121

New member
עוד משהו שלא הבנתי

"התשובה הייתה לו" למי? למה? לאיך? סתם מצב רוח קטנוני

nutmeg

New member
לאזארוס צודק: כן ולא

בן ולו... לו היה מתאהב בבן היית אולי פחות בשוק? פחות מאוכזבת? כן ולא... האם היית בסדר? האם עשית מעצמך צחוק? האם לחינם למדת לעשות קיפולי נייר? ועכשיו שאת יודעת שהבחור תפוס - האם תעשי משהו? אולי כן ואולי לא. בטעויות הדפוס במקומות האסטרטגיים מיקדת את "הקונפליקט" - כמה יפה!

מיטללל

New member
יו, זה באמת מדכא

האמת שבמקומך לא הייתי הולכת כמה ימים, עד שהיה עובר לי. (אבל זאת אני. וזה בעצם מה שאסור לך לעשות). בעצם עד שהייתי מרגישה פחות פגיעה באגו. כי כן יש פגיעה באגו ואפילו תחושה קלה של החמצה. אבל לא יותר. קחי הכל בפרופורציות. חבל שלקח לך שלוש שבועות לשאול אותו אם יש לו חברה, אבל לפחות גילית את זה עכשיו ולא יותר מאוחר... אני לא חושבת שהוא יודע שאת רוצה אותו. השאלה "האם יש לך חברה" היא מאוד לגיטימית, סתם כהבעת התעניינות. בעיקר שאתם גם מיודדים. השאלה היא האם מבט עינייך הסגיר אותך. ואפילו אם הוא קלט, שום דבר לא קרה. זה לא שהתוודת על אהבה אין סופית. הוא יראה שהבנת שיש לו חברה ושאת ממשיכה הלאה. את מדברת על "מסגרת". לא הבנתי איזו. אבל אם זה איזשהו חג או משהו שאת אוהבת לעשות, אל תגבילי את עצמך, תמשיכי ללכת אליו, תנסי לשדר שהכל כרגיל ותשמעי, יש עוד המון בנים *כזה חמודים". ישנם גם כמה שפויים ללא חברות (כן?).

maayan15

New member
אין מה לעשות...

והאמת היא שלדעתי לא צריך להיתחמק ממנו או משו כי זה לא ממש עוזר.... פשוט, תפנימי שהוא לא בשבילך ותעברי הלאה....

למעלה