מצב קריטי!!!

מצב קריטי!!!

שלום אני ברגע זה נמצא במצב מאד קריטי לעתידי ולא יודע מה לעשות ולהלן הצדדים: 1. לעזוב הכל כולל הכל כולל משפחה וחברה ולהכנס להלל ולהכיר עולם חדש וחברה חדשה והבעיה שאני צריך בשביל זה להתחיל חיים חדשים יעני נולדתי מחדש 2. כיון שבטעות יצאתי חרדי אולי צריך להישאר איך שאני כרגע בבית אמנם לא בישיבה אבל במסגרת וכך להישאר כל החיים דהיינו מצד 1 לעבור את כל העבירות שבתורה בסתר ומצד שני לשלוח את הילדים למוסדות חרדיים והבעיה בזה היא שבכך אני למעשה אמנם חוסך מאמץ וכאב ראש מלעזוב הכל אבל בכך אני עובד על עצמי שאני בעוונותי הרבים מסופק באמונה בלשון המעטה וחבל שכלפי חוץ אני יקיים מה שאני לא מאמין בו. עד כאן. מה אתם מציעים לי לעשות בנידון הקריטי

אבזץ

New member
תעבור ניתוח לשינוי מין

רק אל תגזים עם הסיליקון בחזה - שתמצאי חזיה מתאימה. בחור תוהה, תגיד אתה באמת מצפה שמישהו כאן יחליט בשבילך?! אלו החיים שלך אתה ורק אתה תחליט מה לעשות איתם. שבת שלום

כמה עולה הניתוח?? והיכן? דחוף!!!!

אבזץ , מתכבד בברכה ראשונה, המוהל , הסנדק, מציצה ממך לא!!!! כבר אמצא מישהי שתתנדב, (אולי...)

אבזץ היקר

אני לא מבקש שימשהו יחליט בשבילי אלא ייעץ לי עצה מה לעשות ואני יעשה מה שאני חושב! יש מבין?

למה?

יש עוד אפשרויות להיות מה שאתה בלי לברוח בלי להתחבא. הם יקבלו אותך איך שאתה. אני לא האמנתי שזה ככה אבל מציאות! ! ! זה לדעתי האופציה הכי טובה! ! !

התרחק מן הצבועים

אל תחיה את חייך כחילוני ותשלח את ילדיך לחינוך חרדי, תרגיל את הוריך לאט לאט למצב החדש המון בהצלחה.

אל תסמוך על הלל ועל אף אחד.

אם אתה לא מרגיש שהנך מסוגל לנתק קשר מהמשפחה ומהחברה בה אתה חי, אל תחשוב שאם תלך לאיזשהוא מקום ייטב לך. אתה בראש וראשונה צריך להיות חזק עם עצמך, ואז תחליט אם המחיר שווה את זה.

הצעה שלי

לך תעבוד בינתיים בלי לעשות שינוי וממילא תוכל לשכור לך דירה בנפרד מההורים, אל תתחתן וקח ת'זמן שלך להחליט.

למעלה