מצב קצת שונה..

tuti1234

New member
מצב קצת שונה..

אני יודעת שאחד הדברים הקשים כחברה של חייל הוא הקשר הטלפוני הזה, שנמשך כ-10 דקות ביום במקרה הטוב. רציתי לספר על מצב קצת שונה. חבר שלי היה מ"כ וכעת מ"מ. כמ"כ הוא לא יכל לדבר איתי במשך היום, יציאות דיי גרועות (17-4) ולכן גם הרגשתי מאושרת מהקשר ובו זמנית פיספוס שאני לא יכולה באמת להתרגל אליו ולנוכחות שלו (חוץ מבסופשים, אבל זה באמת כמו טיפה בים!). לאחר מכן הגיעה תקופה דיי ארוכה בה היציאות שלו היו טובות (חמשושים או שושים) וגם הייתה לו רגילה. הספקנו המון. אין ספק ששיחה פנים אל פנים שונה לחלוטין משיחות טלפון של 10 דקות. מאוד מאוד נקשרתי אליו ותמיד היה לנו על מה לדבר. בתקופה הזו גם יכל לדבר איתי המון בטלפון. הגענו ל-800 דקות שיחה בחודש רק אחד עם השניה. הקשר הכי טוב שהיה לי. עכשיו מגיעה התקופה השלישית. תפסו קו במקום כלשהו, וגם עכשיו הוא מתמיד לטלפן אליי כל יום פעמיים שלוש. הבעיה: מרגישה שכבר אין על מה לדבר. מצד אחד מחכה מחכה מחכה שהוא יטלפן, מתה לפגוש אותו....אבל כשמגיע טלפון....שתיקה! ממש מסתכל!! לשמוע את הקול שלו, להשתוקק לראות אותו ולהמשיך את השיחה אבל מצד שני אין על מה להמשיך את השיחה. דיברנו על הכל! אפשר לומר שכבר חרשנו על שיחות טלפון. מה עושים? מישהי פעם הייתה בסיטואציה שכזו?

אני מבינה, גם לי זה קרה..

יש תקופות כאלה שאין פשוט על מה לדבר וזה קורה.. את לא צריכה להילחץ מזה. גם לי זה פעם קרה שהייתה תקופה שהוא היה מתקשר ופשוט היינו שותקים ומידי פעם אומרים "אני מתגעגע" "אני גם מתגעגעת אליך" אבל זה עובר כמו כל דבר.. :) מה שעושים במקרה כזה זה פשוט מנסים לחפש כל מיני נושאים לדבר עליהם כמו- איך עבר עליך היום ואם קרה לך משהו חדש, או שתדברו על מה שאתם הולכים לעשות בסופ"ש- שזה הכי טוב!

tuti1234

New member
אני תמיד לחוצה שכזו ../images/Emo12.gif

לא משנה כמה יראה אהבה וכמה יגיד שהוא מתגעגע, תמיד כשמגיעה שיחה כזו שהוא רוצה לנתק (מבינה שכבר אין לו על מה לדבר)...אני מרגישה שזו אשמתי ושהייתי צריכה לחשוב על משהו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהאמת נשמע לי קצת מוכר :ם

יש מצב שאצלי זה היה ככה בסוף הקשר :\ ובנוסף גם היציאות לא היו משהו.. 11-3 או 17-3.. אז זה הקשה עוד יותר. ואני בדיוק סיימתי ללמוד והייתי כל יום בבית ורציתי כל יום לצאת ולשתות ולבלות ומסיבות וזה.. ואז פשוט התחלתי להסתכל מסביב :\ לחפש דברים מעניינים יותר שלא ישעממו אותי בשיחת טלפון שאין בה על מה לדבר. וככה התדרדר הקשר. ואני כלכך מתחרטת על זה. ולא עבד לנו לחזור. אבל.. תראי.. זה תלוי מאוד. נסו למצוא דברים חדשים ביחד, תחומי עניין חדשים שאפשר לדבר עליהם :) לחדש דברים.. לא יודעת.

tuti1234

New member
אני מסכימה איתך שזה קצת שובר

בעיקר מדברים על חוויות. לפחות יש חוויות...בהתחלה בכלל היה קשה

אם זה קורה

וזה קורה לי, אני מתחילה אפילו לשבת בפייסבוק ולספר לו מה חברים שלו כתבו, להמציא סיפורים הזויים, לספר לו כל מיני תובנות שהגעתי אליהן במהלך היום ואפילו בזמן השיחה [שאם מדברים עם הרגליים מאחורי הראש הקליטה יותר טובה] וכמו שאמרו לפני, יש גם שתיקות, ומדי פעם אני אומרת את השם שלו והוא את שלי ואני מתגעגע/ת וזהו.. זה לא נוראי, זה בטח יעבור כשיהיה לך יותר אקשן בחיים ולא תוכלי להפסיק לדבר ולספר לו מה עובר עלייך..

tuti1234

New member
חחחח ^.^

אצלנו זה בידיוק אותו הדבר! מתחילה לדבר איתו על חדשות, מה קורה באח הגדול, שאלות על העתיד (מקצוע, לימודים, טיולים), עקרונות....חשבתי שזה רק אצלי. ממש קשה להחזיק שיחות שלמות ככה. יום אחד השיחה מוצלחת ואורכת שעה, ביום השני לא מצליח כל כך... איך גילית שהקליטה יותר טובה אם מדברים עם הרגליים מאחורי הראש?

GrowingMadness

New member
חחח קרה לי עכשיו../images/Emo3.gif

זה באמת בא בתקופות. כנראה שעוברת עליכם איזה תקופה יבשה כזאת ששום דבר לא קורה לאף אחד מכם אז אין על מה לספר אחד לשני.... בקטנה מתישהוא יקרה משהו מעניין שתוכלו לחפור עליו
אני וחבר שלי תמיד סתם אומרים דברים מצחיקים אחד לשני כשאין על מה לדבר ואז פתאום עולה לנו איזה נושא לדבר עליו או שהשני נזכר במשהו שהוא שכח לספר... או שאנחנו מדברים על מה שנעשה בסופ"ש או שהכי טוב- מפנטזים ביחד בטלפון על הטיול שנעשה אחרי הצבא
לאן נלך ומה נעשה ומה נראה... חחח זה יכול להעביר לנו גם 5 שעות שיחה אם אנחנו רוצים.

Ditz 93

New member
אממ..

לפעמים זה קורה שבגלל שאני מחכה לשיחה איתו בערב כל היום, ורוצה לספר לו ככה וככה וככה, אני בסוף שוכחת הכל XD ואז יש קצת שתיקות (אבל הן עוברות כמעט מיד, שנינו חופרים כאלה
) אז אני רושמת בקובץ וורד איך עבר עליי היום, כל מיני דברים מעניינים שקרו לי, מחשבות וכו' ומספרת לו אח"כ. הוא אוהב את זה

למעלה