מצב סוריאליסטי......

מצב סוריאליסטי......

אמא שלי מאושפזת בטיפול נמרץ בחיפה. אנחנו כל הזמן הלוך חזור לבי"ח. בדרך יש אזעקות ונפילות ואנחנו הולכים באדישות.... המלחמה הזאת עכשיו לא מעניינת אותי. יש לי טרדה אחרת.... הכל כל כך לא צפוי, לא בשליטה שלנו..... תמיד אני יודעת את זה. עכשיו אני חווה את זה. אני דוקא ברגוע. מנהלת את הימים מרגע לרגע..... מקוה לטוב.

קטיפ

New member
צופיתתתת בריאות בריאות../images/Emo24.gif

ראשית קבלי חיבוק ומדליה. לא פשוט בכלל ממש סוראליסטי. ודווקא אז את מוצאת אומץ ושלווה. כל הכבוד אני גאה בך הרבה בריאות לאמא שלך והעיקר....לנשום....לנשום....בכל הטרוף שכולנו מצויים קטיפ ה

שירה1973

New member
הכל עניין של יחסיות

צופית יקרה, ברור לגמרי שהראש שלך והלב שלך מצויים כרגע במקום אחר לגמרי. ככה זה, הכאב של אתמול הופך להיות פתאום לא רלוונטי לנוכח הכאב החדש של היום, הפרופורציות משתנות ברגע אחד ומקבלות משמעות אחרת. אני מקווה שאמא שלך תחלים במהירות ותחזור לעצמה, ושבקרוב מאד נוכל כולנו לחזור להיות מוטרדים מהטרדות הקטנות והטריוואיליות של היום יום, ולא משום דבר גורלי שקשור לחיים או מוות. רק בריאות

המונשרי

New member
איחולי החלמה לאמא

אין ספק שבנסיבות הקיימות ה"עימות" מקבל פרופורציות חדשות... יש אזעקה חייבת לנתק

hayapollak

New member
צופית-איחולי החלמה

מהירה לאמא שלך. מסכימה אתך שהבריאות של אמא היא בראש הדאגות אבל ללכת באדישות.. זה מסוכן הייתי אומרת, היי זהירה עד כמה שאת יכולה והחזיקי מעמד את ומשפחתך.

צופית, רק בריאות יקירתי

בזמנים כאלו אנחנו לא מפסיקים להיות מופתעים מהכוחות הטמונים בנו, מדהים כמה אנחנו חזקים. החוזק שלך התפרש אצלך כאדישות למצב הבטחוני, לדעתי את אוספת את כוחותיך וממקדת אותם בהתמודדות עם מצבה הבריאותי של אימך. את רוצה להיות איתה וזה כל מה שחשוב כרגע, גם אם מתחוללת מלחמה בחוץ- את תיהיי שם בשבילה. מחזקת אותך ומאחלת לך רק ימים רגועים יותר, ימים של בריאות, שלום ומנוחה.... שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט!

למעלה