מצב נתון.

יערית

New member
מצב נתון.

לאחר חמישה ימים מאז היום האחרון שהאקס שלי בילה עם ילדיו, הוא עדיין לא התקשר לקראת חג השבועות לשאול לשלומם,או להודיע מתי הוא בא לבקר אותם. החלטתי להרים אליו טלפון,השארתי הודעה במשיבון,הוא כמובן החזיר לי רק בשעות הערב טלפון ואמר- מה הבעיה? מה ז``א מה הבעיה? לא התגעגעת לילדים? -התגעגעתי.. לא חשוב לך להרים טלפון מידיי פעם לשאול לשלומם? -לא מצאתי זמן לעשות זאת..אבל ממילא הילד שונא לדבר בטלפונים(תירוצציייים) עכשיו הוא שואל אותי -תגידי לי למה הילד לא שמח לבוא אלי? -למה הוא מתנגד שאני אקח אותו? אתה רוצה לשמוע את דעתי שאלתי אותו? -כן בוודאי ,הוא עונה לי. אז תשמע ,אתה נעלם לילדים בין הימים שאתה נפגש עימם,לבין הפעם בשבועיים שהם אצלך,אתה לא מתקשר אליהם,לא קופץ מידיי פעם לקחת אותם לטייל,או סתם לשעות כמה דק` בחברתם,אני חושבת שאתה אומנם פועל לפי הסכם הגרושין,אך הילדים לא מבינים בהסכמי גרושין,הם רוצים את אבא ואמא שלהם במישרה מלאה,אומנם זה לא יכול להיות כך ,אך תמיד אפשר להתאמץ יותר אם רק רוצים. כמובן שהוא תירץ כל משפט שאמרתי לו,עקשן מלידה,שומע לעצמו בלבד, אז לעזעזל למה ביקשת את דעתי? אה שכחתי לציין שהוא חושד שאני ממלאת לילד את הראש בגנותו,כזה טיפשון.. א נ י ????????????? שתמיד מספרת רק דברים טובים על אבא,אני שנתתי לו להתראות עם הילדים שנה בביתי,שפתחתי הכל לפניו בביתי,איך אפשר להפיל עלי את התיק? טוב אחרי שיחות ושיחות הוא אומר לי ``תראי אם הילד לא רוצה לבוא אלי שלא יבוא,לא צריך,הוא כפוי טובה(מדובר בילד בן 4),אני אקח רק את הילדה,אני נשארתי פעורת פה ואמרתי לו``תגיד לי מי הילד בניכם?,מה אתה מאבד את הסמכות ההורית שלך?,הילד לא רוצה לבוא כי הוא מרגיש שאתה מתרחק ממנו,אולי תעשה את הכל בכדי לצמצם פערים?``, שוב פעם אני לא מבינה כלום,שוב פעם אל תגידי לי איך להיות אבא, שוב פעם כל השיחות האלו שנותנות לי להרגיש שאני מדברת עם מכונה ולא עם בן אדם. בסופו של דבר דובבתי את הילד,הוא הלך בשמחה לאביו עם הילדה, נהנו מאוד וחזרו הביתה. אבל אני שואלת אתכם(אלו שגרושים +ילדים)מה אני מנהלת לו את החיים? האם לא היה בסדר מצידי לומר לו את האמת שקשה לו להתמודד איתה? אני יודעת שאחת הסיבות הגדולות שבגללן רציתי את הגרושין האלו היתה החוסר תקשורת ביננו,למה קשה לו להבין את המסר ממני? למה הוא חושב שיש לי אנטרסים חבויים? יערית-לא רוצה לגדל גם את האקס שלה.

מספריתוש,

את באמת רוצה לשמוע כמה שהוא חרא? כמה שהוא דומה לאקסים אחרים? כמה פעמים שמעתי את אותו סיפור, בשינויים קלים? האקס שלי כל הזמן מקטר כמה שהוא מתגעגע לבנצ`וק, וכמה שהוא קשור אליו וכאלה וכאלה. אם אתה כ``כ סובל אז למה אתה לא בא? שיחקת איתו שעה אז זה נותן לך זכות להיעלם לימים?! יא שמוק!!!!!!!! הילד מתגעגע אליו, והוא נוהג בו כאילו זה תמונה. אבל את יודעת, עונשם יבוא מידי הילדים האלה, שהם אולי קטנים בגוף אבל גדולים בנפש. הם יזכרו מצוין מי היה לידם תמיד ומי לא היה גם כשהצרכו אותו. את אל תקחי ללב ואל תצפי ממנו להבין, כמה שזה קשה. ואם הוא לא רוצה סטירת-לחי קשה מאד (הידיים שלהם אמנם קטנות, אבל להכאיב הם יודעים), מוטב לו שישתנה. ויפה שעה אחת קודם. אוריאנה

hannashoam2

New member
תשובה אמיתית

אם את באמת רוצה תשובה אמיתית שמי לב לתשובה שלי.לא נעימה לאוזן אבל מבעלת ניסיון וותק. מהרגע שהתגרשת ממנו יש לילדים אמא לחוד ואבא לחוד וכל אחד מנהל את חייו בניפרד.זו המשמעות של הגרושין. הילדים מבינים זאת הכי טוב וקולטים זאת הרבה לפנינו.תני לאקס שלך לנהל את מערכת היחסים שלו עם הילדים כפי שהוא מבין. זו הדרך היחידה הנכונה לטווח הארוך אבל קשה מאד לביצוע.שווה לנסות

חנה נראה לי שאת צודקת

הלא מה היא חשבה! שאחרי הגירושין הוא השתנה ,מה היא מנסה לחנך אותו??? עדיף שתמצא גבר אחר יוכל לתת לילדים קצת דמות אבהית והאמת הילדים לא צריכים לסבול את הצרות שלה עם גרושה

יפעת*

New member
יש דבר מאוד בסיסי בגירושין

אם יש ילדים, הם לא מתגרשים מההורים וההורים לא מתגרשים מהם (בדרך כלל) גבר אחר לא יכול להחליף את האבא האמיתי, ובכלל, בניגוד לדעה הרווחת ילדים בהחלט יכולים לגדול, ולגדול נהדר, רק עם הורה אחד. ליערית עד כמה שאני מכירה אותה אין כוונה לחנך אף אחד, כמו כל אמא היא רוצה את הטוב ביותר לילדיה, וזה אומר שאל אף שהיא אינה מעוניינת לחיות אם אביהם של הילדים, היא עדיין מאוד רוצה שהוא יהיה אב בשבילם.

123dal

New member
הורים לחוד

אם ההורים רגועים אחרי כל המלחמות הדברים מסתדרים מעצמם הסיסמה צריכה להיות עוד טיפה סבלנותולא להשתמש בילדים להעביר מסרים

תאנה

New member
יערית

את אולי לא שמת לב, אבל בשאלה שלך כבר נתת את התשובה ...... כתבת שאת לא רוצה לגדל את האקס, נכון? אז אל תעשי את זה!!! ואל תתפלאי אם באים התנהגויות לא צפויות. יכול להיות מליוני סיבות לזה , ואחת מהן שהיא הכי שכיחה היא גם הכי פשוטה: גבר בחיים לא יוכל לתפקד כמו אשה בכלל וכמו אמא בפרט, אין מה לעשות , אבא זה לא אמא, והם לא תמיד מודעים איך ולמה הם צריכים לעשות , זה פשוט לא בא להם טבעי כמו אצל אמהות. אין טעם במה שאת עושה , לדעתי. פשוט תני לו להבין לבד את הדברים , ואל תתקשרי במיוחד , אני יודעת שזה קשה לפעמים, והמקסימום שאת יכולה לעשות זה להציע לבן שלך להתקשר אליו לפעמים. תזכרי תמיד שדברים לא נעשים בכוונה או מתוך רוע, לפעמים זה סתם חוסר תשומת לב וחוסר נסיון. אל תגדלי את האקס שלך , יש לך 2 מקסימים שצריכים את הכוחות שלך, תשמרי אותם בשבילהם, ותנהלי את החיים שלך ושלהם בצורה הכי רגועה שאפשר. ואם את צריכה הסבר יותר מפורט, את יודעת איך למצא אותי. תאנה

יערית

New member
מתוקות שלי

א-תודה רבה לכן על תשומת הלב ב-אני לא רוצה שהאקס שלי בעתיד יפגע מהתנהגותם של הילדים,בתור ילדה להורים גרושים,אני חושבת שהדבר הטוב ביותר שאמא יכולה לעשות זה לקרב את הילדים כמה שיותר לאבא שיצא מהבית,גם אם הוא נכשל צריך אולי להגיש לו את הכפית יותר(ככה הם הגברים ברוב הזמן לא?). ג-אני לא מתכוונת לגדל אותו,אך אני לא מוכנה שלילדים שלי יהייה חסך אבאי, אני חושבת שמאוד חשוב שיהיו קרובים,כך החיים בריאים יותר(כמובן אם הוא בריא בנפשו). ד-אני רוצה את הטוב ביותר לילדים במערכת יחסים פרודה! זהו נמאס לי למנות את התגובות שלי... בכל אופן אני מודה לכן,הפנמתי,השכלתי,הבנתי שאין מה לעשות,הזמן יעשה את שלו,אני מקווה שהוא ישתנה יום אחד,למרות שכמו שהוא מתנהג להוריו אומנם אם הרבה כבוד ונימוס,הוא אדם שיכול להעלם מעל האדמה ולא להתקשר לאף אחד, רק שיתבגר כבר בעיניין הזה עם ילדיו. זהו מיציתי. יערית-תאנה את כאן?

ה-לביאה

New member
גידול אקסים

קראתי את מה שכתבת, ופשוט נהיה לי קל יותר. חשבתי שרק אצלי זה ככה -2 ילדים + אקס שמסרב להתבגר, ולא מבין שהוא לא עושה לי טובה אם הוא לוקח את הילדים אליו. הרי אלו הילדים שלו, ש``אינו יכול בלעדיהם לרגע``. אתן לך דוגמא קטנה: בשבוע שעבר נסעתי לחו``ל למספר ימים, ודאגתי שתהיה עם הילדים בייבי-סיטר.שאלתי את האקס האם יקח את הילדים אליו, באחד הימים שישנו אצלו. אחרי מחשבה מעמיקה אמר שיקח אותם ללילה אחד אם זה עוזר לי. ניסיתי להסביר לו שלילדים יהיה יותר כיף להיות עם אבא שלהם, כאשר אמא שלהם לא נמצאת וזה בעצם מה שחשוב. העזרה לילדים והכיף שלהם איתו ביחד זה העניין,ולא העזרה עבורי. אל תשאלי איזה שטיפה קיבלתי. ככל שעובר הזמן אני פחות מתאכזבת ממנו, וזה כנראה בגלל שאני פשוט לא מצפה ממנו לכלום. וכמו שאמרה כאן מישהי כשהילדים יגדלו הם ידעו מי עמד לצידם כל הזמן, מי עזר, מי תמך ומי נעלם, ובינתיים אנחנו נהיה שם בשבילם

יערית

New member
שוב מחזקת את דברייך.

נתת לי דוגמא שמוציאה אותם מהדעת, את מטיילת בחו``ל והוא צריך להיות``השמרטף``, כך האקס שלי חושב שהוא,פעמיים בשבוע הוא ביבי סיטר, לא אחד שצריך להשלים חומר אנושי עם ילדיו לאחר כל הימים שהם לא יחד. שטויות אני מקווה שיום אחד הם לא יסבלו מהיחס ,אלא ילמדו להתנהג אחרת, אני לא רוצה להעניש אני רוצה לקרב . את מוזמנת תמיד להשאר:) יערית(יחצנית הפורום)

לרצות לקרב זה יפה מאד

אבל אפילו אני כבר התפכחתי מהחלום לשנות את העולם. מה עולם, אפילו אותו לא אשנה. את כתבת בעצמך ``זה מה יש``. ואני אומרת: זה מה יש - זה מה נאכל. אי אפשר להיות הורה רק כשנוח ומתאים לך, מדובר בפול-טיים ג`וב ולא תמיד הם מבינים את זה. אבל הקצרים כן. אוריאנה

יערית

New member
אופטימית דפוקה שכמותי.

מה לעשות.... אני חושבת שעם קצת עבודה עדינה אני יוכל להגיע לראש שלו(בדרך הוא יצלוב אותי זה בטוח). הדרך מקדשת את האמצעים:) יערית.

טיפ לחיים

אני מקווה בשילך שאת לא מזוכיסטית,ממי!!! יש הרבה דגים בים והם טעימים כל כך ,אז צאי מהסרט שנכנסת אליו כי האמת מתוקה הוא בכלל לא משהו, המלצה!!!

יערית

New member
וואו איזה טיפ

אלפי תודות ..אתה כ``כ מתוק, תאמר לי בבקשה,בתור אחד מיני דגים בים הרחב, איזה מין זן אתה? וביננו מבלי שאף אחד לא ישמע,אני ממש לא מתוקה,הרבה מלח זרו בי שנולדתי, המלצה ממני אלייך,אל תתקרב יותר מידיי,שלא ינשכו אותך! ד``א איזה סרט הייתי? אה המומיה 2 ,אז אתה שיחקת שם? יערית-מקבלת המלצות בחום.

eyal shimshon

New member
יעריתו`ש

רוצה להשתתף בסרט-סרט כחול``המעיז מתיז`` אני בטח שאת יודעת מה התפקיד שלך ממי אולי תנסי??? דרך אגב בא לך לשכב איתי?

יערית

New member
יש לי בשבילך עיסקה!

נמצאות לידי 7 בחורות נהדרות נפלאות, יפיפיות,סקסיות,חמות אש,פולניות, אחת מרוקאית,וישנה עוד אחת בדרך.. שתשמחנה מאוד לככב לצד יפיפה כמותך,סקסי מכף רגליך עד לברכיים, אינטליגנט,שרמנטי,מתיז מעיז,משפריץ.. אנחנו מחכות לך ,אנא אשר את הגעתך,אם לא יש לנו פניות רבות מאחרים. יערית-בשם היפות והאמיצות.

יעריתוש חזרתי באיחור

יעריתוש ,מה עוד גבר צריך לבקש??? האם הגעתי לגן עדן???? מתי נפגשים?

קבלי תשובה

אם את רצית להתגרש כנראה שאת צריכה לאכול את מה שבישלת! מה חשבת שעם ילדים אחרי הגירושין הוא ישתנה ויהיה יותר נחמד??? מה שנשאר לך כנראה זה רק לאכול את הכובע ,אני מצטער בשביל הילדים שלך הם נולדו למציאות עגומה ואולי הייתם צריכים לחשוב לפני שהבאתם ילדים. אולי עדיף שתמאי חתן חדש שיוכל למלא את תפקיד האב כי זה פשוט עוול לילדים הצרות שלך עם גרושך.

קבלי תשובה

אם את רצית להתגרש כנראה שאת צריכה לאכול את מה שבישלת! מה חשבת שעם ילדים אחרי הגירושין הוא ישתנה ויהיה יותר נחמד??? מה שנשאר לך כנראה זה רק לאכול את הכובע ,אני מצטער בשביל הילדים שלך הם נולדו למציאות עגומה ואולי הייתם צריכים לחשוב לפני שהבאתם ילדים. אולי עדיף שתמאי חתן חדש שיוכל למלא את תפקיד האב כי זה פשוט עוול לילדים הצרות שלך עם גרושך.

למעלה