מצב מישפחתי -גרושה

דגנית*

New member
מצב מישפחתי -גרושה

כל כך רוצה כבר את השורה הזאת בתעודת הזהות שלי רוצה לזכות שוב בחופש ,באיכות החיים באושר, ובשליטה על החיים שלי. יודעת החיים בחוץ לבד זה לא גן של ורדים-אך זה עדיף מגן של אי שקט נפשי יודעת לגדל שני ילדים לבד זה הולך להיות קשה יודעת המצב הכלכלי לא יהיה ורוד בכלל יודעת שעוד יעברו הרבה לילות בלי חיבוק, ליטוף ומילה טובה, אך יודעים מה? עדין הולכת בראש מורם לקראת סוף מערכת נישואי בטוחה בדרכי בטוחה בעצמי ובטוחה שאצליח לשפר את חיי . דגנית*

אור-לך

New member
דגנית

זה שאת בטוחה בעצמך זה כבר כמעט הכל. כן, זה לא קל, אך השקט הנפשי שווה הכל! שיהיה לך בהצלחה. אור.

יערית

New member
השקט הנפשי לפעמים מטעה...

ראשית כל אני שמחה שהצטרפת לשורותינו, כאן את יכולה להקיא את כל מה שבא לך.. שנית,כל העיניין הזה של החופש,השקט הנפשי,היכולה לעשות הכל לבדי, מוכר בהחלט!!:)רק שאת נמצאת בסערת רגשות,צמאה ללבד שלך ,לא רוצה את זה שמעיק עלייך בחייך,אחלה פיתרון הגירושין הזה,אך באמת בתור אחת שגרושה שנה עם 2 ילדים,אני יכולה לספר לך עד כמה אני משוחררת,עד כמה לא אומרים לי מה לעשות בכל שנייה מחיי,אך עם כל זאת הקשיים לפעמים מפילים אותנו מטה, אומרת לך את האמת כמו שהיא,היה לי רק רגע אחד שהצטערתי על הגירושין,כאשר ``הגעתי לבנק לדלפק``היה לי חודש או שתיים מצב כספי על הפנים ,ביקשתי הלוואה ,הם ישר הסתכלו על המצב המשפחתי שלי,זה פשוט היה לי נורא,הרגשתי כמו מקבצת נדבות,והרי אני משלמת על כך בריביות,טוב נעזוב את זה,לא להוציא לך את הרוח מהמיפרשים,ההחלטה נכונה אם מיצית את כל האפשרויות של גישור בניכם,להרים ככה ידיים כפי שאני עשיתי במבט לאחור,לא היה חכם כ``כ,הרצון הוא לחזור לרווקות,אך את לעולם לא חופשיה ,העומס והלחץ בגידול הילדים לפעמים יותר קשה מהנישואים עצמם(לי לפחות). אבל השקט הנפשי זה דבר שאין להתעלם ממנו,כמובן לא פירטת לגבי סיבת הגירושין במדוייק,אך אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם,כאשר את פורשת כנפיים,תזהרי לא להמריא יותר מידי גבוה,לפעמים הנחיתה משם היא קטלנית! יחי החופש! יערית.

דגנית*

New member
יערית

אם שמת לב כתבתי שיודעת שלהיות גרושה זה בכלל לא קל למרות שרק שחובים את זה על הבשר אפשר להבין עד כמה קשה אבל את יודעת אימצתי לי שיטה להנות מהדברים שעד עכשיו לקחתי אותם בתור מובן מאיליו נאלצת עכשיו לנסוע באוטובוסים -אז נהנית מלראות אנשים שעולים אתי קבוע בתחנה . נהינת מהשבתות לבד עם הילדים ונותנת להם הרבה מעצמי שאז לא יכולתי לתת ובכלל כל דבר שמצליחה לעשות לבד גורם לי אושר וכול מיכשול שעוברת מחזק לקראת המיכשול הבא הדברים הקטנים של החיים נותנים כוח לעמוד מול האתגרים הקשים. ומי כמוך יודע שהחיים מלאי אתגרים ואו כמעט ובאמת יצאה לי הרוח מהמיפרשים. שלך דגנית*

יערית

New member
מצטערת על כך...

אך לא זאת היתה כוונתי, מאחלת לך את כל הטוב שבעולם,ואחרי המבול של הלבד שלך,שתזכי למצוא את האדם המיוחד שממנו לא רוצים חופש,אלא החופש קיים! יערית

יפעת*

New member
בהצלחה דגנית

נפלא לקרוא, שלמרות שאת הולכת בעיניים פקוחות, את כבר מצפה לרגע. מנסיון שלי ושל אחרים, זה אכן משפר את החיים. אבל סוד קטן, רק ביני ובינך, אחרי הרבנות, כבר לא היה איכפת לי, בכלל, וכבר כמה חודשים שתעודת הגרושין שלי עדין ברבנות (200 ש``ח לא חבל?) למי בכלל איכפת מה כתוב בתעודת הזהות :cool: בהצלחה, ומי יתן שהדרך תעבור מהר. יפעת

למעלה