פחזנית מאוהבת
New member
מצב מורכב
היי
הייתי בקשר עם מישהו ממקום העבודה שהיה חבר טוב מאוד שלי, לצערי הוא פתאום התרחק ומסתבר היום שהוא יוצא עם בחורה אחרת ממקום העבודה
היו בינינו חילופי דברים בנושא ומאז אנחנו מתעלמים מזה ונמנעים מקשר אישי והתקשורת היחידה שלנו היא עקיצות וציניות זה על זו.
מאוד קשה לי עם הנתק שנוצר, בעיקר כי הוא חסר לי כידיד
פריסה בין אישית - מה עלי לדעת על הקשר ביני לבין איקס:
השאלה שנשאלה:
תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - אביר המטבעות - נראה לי שזה מצביע על הבעיה העיקרית שלי, לא מוותרת... מנסה להשאר ולתקן את המצב למרות שבלתי אפשרי - צריכה להמשיך ולהתקדם
הצד השני - כוהן גדול - קצת קשה לי להבין את הקלף בהקשר הזה, יכול להיות שהכוונה היא שהוא מצא את הדרך שלו ושהיא טובה בלעדיי?
מה עוזר - שבע הגביעים - להבין שמדובר בפנטזיה שלא תתגשם, קשר לא אפשרי
מה מפריע - שלוש הגביעים - לא ברור לי כיצד לפרש
פוטנציאל הקשר - נזיר - אין תשובה ברורה, צריך להתנקות וליהנות כרגע מהבדידות
האמת שקשה לי לפרש את הפריסה, אולי נובע מהמצב הרגשי והפגיע... אשמח לעזרה
תודה
היי
הייתי בקשר עם מישהו ממקום העבודה שהיה חבר טוב מאוד שלי, לצערי הוא פתאום התרחק ומסתבר היום שהוא יוצא עם בחורה אחרת ממקום העבודה
היו בינינו חילופי דברים בנושא ומאז אנחנו מתעלמים מזה ונמנעים מקשר אישי והתקשורת היחידה שלנו היא עקיצות וציניות זה על זו.
מאוד קשה לי עם הנתק שנוצר, בעיקר כי הוא חסר לי כידיד
פריסה בין אישית - מה עלי לדעת על הקשר ביני לבין איקס:
השאלה שנשאלה:
תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - אביר המטבעות - נראה לי שזה מצביע על הבעיה העיקרית שלי, לא מוותרת... מנסה להשאר ולתקן את המצב למרות שבלתי אפשרי - צריכה להמשיך ולהתקדם
הצד השני - כוהן גדול - קצת קשה לי להבין את הקלף בהקשר הזה, יכול להיות שהכוונה היא שהוא מצא את הדרך שלו ושהיא טובה בלעדיי?
מה עוזר - שבע הגביעים - להבין שמדובר בפנטזיה שלא תתגשם, קשר לא אפשרי
מה מפריע - שלוש הגביעים - לא ברור לי כיצד לפרש
פוטנציאל הקשר - נזיר - אין תשובה ברורה, צריך להתנקות וליהנות כרגע מהבדידות
האמת שקשה לי לפרש את הפריסה, אולי נובע מהמצב הרגשי והפגיע... אשמח לעזרה
תודה