מצב לא פשוט

תפרד היום.

אני לא העתיק לך ממה שכתבת. לא אנתח את אישיותך. גם לא אומר לך לשאול את עצמך. תתגרש. היום. לפני שיבואו הילדים. איך שאתה קורא את ההודעה הזו גש אליה תגיד לה יפה שאתה אורז. תן לה נשיקה על המצח. וברח. היום. אתה שם לא בגלל הרומן. בגלל הנוחות והפחד מהלבד. זה לא רומן זו סתם בדידות - תדאג. כן החלטי אני. דניאל.

mika2

New member
האם אתם חברים ?

האם אתה מרגיש החבר הכי טוב של אשתך ? ולהיפך ? אם כן - שווה לנסות ולהתגבר על מכשולים, אם לא - חבל על הזמן. ככל שהשנים עוברות - החברות - זה מה שהכי חשוב בקשר ! לעניות דעתי.

הנעזב

New member
אני נמצא בדיוק במהלכו של מצב דומה

תאור המצב המתואר דומה מאוד למצב בו אני נמצא כרגע, אם כי צעד אחד מאחור. אני ואשתי נשואים כשלוש שנים, ושנינו אנשים סגורים ומפונמים. אך אצל אשתי חל משבר כתוצאה מחוסר אינטימיות מספקת, ומחוסר שיתוף רגשות ביננו. לצערי הרב אשתי לא סיפרה לי על תחושותיה בזמן אלא רק לאחר למעלה משנה שבה היא מרגישה מתוסכלת. כנראה שזה כבר היה מאוחר מדי, ולמרות שלא הלכנו לטיפול זוגי אלא כל אחד הלך לטיפול באופן נפרד, הרי שאשתי החליטה שהיא אינה מרוצה ושהיא רוצה להיפרד לתקופה נסיון. גם אצלנו הטריגר היה השיחות על ילדים ומה העתיד, וזה כנראה מה שגרם לה להגיע להחלטה שהיא רוצה לבדוק את המצב. לפני כשבוע אשתי עזבה את הבית והשאירה אותי לבדי בבית הגדול.ואין דבר קשה יותר מהבדידות הנוראה של להגיע לבית ולמצוא אותו ריק, אין אם מי לחלוק את היום שעבר עליך. ההמלצה שלי היא שתנסה לדבר איתה שוב ושוב הצעד הזה יכול להיות צעד אחד יותר מדי. אני עדין אוהב את אשתי למרות שעזבה אותי ולמרות הכעס הרב שלי. אני רוצה לקוות כי הפרדה הינה רק זמנית ולאחר זמן מה לבד אשתי ואני נצליח למצוא את הדרך לחזור ולהיות יחדיו. לפעמים היפרדות זו הדרך הקלה מבין השתיים, ולמרות שאינך מסופק מחיי הזוגיות שלכם הרי שגם אשתך בוודאי אינה מסופקת מדברים מסוימים מממך, ואם אתם עדין אוהבים הרי שתמצאו דרך לחזור להיות יחדיו.

געפילטע

New member
הערת ביניים../images/Emo62.gif

אני מאוד מודה לכולכם על ההתייחסות לענייני. תגובותיכם (והאמינו לי - אני חושב עליהן המון) נותנות לי פרספקטיבה אחרת, שאין לי. מטבע הדברים, אני נמצא בתוך ענין שלי וחושב עליו מנקודת המבט שלי. ופתאום, גישות אחרות ושונות המאשפאות לי לבחון את הדברים מנקודות מבט נוספות ולראות היכן נמצאת הדרך האישית-פנימית שלי. תודה רבה לכולכם. זוהי הערת ביניים ולא סוף פסוק.... אשמח להמשיך ולשמוע מכם.

יש פתרון לבעיות שהעלית

העלית מספר בעיות רציניות ביותר. אם שניכם מעוניינים לחזק את הקשר הזוגי שלכם, כדאי מאד לגשת לייעוץ והכוון לבניית חיי נישואין טובים. כתוב אלינו וננסה לעזור לך כמיטב יכולתנו וניסיונינו עמותת כוכב מאיר ת.ד. 12505 אשדוד

תוך שמירה על נידה והדלקת נרות שבת.

עמותת כוכב מאיר שנדמה לי הייתה פה כבר פעם אחת מחפשת נפשות תוהות ומתלבטות ייעוץ תמיכה וחזוק הקשר הבינזוגי כמו גם החזרה בתשובה. הייתי יכולה לכבד את המסר של עמותה זו אם היו מעבירים אותו. את השקפת העולם או אמירה אחרת בקשר לבעיה שמעלה האיש. ויכול להיות שהיה מתפתח דיון עינייני ונושאי. אבל לשיטתם צור קשר ואנחנו נעזור לך . חשדנית מראש. לכל מיסיונריות שהיא.

למעלה