מצב לא טוב..

בוריס231

New member
מצב לא טוב..

אהלן.. אני חייב את העזרה שלכם. אני במצב אנוש למצוא מחזה לבגרות.. אני כבר אבוד עצות, הייתי בקאמרי וזאב לא ממש נתן לי מחזות לפי מה שביקשתי. אני מבקש קומדיה, הוא מביא לי דרמה. וקשה להיות ממוקד.. אני חייב הצעות לבגרות. שמונה שחקנים, יכול להיות מחזה של שבעה שחקנים. אני רוצה קומדיה - סאטירית\גזענית\פארסה\אבסורד\עכשווי.. משהו שמתאים לבגרות יב', יכול להיות מאתגר. אני ממש ממש צריך את עזרכתם, אשמח לא לקבל תשובות של "כבר שאלו את זה הרבה בפורום".. מן הסתם שישאלו, בשביל זה הוא קיים. אז אנא מכם, עזרו לי! תודה.

כבר שאלו את זה הרבה בפורום.

אני לא בטוח שבשביל זה הפורום קיים. מטרתו, לפחות ע"פ הכתוב בהודעת המנהל, היא לנהל דיון בענייני תאטרון ולאו דווקא בחיפוש אחרי מחזות. אם המצב נואש, חיפוש בארכיון יעלה עשרות, אם לא מאות הצעות לבקשה כללית כל כך כמו 'קומדיה לשמונה שחקנים' ויחסוך הרבה זמן. ומכיוון שהשאלה אכן נשאלת עשרות פעמים בכל שנה מהסתיו ועד האביב, חיפוש בארכיון יעלה לדעתי את שמות כל המחזות שנכתבו אי פעם. אישית אני ממליץ על אופרה בגרוש של ברכט/וייל (קורט, לא עוזי). קומדיה סאטירית מופלאה שהולכת והופכת רלוונטית מים ליום בשל הקשר ההדוק בין הון ושלטון. בהצלחה

בוריס231

New member
מה אתם אומרים? כדאי..

כדאי לעלות לבגרות יב' את המחזה "רומנטיקה"? לדעתם כדאי לעלות מחזה שרץ בתאטרון מקצועי(הבימה)? מה אתם חושבים עליו בכללי? לפי התקציר, הוא נשמע לי מעניין.. עוד לא קראתי אותו.

למעלה