מצב חירום

spt Peper

New member
מצב חירום

שמעו עכשיו חזרתי מפסיכיאטר שאמא שלי חייבה אותי ללכת אליו כי כבר איזה חודש שאני לא ממש הולך ללימודים באופן קבוע ככה איזה שלושה ימים כה יומים לא. אז אתמול הלכתי לפגישה עם היועצת של הבית ספר שלי והיא קבעה איךשהוא שאני בדיכאון. לא משנה מה אמרתי אמא שלי קיבלה את זה על עיוור וקבעה תור לאבחון. אקיצר הוא היה חפיפניק כזה אז הוא שאל אותה בשביל מה היא באה אז היא אמרה שיועצת אבחנה אצלי דיכאון. שאל כמה שאלות נתן איזה כדורים. עכשיו אמא שלי מכריחה אותי לקחת אותם. אני עכשיו זרקתי אותם. והקטע המפחיד בכל זה שהיועצת אמרה שאם אני לא אקח את הכדורים האלה אז אפשר לעשות אשפוז בכפיה..... ואני מזה נכסתי לסרטים.... אין לי מושג מה אני עושה עכשיו.... הקטע גם שבדרך חזרה אבדתי תעצבים על אמא שלי ועל חפירה שלה מה עשה לי בית דרור והחברה שאני מסתובב בה (כאילו החברים ההומואים שלי) ועל זה שאני ממשיך לשמור קשר איתם ובקיצור נתתי לה כאפה שבחיים לא חשבתי שאני יתן..... לסיכום העניינים כאן מסתבכים מרגע לדודלי ואין מושג מה אני יעשה? יש לכם רעיונות?

תשלים עם אמא ותתחיל ללכת לבית ספר

למרות שלא מגיע לך שתסלח בכלל אם אתה מתייחס אליה ככה קיצור תקח את עצמך בידיים, ומהר.

resputin

New member
תתחיל ללכת לביתספר?

ועל הדרך תשתדל להסתכל על המעשים שלך ועל איך הם נראים מהצד, תשתפר ואולי לא תגיע למצבים דומים.

אמרתי לך כבר מה אני חושב...

אבל אני יגיד שוב... אני חושב שאתה קצת יותר מידי מזלזל במבוגרים סביבך... שאולי היועצת לא סתם החליטה שאתה בדיכאון.. ושאולי הפיסיכאטר לא סתם החליט שצריך לתת לך תרופות... אלה נקראים אנשי מקצוע.. ומטרתם היא להשתמש במקצוע שלהם הכי טוב שאפשר כשמישהו זקוק לכך שהם ישתמשו בו. אני לא חושב שאתה צריך לזלז באמא שלך.. כי אחרי כל.. שהיא מכריחה אותך לקחת כדורים ושהיא מחריחה אותך לעשות מה שאמרו לך... זה מתוך דאגה בלבד... ואני בטוח שהיא לא באמת מתכוונת למה שהיא אמרה על בית דרור (חוץ מזה תגיד לה שהיא זאת שאישרה והיא אשמה שהיית שם אז אין לה זכות לומר את זה).. כי היא מחפשת מטרה לכעוס עליה... וכן ואתה צריך ללכת ולבקש ממנה סליחה ולהשלים איתה.. ולדבר איתה.. ולהסביר לה שאולי אתה יכול להתמודד עם הדיכאון הזה בלי כדורים... ולנסות ללכת שוב לאבחון או לא יודע מה... אבל אתה צריך לסמוך עליהם בקטע הזה... הם לא אומרים סתם!

למעלה