מצב הרוח ירוד

מצב הרוח ירוד

כולם מסתובבים עם הפנים באדמה, נראה כאילו כל רגע עומד להתרחש עוד פיגוע כל אחד מאיתנו הוא בעצם יעד. יש כאן ירושלמים או ירושלמיות? איך מתנהגים? לא פוחדים לצאת מהבית? כתבו שאתם בסדר, לא רק הירושלמים כולם, הפיגועים נוגעים בכולנו. ארז

miri71

New member
הי ארז, המילים שלך מדברות לכל אחד

כרגע... אני אומנם חיפאית ועד לפני שנתיים זה היה פחות רלוונטי בשבילינו גאוגרפית, אבל הצטרפנו גם אנחנו... אכן, מפחיד ואין לי מילות קסם לעודד. לנסות לשמור על עצמינו עד כמה שניתן ולזכור שיש לנו עוד הרבה דברים חשובים לעשות בעולם הזה.

מירבי*

New member
מירי את כל כך צודקת....

יש לכולנו עוד הרבה דברים חשובים לעשות, לפעמים הכאב על מה שקרה כל כך גדול שאנחנו שוכחים מזה... מקווה שיהיה יום שקט ורגוע היום עד כמה שאפשר בהתחשב בזה שהיום מלאו שנתיים לנפילת התאומים.

miss lula

New member
אכן מצב ירוד

היי ארז, אני חיה בירושלים בגבעה הצרפתית. בקפה הלל, כמו בכל המושבה הגרמנית, אני וכל החברים שלי מבקרים כל הזמן. ממש הרגשה של פחד- אתמול לקחתי ארבע מוניות כי פחדתי לנסוע באוטובוס. הרבה מקומות בעיר הזאת כבר מסומנים על מפת הפיגועים- בשבילי, תחנת האוטובוס ליד ביתי בגבעה הצרפתית, האוניברסיטה בה אני לומדת, השוק בה אני קונה ירקות, בתי קפה שאני מבקרת בהם. בן זוגי אישפז חבר שלו בבית חולים שערי צדק לפני שבועיים וטיפל בהם הרופא שנרצח עם בתו בפיגוע בקפה הלל. כל אחד שמדברים איתו כאן בעיר מכיר מישהו.... בתקווה לזמנים טובים יותר, אלי

מירבי*

New member
אלי יקרה../images/Emo24.gif

שמרי על עצמך בבקשה, אני מאמינה שמאוד מאוד לא נעים להיות תושבת ירושלים בימים האלה..האמת היא שבכל מקום קשה עכשיו, הנחת העבודה היא שהם יעשו פיגועים בכל מקום שיוכלו ולאו דווקא בירושלים. נשיקות יקירה

mondani5

New member
אלי יקירה!!!

כל בני ישראל מכירים זה את זה,וכמעט אין מקרה של פיגוע שמשפחה שלמה מתרסקת,אך נכון שישי לנסות ולמזער את האסון ולכן שימרי על עצמך ,והיי עירנית ,המצב הביטחוני הולך ומחמיר וכולנו נקווה לטוב. בידידות אירית

ארז יקר../images/Emo140.gif

תודה על המחשבה, אנחנו חיפאים כמו מירי אבל אף אחד לא מחוסן מפני הנורא מכל.אני חושבת שלמרות המצב רוח הירוד אנחנו צריכים להראות שלא יכולים לגרום לנו להיות שפופים . ואלי יקרה תשמרי באמת על עצמך כולנו דואגים לך.

mondani5

New member
ארז יקר!

אף אדם לא מחוסן זה יכול לפגוע בכל מקום,גם בטיילת ביפו!!! אם זה על ידי מפגע בודד או במגה,נקווה לטוב,אסור לנו להיות שפופים ולהכנס למרה שחורה,אני מתחילת השנה איבדתי שלושה בני דודים מפיגועים בגדוד העברי בת"א ובחברון ,ולמעשה שלושה מהאחים של אמי ז"ל באבל מתמשך,אך צריך ללכת עם הראש קדימה,הרי מטרתם לערער לנו את הביטחון ,להשליט טרור ופחד,עם ישראל למוד כאב ושכול והחשוב לתמוך אחד בשני ולחשוב חיובי. בידידות אירית

למעלה