מצב העיר שדרות

דליווש

New member
גאידמק רוצה תומכים

גאידמק עושה את כל זה כדי שלמשל האנשים שהוא עזר להם בשדרות יתמכו בו כדי שהוא יגיע למעמד פוליטי. בגלל שיש לו כסף אז הוא שואף להיות בממשלה, אבל זה שיש לו כסף זה לא אומר שיש לו שכל. צריך פשוט לפתוח את העיניים לראש ממשלה ולשר הביטחון היקרים שלנו כדי שיעזרו לאנשי שדרות, כי זה כבר פעם שנייה שגאידמק "עוזר" לאזרחים שלנו. ובטח שגם אנחנו בתור אזרחים בא"י יכולים לעזור לאנשי שדרות ואנחנו לא צריכים לחכות שאיזה מיליונר יופיע כדי להראות לנו כמה האזרחים שדרום למשל, סובלים!

GreatGTM

New member
אמפ...

גם לדליווש וגם ליאקי קקי: זה נכון מה שאתם אומרים על גאידמק רק שהפעם שפר עליו מזלו והוא הצליח להעמיד את הממשלה שלנו במצב לא ממש נעים...

דליווש

New member
וממש אסור

שזה יקרה..כי זה יהיה בושה וחרפה למדינת ישראל ולאזרחיה!

amiad21

New member
לא לאזרחיה...

בושה למדינה ולאנשים שמנהלים אותה... אולי בבחירות הקרובות אנשים יבינו ויצביעו לאנשים אחרים...

דליווש

New member
למה לא לאזרחיה?

אני בטוחה שיש כמה שמתביישים בגלל בחירתם ולדעת למה האנשים שהם בחרו גרמו למדינה. האשמים היחידים זה אלה שמנהלים את מדינת ישראל כי הם שיקרו לנו! והם הכתימו את שמה של המדינה

amiad21

New member
טוב, אז גם לאזרחיה

האשמים היחידים הם האזרחים שהמשיכו לעצום את העיניים וגם הפעם הצביעו למפלגה בלי דרך שכל מה שהיא עשתה עד היום היה רק לגרש יהודים מהבית שלהם ולהפסיד במחלמה. כל מי שחשב ששרון הוא ראש ממשלה טוב - מגיע לו מה שקורה היום. כל מי שלא הבין ששרון בקומה ואולמרט הוא סתם עסקן מגעיל - מגיע לו מה שקורה היום. למרות זאת - עדיין יש חלק שלא הצביעו לאנשים האלה אלא לצד הנכון של המפה הפוליטית והם נאלצים לסבול את מה שקורה היום. לפחות עכשיו גם ליברמן הצטרף לממשלה ועכשיו ניתן לראות שגם הוא רודף אחרי הכסא בלבד... אני רק מקווה שבבחירות הבאות האזרחים שלנו יגרמו לאנשים האלה לשלם בכסאם על האסונות שהם ממיטים עלינו. אם זה לא יקרה - אני רק יכול לאחל לאלה שהצביעו לאותם מפלגות שהם יהיו אלה שיסבלו מהמדיניות שלהם ולא אנשים אחרים.

דליווש

New member
כל אחד והאידיאולוגיה שלו

כל אחד בחר במה שהוא חושב שטוב, אני חושבת שלא מגיע לאף אחד את מה שקורה היום במדינה, כי כולנו שווים וכולנו סובלים, יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות, אבל כולנו סובלים מההשלכות. ואני חושבת שלא צריך לחכות לבחירות הבאות כדי שעלובים האלה יתפטרו. וגם לפי דעתי, אולמרט פשוט הרס את המפלגה שלו, ובטח שאין מה לדבר על פרץ יקירנו שחושב שהוא יכול להתמודד בתור שר האוצר. אם מצבה של המדינה גרוע+ מבחינה בטחונית כשפרץ שר הביטחון, אני פשוט מעדיפה לא לדמיין מה יקרה מבחינה כלכלית במדינה אם הוא יכהן כשר האוצר, אבל צריך לדמיין כדי לא לעשות טעויות. ולגבי ליברמן, הוא סתם עוד המצאה של אולמרט.

amiad21

New member
חצי מסכים...

אנשים במדינה הזאת עוורים... תחשבי שאפילו היום, אחרי שאנחנו רואים מה שקורה - עדיין העבודה וקדימה מקבלות 30 מנדטים ביחד! אני רק יכול להתפלל שרק אלה שעדיין נותנים להם את הקול שלהם - שהם יסבלו ולא אחרים. אולמרט ושאר חבר מרעיו לא יתפטרו כי אף אחד במדינה לא יקום ויעשה מרי אזרחי שזה הדבר היחיד שאולי יכול לגרום לנפילת השלטון. נקווה שלפחות אחרי שנסבול כאן 4 שנים - לאנשים יהיה מספיק שכל וזיכרון טוב כדי לזכור מה קורה במדינה שלהם...

דליווש

New member
צודק

אני בעד מרי אזרחי והייתי עושה את זה, אבל זה יחשב לצעד אנרכיסטי ויהיו עוד בלגנים

למעלה