מצב הסדרות

סלים וארזה

New member
מנהל
מצב הסדרות מכבי ת"א מובילה 2-0 עם נצחונות מרשימים. לא ציפיתי אחרת. עוד נצחון אחד ומכבי ת"א תוכל לנוח.

הפועל חולון מול ירשולים במצב של שיוויון. במשחק הראשון ירושלים ניצלה חולשהשל חולון ברבע האחרון וניצחה ב-5 הפרש. המשחק השני היה צמוד ושלשה של שעשוע ביחד עם החטאות עונשין של ירושלים נתנו לחולון את המשחק. נראית סדרה צמודה שיכולה ללכת לכל כיוון.

2-0 לאשדוד על גליל/גלבוע או 2-0 לג'וש קרטר על קורטני פלס. הפתעה רבתי. לא ברור לי מה קורה לקבוצה הצפונית. אבישי גורדון וקוז'קרו לא מקבלים מספיק דקות בגליל לעומתם טפירו באשדוד מסיים פעמיים עם 9 אסיסטים ופעמיים רק עם שני איבודים. מקום 7 בדרך לעלות לפיינל פור אם לא יקרה משהו בלתי צפוי.

אשקלון של אלפסי גם מובילה 2-0 על ראשל"צ של אפי, אבל המשחקים צמודים ומוכרעים ממש בדברים קטנים. אלפסי כבר בסיום המשחק הראשון החל במלחמה פסיכולוגית כששם לחץ על השופטים עם מספר זריקות העונשין של ראשל"צ. כנראה זה עבד כי במשחק השני אשקלון הלכה לקן 3 פעמים יותר. ארבעת הזרים של ראשל"צ וחנוכי משחקים בכל אחד משני המשחקים 30+ דקות. באשקלון הבליגו על המקרה של קילינגסוורת' ואמסלם (האחרון עזב ואפשר היה לשמוע אותו משדר בגלי צה"ל את צעד וחצי) וזה הגיוני כאשר שני הסקינים נראים לא מחוברים כלל במשחק השני.

סך הכל פרט למכבי ת"א שמשייטת לה בקרוז קונטרול, הסדרות מאוד מעניינות ומותחות. איך אתם רואים את הסדרות? מה הסיכומים שלכם לגבי סדרה אחת או יותר?

בבקשה להימנע מלהפוך גם את השרשור הזה ל"בעד/נגד מכבי ת"א".

Miss Maple

New member
סדרות מעניינות יחסית הסדרה של גליל\גלבוע-אשדוד ללא ספק היא הפתעה ענקית, במשחק הראשון היה נראה שאשדוד הצליחה לגנוב משחק, אבל 2-0 זה כבר אמירה...

העניין הוא בסדרות שהשופטים דומיננטיים מדי, קצת בעייתי, במשחקים כאלה חשובים כדאי שהשופטים יחשבו פעמיים על כל שריקה

סלים וארזה

New member
מנהל
היה נראה שהשריקה לעבירה טכנית של רוט גמרה את הסיפור של חולון. ביצע עבירה חמישית, ספג טכנית וירושלים קיבלה 4 זריקות עונשין וכדור מהצד שזה פוטנציאל ל-6 נקודות. בסוף חולון ניצחה

Puskas

New member
כצפוי רק סדרה אחת מעניינת י"ם-חולון וזה בגלל כל הפיקנטריה סביב המשחק הזה בשנים האחרונות.
האלימות, החזיז, כל הבלגן בין הקהלים הללו הופך את המשחק לחם.
סה"כ מדובר בשני הקהלים הכי חמים בליגה (במזג וברמת העידוד) ולקבוצות יש היסטוריה מפוארת למדי אז הסדרה טובה וחזקה.

מעבר לזה אין הרבה עניין, אשדוד עושה צחוק מגליל למרבה הפלא ואשקלון עדיפה על ראשון שזו לא ממש הפתעה.

אשדוד עושה צחוק מגליל? גדול
השקל 90 שאוחיון משקיע שם בכאילו כבר לא מספיק.
מגיע לו אחרי שהוא חשב שיוכל לחיות על כנפי הפיינלפור והכסף שמכבי תל אביב מכניסה למנהלת הליגה בכלל.

Puskas

New member
ועדיין 2-0 זה די מפתיע הרי אשדוד קבוצה סימפטית ולא יותר, גליל יותר יציבים בטופ בשלוש השנים האחרונות.
האמת שמאז שאשדוד נפרדו מראמל ברדלי הם יותר טובים אז אולי אם היו בלעדיו מתחילת העונה הם היו בפלייאוף בעמדה טובה יותר.

צ י נ י

New member
שמסתכלים על התוצאות אשדוד ניצחו את מכבי, גליל. ראשון וי-ם במהלך העונה זה אולי קצת פחות מפתיע

זה הכל טפירו שחקן מדהים.

אחד הווינרים הגדולים באירופה לדעתי בשנים שלו , לא הוערך שליש ממה שהגיע לו.

אני אישית רואה אותו מגיל 16 עוד מלפני שלקח אליפות תיכונים בתצוגה האחרונה שאני זוכר של שחקן אחד שלא ספר אף אחד והיה כמה רמות מעל היתר , גם הלפרין עם מטרווסט לא נראה ככה בתיכונים , הוא היה מדהים בתיכונים , נורא רציתי לראות אותו במכבי , אבל (ואולי במובן מסוים זה מה שהיה יפה בו) הוא לא הגיע למכבי.
אין לי ספק שיכל לשחק בכל רמה שהיא , יש לו איי קיו כדורסל הכי גבוה שיש , בלתי עציר בימים הגדולים , חזק , גבוה , חכם , עם ידית באחוזים מדהימים ככל שמתקרבים למאני טיים .
ויותר מהכל אינסטינקטים שאי אפשר ללמד.
ושלא לומר איך נבחרת ישראל הזוועתית נראתה איתו ובלעדיו , הבדל שמיים וארץ.
אחרון המוהיקנים.

אחד השראלים היותר טובים שהיו לנו חבל שלא הגיע למכבי שהיה בשיא שלו. מי יודע אולי הוא היה יכול להתקדם ולהיות בורג במכבי גם באירופה.

תמיד אהבתי לראות אותו גם כאשר הוא היה אדום.

Puskas

New member
היו לו החסרונות שלו הגנה רעה, רגליים חלשות שהפכו אותו לשחקן איטי למדי,
עם זאת, ראיית משחק הזויה ומשחק התקפה טוב בהחלט עשו אותו למה שהוא.
יש לו כמובן המון אופי ומנהיגות.

הלוואי והוא יבוא להפועל שנה הבאה אם נעלה ליגה.

אתה באמת רוצה שחקן בגילו בקבוצה שלך? אם אתם עולים ליגה,לא תרצה שחקנים יותר מתאימים? הגיל שלו בכל זאת עשה את זה שלו המספרים שלו בירידה כל עונה.

אם מכבי פורשת מהליגה,הוא לא יוכל לעזור לכם לזכות באליפות לדעתי בגילו.

Puskas

New member
כרכז שני הוא יהיה מעולה גל איתן ודימונד סטיט כרגע הם הרכזים של הפועל.
סביר להניח שגל ימשיך כי הוא שחקן של אוהדים ושל מאמן והוא משתפר כל שנה, הוא יכול להיות גארד מתאים לליגת העל.
סטיט אני לא חושב שימשיך, הוא לא ברמה של ליגה ראשונה.
לא הייתי מתנגד לראות את טפירו בסגל בשביל 17-18 דקות בערב בהם ישחק על חשבון גל איתן ויאפשר לו לנוח ועוד 4-5 דקות ליד איתן כמוביל כדור שני.

ואם מדברים על החמור אולי יהיה לכם בעל בית חדש,אבל קח בחשבון שהוא ידוע כבורח מכל קבוצה שהוא מגיע אליה,ככה שאם יש לך מניה תדרוש ממנו תנאי מינימום של כמה שנים בחוזה רכישה...

achiadmiller

New member
תגיד שהקבוצת שקל תשעים שלו לקחה למכבי אליפות בבית גם צחקת?

מה התיבת דואר שלך? משלוח נייר לדמעות שלך על מה שאשדוד עושה לכם ותעשה לכם. חינם אני מוכן לשלוח לך.

achiadmiller

New member
אין לך בדיחות משלך? כמו שהקבוצה שלך גונבת שחקנים אתה גונב בדיחות???0

בניגוד אליך לא בחרתי את הקבוצה שלי בגלל שהיא הכי עשירה ובגלל שכולם אוהדים אותה.

זה שבשנים האחרונות היינו אימפריה שמפרקת את מכבי במגרשה הביתי ולוקחת אליפות לא אומר שהתרגלתי לטוב.

ככה זה בספורט מפסידים לפעמים וכל הכבוד לאשדוד שעושה את זה עם 2 וחצי זרים, אם למישהו מגיע זה להם.

אבל שנתיים אחרי עדיין שונא את גליל על זה שהיא השפילה את מכבי

עזוב בן-אדם תשחרר.

למעלה