מצב היפותטי :

• פותח הנושא Curr
  • פורסם בתאריך

Curr

New member
מצב היפותטי :

J.K.R נהרגת לפני השלמת הספר השביעי. מה קורה אז ?

אז..

כולם עצובים.. ומה שהיא הספיקה לכתוב (כולל הפרק האחרון) יוצא לאור

Jugirl

New member
חס וחלילה.

זה יהיה נורא, אבל למה שהיא תמות? זה לא שאיזה איש חיזבאללה רודף אחריה... ויש לה גם בטח איזה 32495798723 שומרי ראש. ואם חלילה יש לה איזה מחלה סופנית, היא תמהר לכתוב את הספר והוא יושלם עד שהיא חלילה תמות.

mjlk

New member
או שאולי היא סתם תדפוק ת'ראש

בתריס ותמות מאובדן דם
*השם ישמור* יאללה חלאס - מה בכלל מעלים דיונים כאלה?

Guid

New member
בואו נראה...

יהיה בלגאן ענק והרבה אנשים מאוכזבים, יוציאו לזכרה הוצאה מיוחדת של הספרים וכאלה... מה שבטוח שצפיפות האוכלוסין בעולם תרד... יהיו המונמון מתאבדים... חח

קודם כל אני הולכת איתה../images/Emo11.gif

והאמת שתאונת דרכים (טפו טפו חס וחסה!
) זה מצב היפוטתי מאוד. אני מתאבדת, בכך שלראשונה בחיי אני אשכרה עושה את מה שאני אומרת כל הזמן: "מטביעה את עצמי באסלה". דבר שני, כולם מאוכזבים (מאוכזבים זו לא מילה!) דבר שלישי מפרסמים את מה שהיא הספיקה לכתוב במהדורה מיוחדת לזכרה, מציבים כל מיני אנדרטות, הופכים את שולחן הכתיבה שלה לסיור שעולה כסף (והמון), ויש וויכוחים רבים לאן שולחים את הילדים. לאבא, לאימוץ, מוסד, אומשו.. תוהו ובוהו, וואלה(
שמפרסם כל פיפס) חוגג, ולא יודע את נפשו מרוב אושר על כמות הסקופ, והחדשות מרחיבות טיפה, ומדווחות על זה קצת יותר מדקה, עד שמזכירים את ה"פ בחדשות אומשו זה רק לדקה
ב ל א ג ן אבל למה לחשוב על זה??
אשכרה, אתה עושה לה עין הרע

חרבביש

New member
ועכשיו אני אגיב ברצינות.

אבל קודם אני צריך לדעת מה זה היפוטתי. נכון זה שאני לא יודע את משמעות המילה זה נורא פסיכולוגימניוקרלונתטי?

Curr

New member
אישית אני חושב שזה יהיה ממש מצחיק

לא הקטע שJKR תמות כי זה באמת עצוב ומבאס, אבל זה מאין צחוק גורל כזה שלא נדע לעולם איך יסתיים. אבל אל דאגה היא תמות רק אחרי שהיא תפרסם את הספר :D

tamarhp

New member
יא,

המילה האחרונה כבר ידועה לכולם: צלקת. "..אט אט הכניסו את כל חלקיו המרוטשים לארון. האצבעות, האוזניים, הלשון, ובדמעה אחרונה של פרידה - את המצח עם הצלקת".

למעלה