מצב החסה

מצב החסה

בשטחים מעולם לא עיניין אותם...גל המחאות בקיץ עיניין ועוד איך. מחר אמורה להרביץ תורה בשיעורי חינוך וכל מה שעולה לי בראש זה הכשלון הנורא של מחאת הקיץ הנהדרת הזאת. כשלון מפואר. מילאתי דלק הבוקר (כי תכף 8 ש"ח לליטר), רבתי עם סלקום אחרי שחזיתי באימה בחשבון הסלולרי שתפח עקב מענה בלתי פוסק לתלמידינו והוריהם, הסתרתי מעצמי את חשבון החשמל המנופח של החודשיים האחרונים, קראתי בתשומת לב את ההתבכיינות של אנשי שטראוס ואני חייבת להגיד שככל שהזמן עובר והימים נוקפים מאז המחאה הזו שרבים מתלמידי וגם אני לקחנו בה חלק אני מרגישה שמישהו שם למעלה פשוט מצפצף צפצוף אחד גדול עלי ועל שכמותי. בצר לי ולחשבון הבנק שלי לוקחת עוד ועוד עבודה כדי לנסות ולשים אצבע בסכר המינוס הדוהר...וגם זה לא עוזר.. ועוד אני אמורה לייצג מחר מדיניות ממשלה שאומרת שאי אפשר להפחית מיסים ושאין מה לעשות כאשר יש גידול עצום במשכורות של חברי אותה ממשלה בדיוק. בקיצור, תעזרו לי כאן.
מה נסגר איתנו כעם? למה רק מקטרים ולא עושים כלום? איך זה שגם כשעושים משהו (דהיינו מוחים ) העגלה שלנו לא זזה מהבוץ אלא רק מתחפרת עמוק יותר? מה להשיב לתלמידינו הכועסים (ובצדק)? לאן נעלם ג'קי? (אין פרסים לפותרים נכונה. יש קיצוצים. מקסימום מתכון מיעולה לעוגת פרג).

ye44

New member
הגיע הזמן

שתתנהלי בהתאם
תמצאי חתן
מרוב שהחיים של העם הזה דבש עם נגיעות של קינמון רק אוהבים לקטר
תסתכלי על הקולגה שלך ביוון משכורת בקושי 500 יורו לחודש כלכלה בפשיטת רגל וזה נכון לכל אירופה שיהיה לך ברור אלה שחיים כיום באירופה מקנאים בנו ובמצבנו יש שם אבטחה גואה וכלכלה קורסת מפני שהם חיו את "האתמול" ולא את ה"מחר" הדלק קפץ בכל העולם אבל אל דאגה במהרה הוא יחזור לקדמותו תפסיקי לישון עם רדיאטור או מזגן זה לא בריא והכי חשוב תפסיקי לקשקש בפוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כבר כתבתי שהמחאה הייתה הפנינג נחמד ולמרות זאת עשו שינויים נקווה שהמשבר העולמי יחלוף כך שתתפללי שהמצב ישאר כרגע כמו שהוא ושלא יהיה גרוע יותר וכל זה הודות למדיניות הכלכלית הנבונה של ראש ממשלתנו הדגול והאהוב אז במקום לילל תצעקי היידה ביבי היידה ביבי

rani69

New member
גאה בך!

אתה עם ביבי באש ובמים! אני ~במקומו~לקראת הבחירות משבט 2 מליון כמוך! אם הצליחו לשבט כבשה ~נראה לי~ שאין בעיה לשבט 2 מליון עגלים שיעצמו עיניים וירוצו אחריו! אתה בטח~גם~ קונה את הסיפור האירני אם כך אשמח אם תסביר לי כיצד מחיר החבית היום זהה לחלוטין! למחיר החבית כשהדלק היה 6ש"ח לליטר? ובחודש יולי 2008 אף הגיע מחיר חבית נפט ל-147$ !!! מקנא באנשים כמוך! היידה ביבי היידה ~הביתה~!

כפרות

הייתי מגיע מאהל עכשיו נשבעת רק עם ההוריקן שמשתולל היום בחוץ בעייתי משהו <צ'טערת שלא מגיבה לך ברצינות כרגע לפעמים נמאס גם לי מהמדינה וההתנהלות שלה>

למעלה