מצב הדולר און ליין

סופרמן 5

New member
מצב הדולר און ליין

אשמח לקבל לינק לסלולרי של מצב המסחר בדולר און ליין, תודה

yuvi20

New member
לא כדאי לך

קח עצה אם אתה רוצה להיות אדם בריא בלי מתחים ולחיות חיים שלווים עדיף לך בלי כל הרעל הזה,וודאי שלא כדאי לך לחבר את הרעל עם אינפוזיה(פלאפון)לגוף.עצה ממי שאכל הרבה מהרעל הזה

yuvi20

New member
ואם אתה מתעקש.....

wap.akmos.com אני אישית נגמלתי מזה(אחרי הרבה כאב)

amiro22

New member
ספר לנו את סיפורך

כיצד נכוותה ? איפה סחרת ? כמה הפסדת ? זה יכול לעניין הרבה אנשים ככה לפחות אחרים יבינו לא להתפתות לזה

yuvi20

New member
תדפדף קצת אחורה

סיפרתי כבר,בגדול הפסדתי המון כסף(אני לא נוקב מספרים בכוונה)כמו כל מי שהתחיל בפורקס,בהתחלה זה ניראה כמו בורסה או כמו כל שוק אחר אבל מהר מאוד אתה מבין שאתה נמצא במשהו שיותר גרוע מקזינו,בהרבה יותר גרוע ולצערי הפיתוי(אני קורא לזה התמכרות)היה גדול ושוב פעם הפסדתי,בשוק הזה אין לך שום אפשרות להרוויח לאורך זמן,שום סיכוי.ניסיתי את כל השיטות שקימות בשוק ובגדול הפסדתי,לדוגמא,אומרים לך חשוב מאוד מאוד מאוד לשים סטופ,אתה שם סטופ ופתאום העיסקא נסגרת(שמנו סטופ כמו שמלמדים)ואחרי דקה השערים חוזרים למחיר שהיית בו ולא רק זה גם מתחיל להרוויח,ואתה מתפוצץ.אז אתה אומר בלי סטופ ודווקא אז המחיר יורד ויורד ויורד ואוכל לך את כל החשבון.זה סתם דוגמא(עכשיו יצוצו מכל החורים ויגידו כל מיני סיפורים אל תאמין להם)סחרתי עם רוב החברות בארץ.המתח הנפשי שאתה שרוי בו לא ניתן לתיאור,אתה לא ישן בלילה שלא תיסגר העיסקא,אין לך זמן לאף אחד לא לילדים ולא לאשה לאף אחד רק למך והוא המסך הארור,אתה יושב שעות ובוהה באיזה שהוא גרף שרץ ורץ ואתה מתפלל שירוץ לכיוון שלך,ואז רוצים לדחוף לך את הרעל ישר לוריד,כי בכל זאת צריך ללכת לעבודה לסידורים אירועים,אז מסדרים לך בפלאפון אפשרות לראות ולסחור דרכו(להפסיד את הכסף מהר יותר)אתה נהיה עצבני אין לך ראש לאף אחד אתה רב עם האישה והילדים ועוד ועוד ועוד ועדין לא סיפרתי כלום.....אני מציע לך אל תתקרב אל תתקרב ....אני מקווה שלא ימחקו את ההודעה הזאת

amiro22

New member
אני גם הפסדתי

אבל כנראה לא סכומים כמו שאתה הפסדת אני פתחתי חשבון והפסדתי 1500 דולר ומאז לא פתחתי עוד אחד אבל הייתי לפניי זה המון זמן בדמו וגם הייתי בקורס וכל זה כמובן לא נתן לי כלום

2202

New member
לא יודע אם זה עובד לסלולר

אבל באתר שלהם יש שערי מסחר בזמן אמת

למעלה