מצב ביש! /tapuzforum/images/emo4.gif

מצב ביש! /tapuzforum/images/emo4.gif

מכירים את זה שאתם מתייעצים עם בנ``א שאתם נותנים לו צ`אנס ביחסי החברות ביניכם וסתם כי באמת אין לכם עם מי לדבר/להתייעץ כרגע ואז אתם אומרים איזה משפט התחלתי והבנ``א הזה מנחית עליכם משימה לא קשורה / אומר תגידי אני נראה לך אשם בענין? תסתדרי. זה בעיה שלך. זה מעצבןןןןןן! /tapuzforum/images/emo46.gif אוף! מה עשיתי? ואל תגידו לי להתרחק מהבנ``א הזה ומסוגי האנשים האלה... כי זה לא יעזור זה משו בדמות אשתו של אבא.....! /tapuzforum/images/emo4.gif

זה קורה

לצערי זה מזכיר לי פעם שהתחרטתי שסיפרתי משהו אבל זה עשה לי טוב באמרתי כי בתת מודע שלי רציתי שתדע ושיצא לי. וב"ה אנחנו מסתדרות עכשיו ולמען האמת אני בטוחה שקרו לי עוד מקרים כמוך שאני מתחרטת עליהם אבל כרגע לא עולה לי מה בדיוק ככה שאני לא יכולה לשתף אותך בזה לאות הזדהות. בכל מקרה הצעה שלי זה לחשוב אם באמת יש מקום לתת צ'אנס לבן אדם ואם אין לי לספר אז לכתוב את זה על דף, לכתוב בפורום או כל דבר אחר. אבל לפחות יש במה להתנחם שיצא לך משהו שהציק לך. ותמיד אבל תמיד את מוזמנת לפנות אליי- תמיד פה בשבילך

eshkolit32

New member
באמת תגובה לא לענין

שלא קשורה לשום דבר, מצער שזה מה שהיא אמרה לך. אני מבינה שאין לך דרך להתרחק ממנה, פשוט תנסי לקבל את העובדה שמה שאת יכולה לקבל ממנה הוא מוגבל לדברים חיוביים מסוימים, שאת בטח יודעת מהם, ויש דברים שככל הנראה לא תוכלי לקבל ממנה. אני בספק אם היא תשנה את ההתנהגות שלה לאור מה שסיפרת בעבר. אבל לפעמים גם סתם לפרוק יכול להועיל.... מקווה שתצליחי למצוא את האנשים שיהיו באמת חברי אמת, מותק... מגיעים לך החברים הכי טובים שיש.

A GIFT OF LOVE

New member
מוכר...

אני לא יודעת אם זה בדיוק אותו הדבר אבל זה קצת מזכיר... אני זוכרת את עצמי ניגשת אליה, משתפת, מוציאה. והיא, מקבלת, מייעצת, מהנהנת בהבנה. אבל, הופכת את עורה ומשתמשת עם מה ששיתפתי נגדי. תחושה של נבגדת...
ואת יודעת, עד היום אני כועסת, עד היום אני מתקשה לסלוח, זה לימד אותי לשמור על דיסטאנס, להתרחק ולהציב שלט של "זהירות מלכודת".
כשאני חושבת על זה, שתינו הפסדנו אחת את השניה... כמה חבל... יכולנו להיות חברות טובות, לשתף ולהשתתף זו בחייה של זו... אבל היום, אני נסלדת, אני שומרת על מרחק, ואפילו יש את הרגעים הללו השנאה והכעס בוערים בי.
ואולי, אולי יגיעו ימים שהיא תבין מה היא מפסידה, ואתן יחד, תבנו מערכת יחסים חדשה. כזאת עם אמון הדדי, חיבה ואולי אף אהבה... זה נשמע הזוי, אני יודעת... אבל אולי... ימים יגידו...

למעלה