מצב ביש ומביש...

mayan1404

New member
מצב ביש ומביש...

שלום אנשים! אני חדשה פה. יש לי את סיפור לא קל, ואני חייבת פיתרון. אני וחברה שלי מילדות ביחד. לא מזמן הכרנו שני בחורים שהם גם מילדות. יצאנו לבלות, והכל היה סבבה, עד ש..במשך הבילוי אחד מהם די מצא-חן בעיני. ניסתי לשדר משהו, ו.. כלום. יום אח"כ.מה מסתבר הוא היה מעונין בחברה שלי- לא אמרתי לחברה שלי שאני מעונינת בו, ודרבנתי אותה להמשיך, יש לציין שהיא לא לקחה אותו ברצינות, מה שכן, החבר שלו היה מעונין בי, ואני לא סירבתי לו וחשבתי למה לא. וכל הזמן אמרה לי שזה בשביל להעביר את הזמן. הספקנו לצאת איתם כמה שבועות והיה אחלה חוץ מהעובדה שהרגשתי קינאה בחברה שלי ובאותו אחד שמצא חן בעיני, ראיתי איך הוא מחזר אחריה והכל... מה שכן היא תמיד אמרה לי שהם ידידים ולא יותר. אני במקביל זרמתי עם חבר שלו שכן הוא היה נחמד והכל, עד ששמתי לב, שהוא באמת מעונין בי ויותר מדי, וכאן נכנסנו לשיחה רצינית כלפי הרגשות שלנו, ואני הייתי מבולבלת. ולא הייתי מוכנה לומר לו שאני 100% מעונינת בו (כי תמיד חשבתי על ההוא- שעם חברה שלי). הבעיה שלי היא שהוא שרוצה בי חבר ילדות מאוד טוב של זה שאני מוצאת חן בעיניו. ולכן לא אמרתי לו את הסיבה. מה שכן עשיתי זה ששיתפתי את חברה שלי בזה שזה שהיא איתו לא יוצא לי מהראש. (יש לציין: שאנחנו תמיד יצאנו ארבעתינו). התוודתי בפניה, שאני לא מסוגלת להמשיך עם הנוכחי, כי אני מקנאה בה, או יותר נכון, רציתי בשלה עוד לפני שהוא היה שלה. מה שכן שמעתי ממנה שהיא עדיין לא לוקחת אותו ברצינות, יותר מידיד והיא רוצה להפרד ממנו בגללי. אבל אני לא מוכנה שהיא תעשה כזה דבר שתוותר עליו בשביל שאני לא יקנא. דבר אחד היא הבהירה לי, שהיא לא תצא עם ההוא בלי שאני יהיה איתה.ז"א: שנצא רבעיה. ואני לא רוצה לצאת איתם- כדי לא לראות את זה שאני מעונינת בו, ואולי לשכוח ממנו.. מצד אחר: היא רוצה להפרד ממנו גם בשביל שאני לא ירגיש רע מזה, ואני בדיעה שהיא תמשיך איתו, כי הוא רוצה אותה. אבל שאני לא יהיה מעורבת בפגישות שלהם. שתצא לבד בלעדי. לא רוצה להרוס לה מה שהם עומדים לבנות. אבל מה עושים במצב כזה????אני ממש מתוסכלת.

elena20

New member
לדעתי אף אחת מכן לא צריכה להיות

איתו כי זה יהרוס לכן את החברות. כשהיא תהיה איתו,את תמשיכי לקנא, למרות שאת אומרת שאת לא רוצה שתוותר עליו בגללך, את תרצי אותו והחברות שלכן כבר לא יהיה אותו דבר,זה רק ההתחלה,אז עדיף לחתוך פה, כי אם זה יימשך תיפגעו הרבה יותר.

Scarlet Tears

New member
תתעוררי

היא לא רוצה אותו חמודה, שלא תחשבי לרגע שהיא עושה לך טובה. תני לה להפרד ממנו שלא תעשה לך נקיפות מצפון. תתרחקי ממנו, ומזה שאת מעבירה איתו את הזמן, תנקי את הראש מהם וזהו. בקשר לחברה שלך, תשארי איתה היא נראה לי יצאה סבבה. אבל אין כאן סוג של טובה. עוד לפני שהתוודת בפניה ידעת שהיא לא חושבת עליו לכיוון רציני, וזה דבר שיודעים מההתחלה. בהצלחה.

JusTicEMan

New member
הצד שלי בסיפור

קודם כל אני החבר של ההוא שהיא נדלקה עליו ! ( אני הגעתי אל ההודעה הזאת לאחר כנותה של מעיין והחלטתי לפרסם את התגובה שלי כאן לראות כולם ) קודם כל איך שתיארת את היחסים ביננו של התקופה הזאת אינם כמו שהם , לפני הפגישה האחרונה שלנו שהייתה בשבת אני דיברתי איתך ואמרתי שאנחנו צריכים להישאר בתור ידידים כי מפגישותנו הקודמות לא בדיוק נוצרה כימיה מעולה ביננו . עכשיו הטעות העיקרית שלך היא שאת לא מנסה לדאוג לעצמך ואת תמיד חושבת על הכלל לפניך וזה טעות גדולה , נכון שצריכים לדאוג לחברים אבל הם לא היחידים בעולם גם את צריכה לחיות בעולם הזה ולדאוג לעצמך קודם לכל , כי קודם איש ידאג לביתו ולאחריה ידאג לשכנו . את היית צריכה מהתחלה להיות כנה איתי ואיתו בדיוק כמו שהסכמת עכשיו להיפתח אבל הבעיה שזה יצא קצת מאוחר , חברה שלך וחבר שלי קצת יותר נקשרו וזה נראה לי קצת מאוחר לגביך . עכשיו את לא צריכה לפגוע בשום חברות קיימת ! את חייבת להשאיר את החברות בינך ובין חברתך וגם לא לנסות להפריע לחברות שלהם - כי פגיעה בחברות ההיא היא בדיוק כמו פגיעה בחברות שלך , את צריכה לחשוב על האופן הכי טוב שכולם יצאו מהעסק הזה בצורה הטובה ביותר . לכן מאידך פעם הבאה שאת מוצאת חן במישהו אל תחכי שיתפסו לך אותו כבר ותנסי את מזלך מהרגע הראשון . ואני מקווה שכל הסיפור הזה יעבור מאחרינו ואנחנו נמשיך להישאר ידידים , כי סיפורים מתרחשים בתקופה אבל חברות וידידות זה לנצח .

תגובה

השתדלו להיות עם כל האנשים, שאתם אוהבים. אם אין לך רגש רומנטי לחברך, אל תהיי חברתו. אם יש לך ענין באחר, נסי להתידד אתו ולהתקרב אליו בנעימות. שלא תפרד ממנו. אם הקשר ביניהם טוב, שיהיו חברים, ואתם בינתים תהיו ידידים טובים. אולי בעתיד זה ישתנה. אהבה משותפת בין קבוצת אנשים יכולה ליצור קבוצת חברים מגובשת וטובה. נצלו זאת ושוחחו בענין עם כל האנשים המענינים אתכם בקשר הזה.

mayan1404

New member
למה, למה עשיתי את זה- אמרתי את האמת

זה המצב! עכשיו כולם יודעים, וזה מה שקורה כשמספרים את האמת, חבל בכלל שהתוודתי. הייתי צריכה לשמור את זה לעצמי וזהו. תודה לחברה הטובה שלי ולידיד הטוב (שחשבתי שיש לי) על זה שספרתם לו שאני דלוקה עליו עכשיו לא רק שהרסתם לי את זה, הרסתם לשניכם...

אל תדאגי

לא לגמרי הרסו. אם תהיי נעימה ונחמדה לאדם שאת אוהבת, ותראי לו שאת מעריכה אותו, יעריך אותך בחזרה. עזבי הדלקות והתלהבות ראשונית, הראי אהבה אמתית. תני אהבה וגלי דאגה ואכפתיות.

mayan1404

New member
תודה על העידוד

מקווה שיהיה טוב. אחרי הכל זה היה מתגלה בסוף. זה רק היה ענין של זמן... אני רק מקווה שיהיה לי האומץ לדבר אמת מיד ולא להסתיר את האמת. כי מי שמסתיר את האמת- אוכל אותה ובגדול. כמוני אז לסיכום: דברתי עם איתו והוא אמר לי שהוא גילה את זה לבד (אני נאלצת להאמין לו) אין לי ברירה אלא להודות שהכי טוב בשבילי הוא להתרחק ממנו. וכנראה שאני עלולה להסתכל לו בעיניים- כי בלעדי זה חברה שלי תפרד ממנו. תמיד מגיעה השעה בא בן- אדם חייב לבתמודד באמת ובהשלכות שלה. אז תודה לכולם על כל התגובות: באמת עודדתם אותי ולמדתם אותי שיעור חשוב בחיים. כל הכבוד!

למעלה