מצב אנוש...

Ed Hunter

New member
מצב אנוש...

שמתי לב להמון הודעות של התבכיינות בפורום אז החלטתי לזרום עם זה... יש לי עוד שבוע (פאקינג שבוע שלא ניגמר!!!!) יום סיירות, כמו שבטחו שמתם לב היה בי פול מוטיבציה ופול רצון ללכת לשם. עכשיו כשכל החברים שלי הלכו וקיבלו חובלים (שזה מה שאני רוצה) וכל ההתרגשות שלי בישבילם והשימחה וכל התמיכה שנתתי להם גרמה לי לאבד מוטיבציה לגמרי... אני כבר לא בטוח אם אני רוצה את זה בכלל, אני כבר לא בטוח בכלום... מה אתם חושבים? לותר או ללכת?

*superstar*

New member
או או גם אני רוצה!!../images/Emo9.gif

אוקיי אז ככה! שבוע הבא היינו אמורים לצאת לטיול שנתי אבל אני וחברותיי החלטנו לסוע לבד לאילת כי הטיול יצא חרא. היום התברר, שבגלל שהרבה מאוד לא שילמו, ובגלל שחלק מאלה שכן שילמו לא רוצים לצאת, מבטלים את הטיול השנתי. ומה זה אומר מבחינתי? שלא נוסעים לאילת עם הבננות. זונות. עד שדוקא אני כן רוצה לסוע זה מבוטל.
טוב נו! לפחות יש לי מלא שיעורי נהיגה שבוע הבא!

Dafi the Mighty

New member
מה זה הדברים המגעילים האלה???

לא מספיק שהם לא עושים לנו את הפורים, שמים מבחן בתנ"ך??? אוף שיעשו מסיבה רק למי ששילם וזהו!

*superstar*

New member
נראה לי שאת המסיבה הזאת הם הורסים

בגלל טיול שנתי שנה שעברה.. עונש כאילו. כי לשכבת י' עשו גם מבחן בתנ"ך על אותו יום בגלל הטיול שלהם השנה.

Sister of Night

New member
סליחה מה?!?!?!

אני חשבתי שזאת סתם טעות של התאריך!! ולמה לעזאזל?!?!?! די יש גבול מחר אני הולכת לתלוש לאירית את הפלולה!!

moriai

New member
בטח ללכת!!!

איך פתאום אתה לא בטוח???אחרי כל שרשורי חיל הים??? תלך תעשה את הכי טוב שלך ואולי אז תחזור המוטיבציה בהצלחה!!!

חחחח. עאלק לוותר!!!

אני לא מכירה אותך כ"כ הרבה זמן.. וגם לא כ"כ הרבה בכלליות.. אבל מה שכן הספקתי לדעת שהדבר שהכי חשוב לך הוא להתקבל לחובלים!! אל תהיה טיפש.. לא יודעת מה נכנס בך פתאום.. אני בטוחה שזה לא משהו טוב!! בכל אופן אל תוותר מה פתאום!!!!!!!!!!

מור86

New member
מה זה אני שומעת פה אדי? לוותר?

מה פתאום!!! אתה לא מוותר, ואפילו אל תחשוב על זה! אין לך מה לאבד מוטיבציה! תאמין בעצמך ותצליח! (כולם להתפלל שאני אקבל את המיונים למשקיות ת"ש בפברואר)...

לאדי..

שלום..אני לא מכירה אותך.. אבל בכל אופן אני מרגישה שאני חייבת להגיד לך כמו לכל בן אשם אחר שהיה אומר לי שהוא מאבד מוטיביציה להתגייס לצבא באופן כללי או ללכת על הדבר הטוב ביותר שהוא יכול לעשות בו בפרט.. לדעתי אסור לך בשום אופן לוותר על משהו שרצית מאוד, אתה חייב להאמין בעצמך ולהגיד לעצמך שאתה הולך ליום סיירות ואתה עובר אותו כמו גדול!! אז המון בהצלחה אם תלך!! וגם אם לא.. הצלחה בכל דבר אחר שתחליט לעשות בצבא..

Sister of Night

New member
מה אתה דפוק....

אח"כ אני לא רוצה לשמוע התבכיינויות ממך "אוי למה לא הלכתי אני כזה מפגר..." יאללה לך אחי הים זה אתה!!! וחוצמזה איך אתה מתכוון שאני אהיה הפקידה שלך?

Ed Hunter

New member
צודקת../images/Emo4.gif

רק בישביל שתהיהי פקידה שלי אני מוכן לקרוע את התחת ביום סיירות...:)

למעלה