מצבר

drass

Member
מצבר

מה המחיר של מצבר להונדה דילן?

שאלה נוספת בזמן הקפאת הביטוח האם אני מבוטח במקרה והקטנוע נופל על רכב\בן אדם?

dori78

New member
אז זהו, אתה צריך להחליף אותו סופית?

1. אני שילמתי 480 ש"ח לפני 3 חודשים, כולל עבודה. שים לב שישימו לך מצבר שמתאים לדילן, אאל"ט 7A.

2. תפריד בין ביטוח חובה לביטוח מקיף. מה בדיוק הקפאת ולמה שהקטנוע ייפול?

drass

Member
כרגע המצבר גמור לחלוטין מנותק מהקטנוע שלא

בשימוש מספר חודשים .

בחורף אני לא רוכב, הביטוח שלי מוקפא.

ילידים משחקים בקטנוע במקרה שהוא נופל על אחד הילדים אני מבוטח?<

פרארי1

New member
לא, אתה לא מבוטח

מה שהקפאת זה החובה והוא זה שאחראי על פיצוי פגיעות גוף, אם חלילה הקטנוע גורם נזק גופני למישהו, גם שלא בנוכחותך.
מומלץ שיהיה מכוסה וקשור במקום שילדים לא יוכלו לשחק איתו, להינזק ולחשוף אותך לתביעות.

צב06

New member
גם אם הקפאת את הרשיונות?

עד כמה שהבנתי, אם מקפיאים את הרשיונות הקטנוע לא נחשב "כלי רכב" ולכן לא חייב בביטוח כל זמן שהרשיונות מוקפאים. גם במקרה כזה אתה חשוף לתביעות?

פרארי1

New member
האמת שאין לי מושג

יש הגיון במה שאתה אומרת, אבל הגיון הוא לא תמיד הקו המנחה במדינת ישראל...
בכל מקרה, ההגיון שלי אומר שגם אם אין חובת ביטוח על הכלי, הוא עדיין רכושו של מישהו וככזה אותו מישהו אחראי לו ועלול להיות חשוף לתביעה במקרה שהרכוש גרם לנזק עקב רשלנות.
אולי לא קל להוכיח בבית משפט שהייתה רשלנות, אבל זה כבר עסק של עורכי דין ובכל מקרה כאב ראש שממש לא נראה לי כיף להתעסק איתו.

jony stekino

New member
שטויות

אני קניתי מצבר של USP ב 99 ש"ח כבר 4 חודשים עושה עבודה מעולה

dori78

New member
למה ככה?

לא אמרתי שזו האפשרות היחידה, רק שזה הנסיון שיש לי.
ברור לי שאפשר לקנות יותר בזול ולהרכיב לבד.
מכיוון שאני לא בטוחה במאה אחוז שאני יכולה לעשות את זה לבד, אני מעדיפה לעשות את זה במוסך.
מכיוון שבמוסך שאני מטפלת בו, לא עובדים עם תוצרות לא מוכרות ולא עושים נסיונות, עלה לי כמו שעלה לי.

בהתחשב ביכולותיו הלא מאוד מפותחות של פות"ש בעניינים מכניים (לפי פוסטים קודמים שלו)
אני חושבת שבמקרה שלו עדיף לגשת למוסך. גם אם זה יעלה יותר.

אגב, באפריל האחרון, כשהמצבר המקורי של הדילן שבק, נתקעתי איתו בכפ"ס.
אבא שלי, שהזעקתי למקום כדי שיעזור לי עם כבלים, החליט שהוא לא מוכן שאני אסע ככה לגבעתיים.
אז נסעתי איתו למוסך שאני לא מכירה באזה"ת כפ"ס.
מכיוון שבעל המוסך החליט שאבא שלי הוא האיש לדבר איתו, הוא לא הראה לי בכלל מה הוא עושה.
אבא שלי הוא איש די טכני, לכן סמכתי עליו. האיש במוסך הרכיב לי מצבר שלא מתאים לדילן, אלא לקטנועי 50 סמ"ק.
זאת הסיבה שבאוקטובר נאלצתי לחזור על כל התהליך...
ככה שלא כל מוסך יכול לעזור לחסרי כישורים טכניים. אבל מוסך טוב יכול ומומלץ.

jony stekino

New member
סליחה לא התכוונתי

מצברי UPS הם מאד זולים
והיתרון הגדול שלהם הוא זרם התחלתי גבוה

בהתחלה רציתי לשם מצבר של הטרקטרונים של הילדים ואז הבנתי שזרם התחלתי שלו ממש גרוע

למעלה