מצבר לאופנוע CTEK XS 0.8

Choia

New member
לדעתי המצבר מעוניין להזדכות על נשמתו

האזעקה מנוטרלת (ייתכן והיא עדיין זוללת?) ועכשיו חיברתי אותו למטען ליומיים הקרובים. איך אדע אם יש בעייה במערכת החשמל? האם לדעתך יש צורך להוסיף לו מים?
 

MexMex

New member
תתחיל בבדיקה פשוטה של זליגת זרם

נתק את אחד מקוטבי המצבר וחבר בין הדק המצבר לכבל רב מודד בקריאת זרם DC. מיד תראה אם יש לך צרכנים שגונבים זרם מהמצבר. והיה והכל תקין, בדוק מתח טעינה, אמור להיות בין 13 ל14 וולט עם מנוע מעט מעל סלד סרק. והיה והטעינה תקינה, בדוק מתח על הדקי המצבר אחרי רכיבה או טעינה, ושוב פעם אחרי יומיים נגיד. והיה והמתח ירד וכל מה שנבדק לפני היה תקין, המצבר שלך הולך למות.
 

Zrex

New member
שים לב שהדגם שרכשת עולה זול יותר בארץ

http://kolbotex.co.il/product.php?id=43834 שווה לברר בארץ לפני רכישה בחו"ל לגבי שאלתך בערכה מגיעה מהדקים מהירים על המצבר במידה ויש לך מקור מתח 220V קרוב. במידה ולא לפרק ולהעלות. בדגם היקר יותר יש רגולטור המבצע פריקה וטעינה באופן קבוע שזה קצת עדיף לטעמי.
 

Zrex

New member


בהמשך ההודעה שלך ראיתי שקנית בארץ בכל אופן עדיין מחיר טוב
 
למעלה